gtemata.com

Cum se utilizează instrumentul Trace Illustrator Live

Instrumentul Live Trace pe Adobe Illustrator este proiectat pentru a converti fișiere de imagini bitmap în desene vectoriale. Cea mai bună caracteristică a unei imagini vectoriale este că poate fi redimensionată fără a pierde calitatea. Urmați tutorialul de mai jos pentru a afla cum să utilizați instrumentul de urmărire dinamic Live Trace.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați Adobe Illustrator Live Trace Pasul 1
1
Selectați imaginea. Puteți deschide imaginea accesând Fișier > loc > Selectați. Finalizați făcând clic pe OK.
 • Imaginea intitulată Utilizați Adobe Illustrator Live Trace Pasul 2
  2
  Selectați-vă fotografia și mutați-o în bara de instrumente. Faceți clic pe Obiect, accesați Urmărire și selectați Opțiuni urmărire.
 • Imaginea intitulată Utilizați Adobe Illustrator Live Trace Pasul 3
  3
  Din caseta Opțiuni truc, veți putea alege un mod de culoare specific. Notă: celelalte două opțiuni sunt "Tonuri de gri" și "alb și negru". selecta "Culori maxime: 6" și faceți clic pe Trace.
 • Imaginea intitulată Utilizați Adobe Illustrator Live Trace Pasul 4


  4
  Dacă aveți nevoie de grafică mai detaliată, puteți schimba cu ușurință numărul maxim de culori. De exemplu, următorul ecran are "Culori maxime: 60".
 • Imaginea intitulată Utilizați Adobe Illustrator Live Trace Pasul 5
  5
  Dacă nu sunteți sigur cum să continuați, nu ezitați să comparați diferitele setări Max Colors. Dacă nu sunteți un expert în utilizarea Live Trace, aceasta este o modalitate bună de a determina calitatea muncii dvs.
 • Imaginea intitulată Utilizați Adobe Illustrator Live Trace Pasul 6
  6
  Conversia imaginii într-un fișier vectorial. Faceți clic pe fotografie și urmați această cale: Obiect > extinde > și verificați obiectul și umplerea. Faceți clic pe OK când ați terminat. Fotografia ta va fi transformată într-un fișier vectorial.
 • Imaginea intitulată Utilizați Adobe Illustrator Live Trace Pasul 7
  7
  Pentru a finaliza procesul, faceți clic pe imaginea vectorizată și accesați Obiect din bara de instrumente. selecta "distinct". Alternativ, puteți să faceți clic dreapta pe imagine și să selectați "distinct".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit