gtemata.com

Cum să utilizați un laptop pentru școală

Dacă sunteți unul dintre acei studenți care au probleme de ortografie sau de organizare necorespunzătoare, poate fi recomandabil să aduceți un computer la școală. Acest articol vă va explica ce trebuie să știți pentru a utiliza un laptop școlar și cum să aveți grijă de el.

paşi

1
Aflați dacă școala dvs. îi permite elevilor să aducă și să utilizeze un computer. Întrebați principalul, dacă vi se permite să folosească un laptop în sala de clasă (chiar și cere permisiunea de profesorul dvs.) și amintiți-vă că nu va fi permis să navigheze pe jocuri pe internet sau redarea video în timpul orei.
 • Imaginea intitulată Utilizați un laptop pentru școală Pasul 2
  2
  Vizitați un magazin de electronice în zona dvs. sau cumpărați un laptop online. Găsiți una care vă place și asigurați-vă că se încadrează în bugetul dvs. A nu cheltui mai mult de 1.700 € pentru un computer, deoarece, în acest caz, va avea probabil mai multe funcții decât veți avea nevoie de fapt pentru școală. De asemenea, încercați să cumpere o lumină, astfel încât este mai ușor de transportat, și asigurați-vă că afișajul este suficient de mare, astfel încât să puteți citi în mod clar.
 • Imaginea intitulată Utilizați un laptop pentru școală Pasul 3
  3
  Înțelegeți diferențele dintre sistemele de operare Windows, Mac și Linux. Prețul, calitatea, dimensiunea, memoria de stocare și alți factori variază de la un sistem la altul. Luați în considerare utilizarea Linux dacă doriți viteză, securitate și preț mai bune (Linux este gratuit).
 • Imaginea intitulată Folosiți un laptop pentru școală Pasul 4


  4
  Cumpărați orice versiune a programului Mac sau Microsoft Office și instalați-o pe computer. Alternativ, descărcați și instalați un procesor de text gratuit, cum ar fi LibreOffice sau Kingsoft Office. Luarea de note în sala de clasă utilizând Notepad este departe de calitatea pe care o veți obține utilizând Word sau LibreOffice. Asigurați-vă că aveți acces la internet pentru a efectua cercetări.
 • Imaginea intitulată Utilizați un laptop pentru școală Pasul 5
  5
  Creați un cont. Alege o parolă care este ușor de reținut, dar nu destul de ușor pentru că oricine poate ghici (ca școala numele Dela sau anul nașterii). Cele mai bune parole sunt cele formate din litere, numere și simboluri.
 • 6
  Dacă ați primit permisiunea de la directorul, școala duce la computer și să-l utilizați pentru a lua notițe, amintiți-vă datele de examinare, cercetare, etc.
 • Sfaturi

  • Încercați să cumpărați un laptop în timpul sărbătorilor (Crăciun, Anul Nou ...) pentru a profita de ofertele acestor perioade.
  • Vi se poate cere să imprimați și să împărtășiți notele pe care le-ați făcut cu profesorii sau cu alți colegi de clasă. La urma urmei, acum scrisul tău este cel mai bun!
  • Imprimați toate notele și fișierele importante înainte de a le avea nevoie. Nu puteți să le aveți la îndemână, ca și cum le-ați scrise de mână. Asigurați-vă că le imprimați și căutați greșeli înainte de a le avea nevoie.

  Avertismente

  • Nu permiteți prietenilor și colegilor să utilizeze computerul. Aceștia ar putea să ștergă în mod accidental un document important sau să vă aducă probleme în utilizarea internetului.
  • Nu e nevoie să spui asta, dar evitați să mâncați sau să beți ceva în timpul utilizării calculatorului!
  • Nu navigați pe internet sau nu jucați jocuri video, cu excepția cazului în care ați primit permisiunea unui profesor sau a directorului. Dacă o faci, te poți conduce într-o mulțime de necazuri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit