gtemata.com

Cum sa vinzi muzica online

Cu toate noile tehnologii și tehnici imediate de a vinde pe internet în zilele noastre, tot mai mulți muzicieni își vând muzica nu printr-o etichetă mare de discuri și CD-uri în magazine, ci în magazine online. Muzicienii care vând online nu au nevoie de contracte și companii de discuri. Vinde direct fanilor. Pentru cei gata să experimenteze această nouă oportunitate de afaceri, iată câteva modalități de a reuși și de a vinde muzică online.

paşi

Imagine intitulată Vindem muzică online Pasul 1
1
Căutați capital inițial. Este posibil ca la început să aveți nevoie de o modalitate de a vă finanța muzica. Fără un contract de discuri convențional încheiat de companie, muzicienii în curs de dezvoltare vor trebui să plătească totul din buzunarul propriu. Gândiți-vă la posibilitatea de a aplica pentru împrumuturi profesionale legate de cariera dvs. muzicală.
 • Imagine cu titlul Vindem Muzica Online Pasul 2
  2
  Salvați muzica în formatul corect. Pentru majoritatea magazinelor online, va trebui să încărcați melodiile complete la .mp3 sau .mp4. Luați în considerare cel mai potrivit pentru vânzător și vindeți-l.
 • Imagine cu titlul Vindem muzica online Pasul 3


  3
  Depuneți muzică. Există proceduri speciale pentru depunerea drepturilor muzicale. Luați în considerare toate acestea înainte de a vă publica muzica, deoarece odată popular ar putea fi plagiat. Un drept de autor încălcat ar putea fi complex de revendicare.
 • Imagine intitulată Vindem muzică online Pasul 4
  4
  Găsiți comercianții cu amănuntul. Sunt disponibile diverse magazine online pentru vânzarea pieselor. Cea mai faimoasă și importantă este iTunes, dar în căutarea unui pic, muzicienii emergenți pot găsi comercianți cu amănuntul mai mici, cum ar fi Songstall, Getonic, Tunecore, Baby CD și altele.
 • Citiți contractul vânzătorului. Cele mai multe site-uri oferă contracte avantajoase, dar asigurați-vă că citiți fiecare detaliu al unui acord pentru a vă asigura că aprobați termenii.
 • Imagine cu titlul Vindem muzica online Pasul 5
  5
  Promovați muzică. Mulți au auzit expresia "nici o publicitate nu este o publicitate proastă". Sloganul este de obicei potrivit pentru muzică, unde știrile sporesc adesea vânzările. Gândiți-vă la cele mai bune modalități de a vă promova talentul muzical pentru a vinde mai multe melodii pe internet.
 • Creați videoclipuri virale. Simpla publicare a muzicii online nu va face ca ea să fie plăcută în mod automat. Transformarea videoclipurilor de calitate și videoclipuri interesante și încărcarea lor pe YouTube sau pe alte site-uri are mult mai multe șanse de reușită.
 • Profitați de evenimentele locale. Când promovarea online nu este suficientă, jucarea sau participarea la evenimente locale vă pot ajuta să aflați mai multe. Anumiți muzicieni de succes mărturisesc cum combinația de vânzări online și concerte live oferă vizibilitate. Ideea este că atunci când vă vedeți trupa live, publicul va merge mai departe pentru a cumpăra melodiile online.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit