gtemata.com

Cum să vezi videoclipuri live pe Facebook

Facebook a introdus posibilitatea de a face emisiuni live care pot fi vizionate pe orice dispozitiv. Cu Facebook Live, oricine are un cont și un aparat dotat cu aparate foto, poate fi difuzat pentru a fi văzut de prietenii și adepții lor. Fiți conștienți de toate transmisiunile live prin deplasarea prin secțiunea Știri și notificați când utilizatorii dvs. preferați încep să facă una.

paşi

Imaginea intitulată Urmăriți transmisiile video live pe Facebook Pasul 1
1
Derulați în secțiunea Știri pentru a găsi o vizualizare live. Când persoanele pe care le urmăriți și prietenii dvs. difuzate în direct, acest lucru va apărea în secțiunea Știri.
 • Imaginea intitulată Urmăriți emisiunile de difuzare a posturilor live pe Facebook 2
  2
  Vedeți Facebook Live Map. Site-ul are o hartă a lumii care arată în timp real cine transmite live. Digita facebook.com/livemap în browser pentru a vedea cine streaming și deschideți videoclipul.
 • Treceți cursorul peste fiecare punct albastru pentru a vedea o previzualizare a videoclipului. Punctele mai mari indică cele mai populare direcții. Faceți clic pe un punct pentru a începe să vedeți acțiunea live.
 • În prezent, harta live nu este disponibilă pe dispozitivele mobile.
 • Imaginea intitulată Urmăriți difuzarea emisiunilor video live pe Facebook Pasul 3
  3
  Urmați oameni celebri, companii și organizații populare. Facebook Live este în mâinile multor oameni și asociații influente, așa că dacă urmăriți cele mai importante, veți vedea multe altele mai directe.
 • Pentru a urmări pe cineva, deschideți-vă profilul pe Facebook. Atingeți sau faceți clic pe buton "Îmi place" în partea de sus a paginii. În acest fel veți începe automat să o urmați. Veți primi actualizări în secțiunea Știri de fiecare dată când începeți să difuzați în direct.
 • Imaginea intitulată Urmăriți emisiunile de difuzare video live pe Facebook Pasul 4


  4
  Digita "#live" în câmpul de căutare Facebook. Rezultatele pot varia în funcție de această cercetare, dar este un hashtag răspândit între cei care au transmis în direct. Este posibil să găsiți persoane care trăiesc în mod regulat, astfel încât să le puteți urmări și să urmăriți toate cele mai recente emisiuni.
 • Imaginea intitulată Urmăriți emisiunile de difuzare video live pe Facebook Pasul 5
  5
  Scrie comentarii în timpul emisiunii live. Comentariile pe care le introduceți vor fi vizibile în interfața de utilizator care difuzează live, astfel încât să puteți răspunde în timp real.
 • Imaginea intitulată Urmăriți emisiunile de difuzare a postărilor live pe Facebook Step 6
  6
  Distribuiți live cu alți utilizatori. Atingeți sau faceți clic pe buton "acțiune" pentru a arăta transmiterea către alte persoane. Acest lucru poate ajuta utilizatorul care transmite pentru a obține o vizibilitate mai mare.
 • Imaginea intitulată Urmăriți emisiunile de difuzare video live pe Facebook Pasul 7
  7
  Căutați directoare mai vechi pe termenele utilizatorilor. Când o persoană completează o live, o arhivă video rămâne în cronologie (dacă nu o șterge). Puteți să îl răsfoiți pentru a găsi transmisiile anterioare. Odată ce ați găsit unul, va fi încărcat un playlist al tuturor celor precedente.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit