gtemata.com

Cum se utilizează caracteristica Photoshop Color Matching

Acest tutorial arată cum să găsiți culoarea corespunzătoare obiectului unei imagini pentru ao aplica unui obiect dintr-o a doua imagine, profitând de caracteristica Photoshop "Color Matching".

paşi

Imaginea intitulată Culori de potrivire în Photoshop Pasul 1
1
Deschideți cele două imagini utilizând Photoshop. În exemplul nostru vrem să găsim culoarea folosită în imaginea din stânga pentru ao aplica imaginii drepte.
 • Imaginea intitulată Culori de potrivire în Photoshop Pasul 2
  2
  Creează un duplicat al stratului în raport cu fundalul. Este mai bine să alegeți să nu lucrați direct pe imaginea originală, astfel, în caz de erori, veți putea să o rezolvați cu ușurință. În acest moment, alegeți instrumentul de selecție adecvat (în acest exemplu, "Polygonal lasso") și selectați obiectul a cărui culoare doriți să o modificați.
 • Imaginea intitulată Culori de potrivire în Photoshop Pasul 3


  3
  Treceți la imaginea de eșantion. Utilizați instrumentul de selecție dorit (în acest exemplu am folosit "Magic Wand") și selectați o zonă extinsă în cadrul obiectului care conține culoarea pe care doriți să o utilizați. Reveniți la imaginea pe care doriți să o editați și accesați meniul "Imagine". Selectați elementul "Ajustări" și în final "Culoare potrivire ...".
 • Imaginea intitulată Culori de potrivire în Photoshop Pasul 4
  4
  Modificați culoarea imaginii. Caseta de dialog "Color Matching" este alcătuită din două secțiuni principale: "Imaginea țintă", situată în partea de sus și "Statisticile de imagine", situate în partea de jos. Secțiunea "Imagine destinație" se referă la imaginea pentru care doriți să modificați culoarea. În secțiunea "Statistici imagine", veți găsi o opțiune numită "Origine". În acest câmp, va trebui să selectați a doua imagine din listă pentru ao seta ca imagine sursă. După efectuarea modificărilor la setări, apăsați butonul "OK".
 • Imaginea intitulată Culori de potrivire în Photoshop Final
  5
  A terminat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit