gtemata.com

Cum să utilizați Samsung Galaxy Notă ca Wi Fi Hotspot

Ca și cele mai moderne smartphone-uri, chiar și linia de produse Samsung Galaxy Note poate acționa ca un hotspot wireless, permițându-vă să partajați conexiunea la internet cu alte dispozitive. Cu toate acestea, posibilitatea activării acestei funcții rămâne legată de planul tarifar ales. Nu toate companiile de telefonie vă permit să utilizați această caracteristică gratuit. Dacă funcția hotspot este inclusă în planul dvs. de tarifare, îl puteți utiliza urmând pașii simpli din acest ghid.

paşi

Metoda 1
Utilizați funcția Hotspot cu planul dvs. de tarifare

Imaginea intitulată Activați nota dvs. Samsung Galaxy Notă portabilă Wi Fi Hotspot Pasul 1
1
Accesați setările notei dvs. Galaxy. Puteți face acest lucru prin intermediul panoului Aplicații sau prin bara de notificare, selectând butonul Setări.
 • Imaginea intitulată Activați nota Samsung Galaxy Note Wi Fi Hotspot Portabil 2
  2
  Selectați elementul "Tethering și router Wi-Fi" plasate în secțiune "Wireless și rețele". Este posibil să fie necesar să selectați elementul "Mai mult ..." sau "Mai multe setări ..." pentru a putea selecta opțiunea respectivă.
 • Imagine intitulată Activarea Notei Samsung Galaxy Notă portabilă Wi Fi Hotspot Pasul 3
  3
  Selectați butonul de verificare "Wi-Fi router". În acest fel, veți activa funcția de hotspot wireless din Nota dvs. Galaxy.
 • Pentru a profita de această caracteristică, planul de tarifare al furnizorului de servicii trebuie să suporte tetheringul WiFi. Nu toate planurile tarifare acceptă această caracteristică. Dacă nu susțineți legarea prin WiFi, veți primi un mesaj de tip text de la furnizorul de servicii prin care vă cereți să adăugați această caracteristică. Dacă aveți nevoie să partajați conexiunea la internet cu un alt dispozitiv, dar planul dvs. de tarifare nu permite acest lucru, selectați acest link.
 • Pentru a împărtăși conexiunea la internet, conexiunea de date a Nota Galaxy trebuie să fie activă, identificată de simbol "3G" sau "4G" locați în bara de notificare. Nota Galaxy, atunci când este utilizată ca un hotspot, este deconectată de la orice altă rețea Wi-Fi.
 • Imaginea intitulată
  4
  Selectați elementul "Configurați routerul Wi-Fi" pentru a schimba numele hotspot-ului și parola de conectare. Veți fi direcționat către o fereastră nouă care vă va permite să schimbați numele rețelei Wi-Fi create de nota Galaxy, care va fi afișată de alți utilizatori, precum și parola pentru accesul la rețeaua protejată.
 • În numele rețelei Wi-Fi (SSID), nu includeți informații personale.
 • Asigurați-vă că alegeți o parolă puternică, astfel încât utilizatorii neautorizați să nu poată utiliza conexiunea de date.
 • Imaginea intitulată Activați nota Samsung Galaxy Notă portabilă Wi Fi Hotspot Pasul 5
  5
  Conectați alte dispozitive la hotspot. Acum, când Nota Galaxy împarte conexiunea de date printr-un semnal Wi-Fi, veți putea conecta alte dispozitive.
 • De pe dispozitivul pe care doriți să vă conectați la rețeaua Wi-Fi creată de Nota Galaxy, accesați lista de rețele wireless detectate.
 • Selectați numele pe care l-ați alocat rețelei create de Nota dvs. Galaxy și introduceți parola pentru ao accesa.
 • După câteva momente, dispozitivul va confirma că sunteți conectat la rețea.
 • Imaginea intitulată Activarea Notei Samsung Galaxy Notă portabilă Wi Fi Hotspot Pasul 6
  6


  Urmăriți cantitatea de trafic de date consumată de conexiunea de date Galaxy Note. Atunci când mai multe dispozitive împărtășesc conexiunea punctului dvs. hotspot, traficul de date generat este mult mai mare decât în ​​mod obișnuit și conexiunea de date a planului dvs. de tarifare se poate termina mult mai repede. Această situație este deosebit de reală în cazul laptopurilor care utilizează versiunea desktop a site-urilor web, care nu sunt optimizate pentru economiile de date, lucru care se întâmplă în versiunea mobilă.
 • Accesați secțiunea "Utilizarea datelor" din meniul Setări.
 • Utilizați cursorul plutitor pentru a seta o limită pentru modul de utilizare a conexiunii de date.
 • Metoda 2
  Activează legarea Wi-Fi cu un plan de tarifare gratuită

  Imaginea intitulată Activați nota Samsung Galaxy Notă portabilă Wi Fi Hotspot Pasul 7
  1
  Descărcați o aplicație de tethering terță parte. Dacă planul de tarifare al operatorului dvs. de telefonie mobilă nu acceptă funcționalitatea Wi-Fi tethering sau hotspot, există mai multe opțiuni alternative disponibile în Magazinul Google Play.
  • Klink este una dintre cele mai comune aplicații pentru a permite tethering-ul. Acest program acceptă numai tethering USB, ceea ce înseamnă că nota Galaxy trebuie să fie conectată la dispozitivul cu care doriți să partajați conexiunea de date (desktop sau laptop) prin intermediul cablului USB.
  • FoxFi este o aplicație populară pentru a activa funcționalitatea hotspot Wi-Fi pe dispozitivul dvs., fără a fi nevoie să o răsturnați. Deoarece aplicația FoxFi nu este acceptată de operatorii de telefonie, există posibilitatea ca aceasta să nu funcționeze corect, dar dacă funcționează, aceasta vă va economisi mulți bani.
 • Imaginea intitulată Activarea Notei Samsung Galaxy Notă Wi Fi Hotspot Portable Wi-Fi Step 8
  2
  Configurați aplicația. După lansarea aplicației selectate, veți putea să vă configurați dispozitivul în același mod ca și configurarea funcționalității routerului oficial Wi-Fi Galaxy Note. Configurația include setarea unui nume de rețea (SSID) și a unei parole de acces.
 • Nu includeți informații personale în numele rețelei Wi-Fi (SSID).
 • Asigurați-vă că alegeți o parolă puternică, astfel încât utilizatorii neautorizați să nu poată utiliza conexiunea de date.
 • Dacă utilizați Klink, nu este necesară configurarea. Conectați pur și simplu nota Galaxy la computer folosind cablul USB furnizat și apăsați butonul "start".
 • Imaginea intitulată Activați nota Samsung Galaxy Note Wi Fi Hotspot portabil Pasul 9
  3
  Activează hotspot-ul tău. După configurarea rețelei Wi-Fi, activați hotspot-ul prin intermediul aplicației. În acest fel, Notă Galaxy va începe să partajeze conexiunea de date prin semnal Wi-Fi pentru a conecta dispozitivele pe care le doriți.
 • Imaginea intitulată Activați nota dvs. Samsung Galaxy Notă portabilă Wi Fi Hotspot Pasul 10
  4
  Conectați alte dispozitive la hotspot. Acum, când Nota Galaxy împarte conexiunea de date printr-un semnal Wi-Fi, veți putea să conectați alte dispozitive.
 • De pe dispozitivul pe care doriți să vă conectați la rețeaua Wi-Fi creată de Nota Galaxy, accesați lista de rețele wireless detectate.
 • Selectați numele pe care l-ați alocat rețelei create de Nota dvs. Galaxy și introduceți parola pentru ao accesa.
 • După câteva momente, dispozitivul va confirma că sunteți conectat la rețea.
 • Imaginea intitulată Activați nota Samsung Galaxy Notă portabilă Wi Fi Hotspot Pasul 11
  5
  Urmăriți cantitatea de trafic de date consumată de conexiunea de date Galaxy Note. Atunci când mai multe dispozitive împărtășesc conexiunea punctului dvs. hotspot, traficul de date generat este mult mai mare decât în ​​mod obișnuit și conexiunea de date a planului dvs. de tarifare se poate termina mult mai repede. Această situație este deosebit de reală în cazul laptopurilor care utilizează versiunea desktop a site-urilor web, care nu sunt optimizate pentru a salva traficul de date, ceea ce se întâmplă în versiunea mobilă.
 • Accesați secțiunea "Utilizarea datelor" din meniul Setări.
 • Utilizați cursorul plutitor pentru a seta o limită pentru modul de utilizare a conexiunii de date.
 • Sfaturi

  • Când Nota dvs. Galaxy funcționează ca un hotspot, bateria se oprește mai repede. Prin urmare, în acest mod de funcționare este recomandat să păstrați dispozitivul conectat la rețea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit