gtemata.com

Cum de a accelera un computer

Acest tutorial prezintă cinci pași simpli cu care puteți accelera funcționarea computerului dvs. Windows.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Boost Computer Speed ​​Step 1
1
Dezinstalați toate programele pe care nu le utilizați.
 • Imaginea intitulată Boost Computer Speed ​​Step 2
  2
  În timp, veți acumula programe neutilizate care vă pot încetini computerul. Când se instalează un program, se creează conexiuni între software și sistemul de operare. Chiar dacă nu sunt utilizate, aceste conexiuni pot încetini funcționarea normală a sistemului. Accesați "Panoul de control" din meniul "Start" și selectați linkul "Dezinstalați un program".
 • Imaginea intitulată Boost Computer Speed ​​Step 3
  3


  Optimizați secvența de pornire a sistemului de operare. Din meniul "Start", selectați elementul "Executați", apoi tastați comanda "msconfig" în câmpul "Deschidere" și apăsați tasta "Enter". Deselectați toate butoanele de verificare pentru acele programe pe care nu doriți să le încărcați automat când porniți computerul.
 • Imaginea cu titlul Boost Computer Speed ​​Step 4
  4
  Efectuați defragmentarea tuturor discurilor. Capacitatea de stocare a computerului dvs. este cea mai utilizată, iar Windows va fragmenta, cel mai probabil, informații pentru a optimiza spațiul ocupat de disc sau de hard disk-urile instalate pe computer. În funcție de ocuparea discului, fragmentarea informațiilor ar putea afecta sute de fișiere și programe. Accesați meniul "Start", selectați "Programe", "Accesorii" și "Instrumente de sistem" în ordine și alegeți opțiunea "Defragmentare disc".
 • Imaginea intitulată Boost Computer Speed ​​Step 5
  5
  Eliminați toate virușii sau programele malware care vă infectează sistemul. Utilizați programe gratuite, cum ar fi excelentul "antivirus AVG".
 • Sfaturi

  • Mulți utilizatori consideră că curățarea regiștrilor Windows poate crește viteza calculatorului lor. Este o credință falsă. Păstrați departe de orice software care curăță registrul Windows.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit