gtemata.com

Cum se utilizează stocarea iCloud

Nu sunteți sigur cum să utilizați spațiul liber de 5 GB disponibil pe iCloud? Continuați să citiți pentru a găsi câteva idei.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați iCloud Storage Step 1
1
Configurați-vă profilul iCloud. Pentru a face acest lucru, utilizați același ID Apple pe care l-ați conectat la dispozitivul dvs. iOS. Dacă nu toate dispozitivele, compatibile cu serviciul iCloud (iOS, Mac și Windwos cmputer), utilizați același ID Apple, vă rugăm să consultați acest articol pentru ao schimba.
 • Imaginea intitulată Folosiți iCloud Storage Step 2
  2
  Conectați-vă la iCloud pe toate dispozitivele dvs. Consultați acest articol pentru informații complete și detaliate care vă vor permite să conectați fiecare dispozitiv.
 • Imaginea intitulată Folosiți iCloud Storage Step 3
  3


  Conectați dispozitivul iOS la computer și porniți-l iTunes. În panoul "Rezumat" pentru dispozitivul dvs., selectați opțiunea "iCloud" găsită în secțiunea "Backup". Apăsați butonul "Aplicați" situat în colțul din dreapta jos al ferestrei.
 • Metoda 2
  Utilizați fotografiile streaming

  Fotografiile streaming reprezintă o caracteristică a sistemului de operare iOS care vă permite să vă distribuiți toate imaginile cu dispozitivele Apple. Fiecare imagine partajată prin această funcție va fi copiată automat pe toate dispozitivele iOS conectate prin intermediul serviciului iCloud.

  Imaginea intitulată Folosiți iCloud Storage Step 4
  1
  Activați "Streaming photos" pe computer. Deschideți panoul de control iCloud (descărcându-l pe acesta legătură în cazul sistemului de operare Windows sau din "System Preferences" pe Mac). Verificați că este selectată caseta de selectare "Streaming foto". Acest lucru va crea folderul "Fotografia mea streaming" accesibil de pe computer.
 • Imaginea intitulată Folosiți iCloud Storage Step 5
  2
  Activați opțiunea "Streaming photos" pe dispozitivele iOS. Accesați "Setările" și selectați "iCloud". Dacă nu ați făcut deja acest lucru, conectați-vă acum la profilul iCloud. Selectați elementul "Stream photos" și asigurați-vă că comutatorul "Fotografia mea streaming" este în poziția "1". Acum, dispozitivul dvs. va sincroniza automat toate imaginile conținute în acesta cu serviciul iCloud.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit