gtemata.com

Cum sa vinzi bijuterii pe eBay

Bijuteriile sunt cele mai obișnuite elemente de vânzare pe eBay. Mulți cumpărători decid să cumpere bijuterii ca o investiție sau pur și simplu să dea o notă de clasă dulapului lor. Dacă doriți să vindeți bijuterii pe eBay, urmați acești pași.

paşi

Imagine cu titlul Vindem bijuterii pe eBay Pasul 1
1
Cercetați bijuteriile pe care le vindeți pentru a vă oferi cât mai multe informații posibil cumpărătorilor potențiali. Examinați cu grijă bijuteria și căutați toate semnele și zgârieturile, uitați-vă în interiorul benzilor și inelelor și pe clemele de brățări și coliere. Căutați alte bijuterii similare cu ale dvs. pe eBay pentru a obține o idee despre prețul potrivit pentru elementul respectiv.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii pe eBay Pasul 2
  2
  Luați fotografii bune ale bijuteriilor. Utilizați un fundal solid și utilizați un iluminat bun. Faceți fotografii ale bijuteriei din mai multe unghiuri și faceți poze cu detalii pentru a afișa semne sau alte caracteristici unice ale elementului dvs. Pentru fotografia anunțului trageți multe fotografii și apoi alegeți cele mai bune.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii pe eBay Pasul 3
  3
  Conectați-vă la contul dvs. eBay și faceți clic pe "Vindem" și apoi pe "Începeți să vindeți" pentru a crea un anunț pentru bijuteriile dvs. În ecranul "Selectați o categorie", alegeți "Căutați categorii".
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii pe eBay Pasul 4
  4
  Alegeți categoria care descrie cel mai bine elementul pe care ați decis să îl vindeți. Alegeți "Bijuterii și ceasuri" și continuați să alegeți o subcategorie. Când ați terminat, faceți clic pe butonul "Continuați".
 • Image cu titlul Vindem bijuterii pe eBay Pasul 5
  5


  Furnizați toate informațiile solicitate în Formularul Titlu, Condiții și Specificații de Obiect. Alegeți cuvinte cheie pentru a ajuta cumpărătorii potențiali să vă găsească bijuteria atunci când folosesc bara de căutare. În secțiunea Specificații pentru subiecte, cât mai multe informații posibil, prin intermediul acestor informații veți permite cumpărătorilor potențiali să vă găsească în rezultatele căutării.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii pe eBay Pasul 6
  6
  Încărcați fotografii făcând clic pe butonul "Adăugați o fotografie". În fereastra care apare, faceți clic pe butonul "Răsfoiți" pentru a selecta fotografiile pe care le-ați salvat pe hard disk. După ce ați ales toate fotografiile pe care doriți să le încărcați, faceți clic pe butonul "Încărcați".
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii pe eBay Pasul 7
  7
  Scrieți o descriere a obiectului. Asigurați-vă că includeți cât mai multe detalii posibil și descrieți cu precizie obiectul. De asemenea, asigurați-vă că includeți informații despre modul de expediere și ambalare a elementului, precum și orice alte informații pe care considerați necesare să le furnizați cumpărătorului.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii pe eBay Pasul 8
  8
  Alegeți dintr-un anunț cu preț fix sau dintr-o licitație eBay. Dacă alegeți anunțul cu preț fix, faceți clic pe card pentru a introduce un preț. Dacă decideți să organizați o licitație pentru bijuterii, faceți clic pe cartea respectivă și introduceți un preț de pornire.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii pe eBay Pasul 9
  9
  Introduceți informațiile de plată și costurile de expediere, apoi faceți clic pe butonul "Continuați". Verificați anunțul de pe pagina următoare și, dacă toate informațiile pe care le-ați furnizat sunt corecte, dați clic pe "Introduceți anunțul dvs.". Dacă doriți să reveniți și să schimbați ceva, faceți clic pe "Modificați anunțul".
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii pe eBay Pasul 10
  10
  Așteptați până când articolul dvs. este vândut. Odată ce aceasta a fost vândută, la un preț fix sau prin licitație, trimiteți o factură clientului și așteptați ca plata să fie completată pentru trimiterea elementului.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit