gtemata.com

Cum sa vinzi bijuterii handmade online

Vânzarea de bijuterii artizanale poate fi o afacere dificilă și ambițioasă, dar datorită popularității cumpărăturilor on-line, procesul poate obține un pic mai mult succes. O afacere online de vânzări de bijuterii vă va permite să ajungeți la o clientelă mai largă, dar trebuie să știți că competiția este feroce. Cu toate acestea, puteți avea succes dacă aveți produse de calitate de oferit și un pic mai mult timp disponibil pentru a vă dedica pentru a face afacerea dvs. fascinantă în ochii celor care fac cumpărături pe internet.

paşi

Metoda 1
În cazul în care pentru a vinde

1
Creați un cont pe un site de tranzacționare online. Un site de tranzacționare online este orice site unde potențialii cumpărători pot căuta o gamă largă de articole vândute de mai mulți vânzători diferiți. Multe site-uri de cumpărare și vânzare online vând o mare varietate de articole, dar cele care se specializează în articole artizanale sau bijuterii vă pot ajuta să atrageți clienții potriviți pentru magazinul online.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 2
  2
  Pregătiți-vă să plătiți comisioanele planificate. Pentru a face bani, trebuie mai întâi să o cheltuiți. Site-urile de cumpărare și vânzare online câștigă în majoritate comisioane. Multe dintre aceste site-uri percep comisioane pentru înregistrările afișate sau taxe pentru a publica un articol pe acel site și taxe de reînnoire sau comisioane pentru reînnoirea unui anunț dacă acesta expiră înainte ca elementul să fie vândut. Unele site-uri dețin, de asemenea, un procent pe vânzarea fiecărui element. Cu toate acestea, fiecare site de cumpărare și vânzare online este diferit, deci înainte de înregistrare trebuie să comparați taxele care trebuie plătite la diferite site-uri.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 3
  3
  Descoperiți metodele de plată pe care trebuie să le utilizați. Cele mai multe site-uri de cumpărare și vânzare on-line acceptă cele mai comune metode de plată, dar nu reprezintă o garanție. Dacă aveți o metodă de plată preferată, ar trebui mai întâi să căutați site-ul care acceptă utilizarea acelei metode.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 4
  4
  Luați în considerare cât de ușor este să contactați serviciul clienți. Un site de cumpărare și vânzare online care oferă un număr de telefon și o adresă de e-mail este mai probabil să vă ajute în caz de probleme. Îmbunătățirea serviciului pentru clienți va face experiența de vânzări mai plăcută.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 5
  5
  Atunci când se ține activitatea, luați în considerare deschiderea site-ului dvs. web. Când începeți să vă extindeți portofoliul de clienți, puteți merge direct pentru a vă deschide site-ul și majoritatea clienților dvs. vă vor urma. Având un site web personal implică costurile care trebuie suportate în orice caz, dar dacă puteți vinde o mulțime, plățile dvs. vor fi considerabil mai mici decât ar fi dacă ați continuat să vindeți prin site-ul de vânzări online.
 • Permiteți clienților dvs. să efectueze plăți prin intermediul unui serviciu extern de plăți certificat. Clienții noi au mai multe șanse să se simtă mai siguri folosind un serviciu de plăți extern, în loc să furnizeze în mod direct informațiile despre cărțile de credit.
 • Efectuați un efort suplimentar pentru a oferi un aspect profesional site-ului dvs. Utilizați software pentru a crea site-uri web sau contactați un designer web.
 • Luați în considerare faptul că ar trebui să treceți la a avea site-ul dvs. propriu numai atunci când sunteți în măsură să investească o mulțime de timp în curs de dezvoltare afacerea dumneavoastră. În caz contrar, în funcție de cantitatea de vânzări efectuate, este posibil să nu merită costul menținerii unui site web.
 • Metoda 2
  Cum sa vinzi

  Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 6
  1
  Cunoașteți dorințele oamenilor. Dacă vindeți articole de bijuterii obișnuite care pot fi găsite peste tot, veți fi mai puțin probabil să captați atenția unui nou cumpărător. Focus mai degrabă pe un interes sau o nișă specifică. Navigați prin forumuri și bloguri pentru a obține o idee despre ceea ce doresc oamenii. De asemenea, puteți vizita magazine online și site-uri de tranzacționare online care clasifică rezultatele de căutare pe baza popularității.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 7


  2
  Luați niște fotografii frumoase. Dezavantajul vânzării online a bijuteriilor este faptul că cumpărătorii nu pot examina elementul în persoană. Prin urmare, introducerea de fotografii clare și explicative este esențială. Faceți fotografii cu o cameră digitală de înaltă rezoluție. Fotografiați fiecare bijuterie din diferite unghiuri, apropiindu-vă cât mai mult posibil de dvs., dar evitând să faceți imaginea neclară și folosind lumina naturală sau lumina clară. Ați putea decide chiar să plasați bijuteria de lângă monede sau alte obiecte pentru a arăta dimensiunea fiecărei bucăți.
 • Pe măsură ce vă dezvoltați afacerea, puteți lua în considerare posibilitatea împuternicirii unui fotograf sau a unui fotograf profesionist să facă fotografii mai bune.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 8
  3
  Alocați un preț elementului dvs. pe baza valorii sale. Stabilirea unui preț prea mare pentru a descuraja clienții obiect din motive evidente, dar prea scăzut preț se va diminua valoarea percepută a obiectului. Există mai multe modele utilizate în mod obișnuit de către designerii de bijuterii pentru a atribui prețurile creațiilor lor. În primul rând, trebuie să stabiliți valoarea angro, apoi prețul cu amănuntul.
 • Cea mai simplă scară de valoare pentru gros este să luați costul total al materialului și să îl multiplicați cu 3 sau 3,5.
 • De asemenea, puteți calcula costul forței de muncă prin includerea acesteia în prețul cu ridicata într-un mod mai direct, înmulțind numărul de ore lucrate pentru un salariu orar, de exemplu 27 EUR pe oră, luând produsul ecuației și adăugându-l costul total al materialului.
 • Setați prețul de vânzare cu amănuntul prin înmulțirea prețului cu ridicata cu un număr cuprins între 1,4 și 2, în funcție de calitatea pe care o considerați bijuteriile dvs.
 • 4
  Utilizați cuvinte cheie precise. Utilizarea unor cuvinte cheie precise va atrage clienții interesați în magazinul dvs., în timp ce veți fi siguri că clienții care nu sunt interesați nu vor fi adusi acolo din greșeală. De asemenea, trebuie să luați în considerare tipul de cuvinte cheie pe care le alegeți.
 • Când oamenii fac cumpărături prin intermediul motoarelor de căutare on-line, de obicei introduc informațiile cele mai de bază. De exemplu, o persoană care caută un pandantiv în formă de inimă va introduce probabil "colier cu inimă" sau "pandantiv inima". Atunci când alegeți titluri și cuvinte cheie, evitați să utilizați termeni prea specifici, care sunt puțin probabil să apară ca rezultat într-un motor de căutare.
 • În același timp, ar trebui să evitați să fiți prea vagi. Un titlu pentru un colier "colier de argint cu inima de acvamarină" va colecta mai multe rezultate decât titlul "colier cu inimă", deoarece oricine interesat de "argint", "acvamarină", ​​"inimă" sau " colier "va avea ocazia să vizitați magazinul online.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 10
  5
  Utilizați medii sociale. Publicați-vă produsele pe cât mai multe media sociale posibil. Recuperați în mod activ prietenii și persoanele interesate și publicați în permanență linkuri către liste de articole noi din magazinul dvs. online.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 11
  6
  Faceți publicitate acolo unde ar putea fi potențiali cumpărători. În loc să faceți publicitate pe forumuri care sunt orientate spre producătorii de bijuterii, faceți publicitate pe forumuri care sunt puțin mai neutre. Creați un blog și obțineți legătura cu alți bloggeri interesați de modă și design. Deveniți membru al forumurilor și, sub semnătura dvs., lăsați un link către magazinul dvs. online, atâta timp cât regulile forumului o permit.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 12
  7
  Aruncați o privire la publicitatea cu plata-pe-clic. Plătiți pentru aceste anunțuri numai atunci când cineva face clic pe anunț și este redirecționat către site-ul dvs. În principiu, faceți publicitate magazinului dvs. online și plătiți numai pentru persoanele care văd anunțul dvs.
 • Imagine cu titlul Vindem bijuterii de casă online Pasul 13
  8
  Faceți publicitate în lumea reală. Afacerea de vânzări de bijuterii artizanale poate rămâne online, dar aceasta nu înseamnă că campania dvs. de marketing ar trebui să rămână și online. Chiar dacă majoritatea publicității ar trebui să se facă pe internet, puteți imprima de asemenea fluturași sau cărți de vizită în zona dvs. Introduceți câteva informații despre cum puteți vedea lista bijuteriilor online, precum și informații și fotografii ale unor produse pe care le vindeți.
 • Sfaturi

  • Începeți vânzarea în cantități mici. Mulți oameni reușesc să-și vândă bijuteriile artizanale aici și acolo, dar nu oricine o poate transforma într-o afacere reală. Înainte de a investi prea mult timp și bani, vedeți cum par să vândă unele elemente. Puteți păstra în continuare afacerea dvs. online de vânzări de bijuterii ca pe un hobby, dar este mai bine să faceți acest lucru continuând cu site-urile de cumpărare și vânzare online, în loc să investiți bani prin crearea propriului nume de domeniu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit