gtemata.com

Cum să utilizați un telefon AT & T în afara SUA

Cele mai multe telefoane AT&T au frecvențe și funcții care permit telefonului să funcționeze și de cealaltă parte a oceanului. Pentru a utiliza telefonul AT&T în afara Statelor Unite, va trebui să activați serviciul de roaming în contul dvs. de telefon, ceea ce vă permite să vă conectați la celule telefonice străine. Dacă nu doriți să activați funcția de roaming sau să plătiți taxe suplimentare pentru apeluri telefonice, mesaje și utilizarea datelor, puteți contacta AT&T pentru a vă permite să deblocați telefonul astfel încât să puteți utiliza o cartelă internațională SIM (Subscriber Identity Module).

paşi

Metoda 1
Activează serviciul internațional de roaming AT&T

Imaginea intitulată Utilizați un telefon mobil AT & T la nivel internațional Pasul 1
1
Determinați-vă dacă telefonul mobil AT&T este compatibil cu rețeaua telefonică din țara în care vă deplasați.
 • Vizitați ghidul AT pentru călători&T din secțiunea surse și citate din acest articol pentru a vă asigura că telefonul dvs. mobil funcționează și în alte țări. Dacă nu aveți acces la Internet, sunați la serviciul pentru clienți TA&T la 1-800-331-0500.
 • Selectați continentul în care trebuie să vă mutați și faceți clic pe butonul "Continuați"
 • Selectați modelul și marca telefonului mobil AT&T și faceți clic pe "Continuați".
 • Verificați capacitatea telefonului de a utiliza serviciile de voce și de utilizare a datelor în țara în care vă deplasați. Serviciile vocale includ apeluri și mesaje text: utilizarea datelor înseamnă e-mail și conexiune la Internet.
 • În cazul în care telefonul dvs. AT&T nu funcționează în țara în care vă aflați în mișcare, puteți încerca să schimbați un model de telefon sau să închiriați altul atunci când ajungeți la destinație.
 • Imaginea intitulată Utilizați un telefon mobil AT & T la nivel internațional Pasul 2
  2
  Consultați tarifele internaționale de roaming pentru țara în care trebuie să vă mutați.
 • Dați clic pe linkul "Detalii" din coloana "Rata și acoperirea" pentru a consulta ratele pentru țara în care trebuie să vă mutați. Prețurile pentru apelurile vocale variază în funcție de țară - cu toate acestea, utilizarea mesajelor și a datelor are tarifuri specifice, indiferent de țara în care utilizați serviciul.
 • Fiecare mesaj text expediat va costa 50 de cenți (0,36 euro), în timp ce un mesaj MMS costă 1 dolar și 30 de cenți (0,94 euro)
 • Serviciile de date costă 1,95 centi pe kilobyte. De exemplu, 19,50 USD (~ 15 EUR) până la megabyte - în Canada, 1,5 cenți pe kilobyte (15 până la megabyte).
 • Dacă vă deplasați de multe ori în străinătate, vă recomandăm să vă înscrieți pentru un contract internațional sau o promoție care include taxe de roaming mai mici. Vizitați site-ul AT&T Roaming internationale furnizate in sectiunea Surse si cotatii din acest articol sau sunati la TA&T la 1-800-331-0500 pentru a achiziționa un pachet internațional.
 • Imaginea intitulată Utilizați un telefon mobil AT & T la nivel internațional Pasul 3
  3
  Contactați AT&T pentru a activa funcția de roaming internațional pe numărul dvs. de telefon.
 • Puteți contacta serviciul AT pentru clienți internaționali&T la 1-800-331-0500, tastând direct 611 de pe dispozitivul mobil sau vizitând un centru AT&T.
 • Imaginea intitulată Utilizați un telefon mobil AT & T la nivel internațional Pasul 4
  4


  Aflați cum să efectuați apeluri în străinătate.
 • Pentru a efectua apeluri telefonice sau a trimite mesaje, vi se va cere să introduceți simbolul "plus", urmat de codul internațional și numărul de telefon pe care îl apelați. De exemplu, dacă apelați un număr de telefon din SUA, introduceți un semn "plus", introduceți numărul "1" pentru codul internațional și introduceți numărul de 10 cifre pe care doriți să-l apelați.
 • Metoda 2
  Deblocați un telefon mobil AT&T

  Imaginea intitulată Utilizați un telefon mobil AT & T la nivel internațional Pasul 5
  1
  Sunați la AT&T la 1-800-331-0500 pentru a vă debloca telefonul.
  • AT&Puteți să deblocați telefonul mobil dacă îndepliniți anumite cerințe. Trebuie să fiți utilizator AT activ&Pentru cel puțin 90 de zile, nu este necesar să plătiți înapoi plățile, modelul dvs. de telefon trebuie să fie, de asemenea, disponibil pentru alte servicii sau furnizori și trebuie să aveți un cod de deblocare furnizat de producător.
  • Telefoanele Apple nu pot fi deblocate - cu toate acestea, acestea sunt capabile să opereze în străinătate folosind funcția internațională de roaming AT&T.
 • Imaginea intitulată Utilizați un telefon mobil AT & T la nivel internațional Pasul 6
  2
  Cumpărați o cartelă SIM preplătită când ajungeți la destinație.
 • Cartele SIM preplătite pot fi achiziționate, în general, în aeroporturi, magazine universale și magazine de telefonie mobilă. Încercați să solicitați vânzătorului tarifele și taxele aplicabile pe cartela dvs. SIM.
 • Imaginea intitulată Utilizați un telefon mobil AT & T la nivel internațional Pasul 7
  3
  Scoateți vechea cartelă SIM de pe telefonul mobil AT&T și înlocuiți-l cu SIM-ul preplătit pe care intenționați să îl utilizați în străinătate.
 • Sfaturi

  • Sunați la numărul internațional gratuit de servicii AT pentru clienți&T dacă aveți întrebări despre roaming. Dacă sunteți deja pe drum, introduceți semnul "plus" pe telefon, urmat de numărul 1-916-843-4685 pentru a vorbi cu un operator AT&T

  În timpul convorbirii puteți furniza numărul dvs. local care trebuie apelat de către un operator AT&T.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit