gtemata.com

Cum se folosește funcția de redare snapchat

Snapchat este o aplicație de mesagerie instantanee pentru dispozitive mobile și computere care, spre deosebire de aplicațiile normale care utilizează text simplu, vă permit să trimiteți imagini și filme scurte. Funcția principală a programului Snapchat este dată de faptul că puteți vizualiza imaginile sau videoclipurile primite numai pentru o perioadă limitată de timp, înainte de a fi șterse definitiv. Din fericire, funcția a fost introdusă "juca", care vă permite să vizualizați secvența recepționată a doua oară. Snapchat versiunea 9.29.3.0 vă permite să vizualizați din nou toate snapback-urile primite.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Replay a Snapchat Pasul 1
1
Actualizați aplicația Snapchat la cea mai recentă versiune disponibilă. Dacă ați petrecut mult timp de când ați actualizat ultima dată programul Snapchat, verificați dacă este disponibilă o nouă versiune a aplicației utilizând magazinul conectat la dispozitivul dvs. Una dintre cele mai recente versiuni ale programului Snapchat (9.29.3.0) a schimbat funcția "juca" pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a vizualiza toate dispozitivele de blocare pentru a doua oară, eliminând în mod eficient limitarea anterioară care prevedea utilizarea acestei funcții doar o dată pe zi. Aceasta este o schimbare radicală, deoarece funcția poate fi acum utilizată "juca" pentru fiecare captură primită.
 • În trecut, Snapchat a introdus posibilitatea de a cumpăra posibilitatea de a utiliza funcția de mai multe ori "juca", o opțiune care nu mai este disponibilă. Dacă mai aveți zei "credite" legate de funcționalitate "juca", puteți continua să le folosiți până la epuizare, dar nu mai puteți cumpăra altele noi.
 • Imaginea intitulată Replay a Snapchat Pasul 2
  2
  Vizualizați un snap primit. Înainte de a putea profita de această funcție "juca", trebuie să vizualizați modul de închidere așa cum faceți în mod normal. Pentru a face acest lucru, atingeți pur și simplu pictograma pentru snap pe care doriți să îl vizionați.
 • Dacă ați primit mai multe instantanee de la o singură persoană pe care nu ați văzut-o încă, veți vedea că toate au fost redate consecutiv, astfel încât funcția va funcționa "juca" vă va permite să le urmăriți pentru a doua oară, una după alta.
 • Imaginea intitulată Replay a Snapchat Pasul 3
  3
  După ce vizualizați un clic, nu reveniți la ecranul principal al aplicației. Posibilitatea de a exploata funcția "juca" acesta vă este dat numai după ce ați terminat prima vizualizare. Dacă vă întoarceți la ecranul principal al aplicației (cea legată de încadrarea camerei), veți pierde șansa de a privi din nou la întrebarea respectivă.


 • Imaginea intitulată Replay a Snapchat Pasul 4
  4
  Pentru a putea utiliza funcția "juca", țineți apăsat butonul pe care tocmai l-ați terminat vizionat. Clipul dorit va fi semnalat din nou ca mesaj nevăzut și vor fi afișate textele "Atingeți pentru a vizualiza".
 • Când efectuați această procedură pentru prima dată după actualizare, va apărea o fereastră pop-up prin care vi se solicită să confirmați dorința dvs. de a privi din nou opțiunea selectată.
 • Dacă ați primit mai multe opriri, dar trebuie să utilizați funcția "juca" numai pentru un singur mesaj din cadrul grupului, glisați ușor spre dreapta pentru a afișa ecranul de chat. În acest moment, țineți apăsată pe care doriți să o vizualizați din nou. Amintiți-vă că puteți utiliza funcția "juca" numai pentru instantanee nou primite. Dacă părăsiți ecranul de chat sau cel care afișează interceptarea în căsuța de e-mail, veți pierde ocazia de a profita de această funcție.
 • Imaginea intitulată Replay a Snapchat Pasul 5
  5
  Atingeți snapul care a fost reîncărcat pentru ao viziona din nou. Veți avea ocazia să revizuiți complet modulul de selectare selectat. Rețineți că dacă părăsiți acest ecran, veți pierde șansa de a profita de opțiunea respectivă "juca".
 • Imaginea intitulată Replay a Snapchat Pasul 6
  6
  Utilizați caracteristica "juca" cu orice poți primi. Datorită noii actualizări puteți să acoperiți toate mesajele pe care le primiți, în loc să alegeți una pe zi. Expeditorul dispozitivului va primi o notificare care îl va informa că mesajul său a fost afișat a doua oară.
 • Sfaturi

  • Chiar dacă nu puteți să salvați un snap rulând o captură de ecran fără ca aplicația Snapchat să trimită o notificare expeditorului, există soluții la această limitare. Cu toate acestea, aplicarea acestora înseamnă încălcarea condițiilor de utilizare a serviciului impus de Snapchat, care consideră că acestea sunt comportamente incorecte. Aplicarea practică a unor astfel de soluții vă forțează, de asemenea, să vă jailbreak dispozitivul iOS. Pentru a obține mai multe informații despre acest lucru puteți consulta acest ghid.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit