gtemata.com

Cum se utilizează widgetul Android Energy Saver

Bateria dispozitivului dvs. Android funcționează prea repede? Căutați o modalitate de a evita să o faceți de mai multe ori pe zi? Utilizarea widgetului Android Energy Saver vă poate ajuta să reduceți consumul de energie al dispozitivului, reducând astfel timpul de reîncărcare a bateriei telefonului. Dacă doriți să aflați cum funcționează, continuați să citiți.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați widgetul Power Control pe un pas Droid 1
1
Țineți degetul timp de câteva secunde pe ecranul de întâmpinare al dispozitivului. Selectați butonul Widget din meniul care apare în partea de jos a ecranului. Derulați lista de widgeturi disponibile pentru a găsi widgetul Energy Saver. Selectați-l pentru ao încărca în casa dvs. După cum puteți vedea, controlul este compus din cinci pictograme diferite. Fiecare pictogramă reprezintă o caracteristică a dispozitivului care poate fi activată sau dezactivată prin acționarea directă asupra widgetului Energy Saving. Dezactivarea funcțiilor pe care nu le utilizați va salva bateria telefonului.
 • Imaginea intitulată Utilizați widgetul de control al puterii pe un pas Droid 2
  2
  Selectați pictograma Wi-Fi din extrema stângă a barei de control a widgetului. În acest fel, puteți dezactiva conectivitatea Wi-Fi atunci când utilizați rețeaua 3G pentru a accesa internetul și pentru a economisi energia bateriei prețioase. Când accesați o zonă cu o conexiune Wi-Fi, pur și simplu apăsați pictograma Wi-Fi pentru a reactiva conexiunea wireless a dispozitivului. Puteți decide în continuare să utilizeze conectivitatea Wi-Fi dacă accesați web folosind conexiunea rapidă oferite de acest hotspot în zona în care vă aflați, în loc de a exploata datele de conexiune clasice ale rețelei celulare. Dezactivarea conectivității Wi-Fi economisește multă energie.
 • Imaginea intitulată Utilizați widgetul Power Control pe un Droid Pasul 3
  3


  Apăsați pictograma Bluetooth, cea de-a doua pornind de la stânga, pentru a dezactiva sau a activa conectivitatea Bluetooth a dispozitivului. Activați această caracteristică dacă doriți să utilizați un dispozitiv Bluetooth, cum ar fi setul cu cască, și opriți-l când nu este necesar. Dezactivarea funcției Bluetooth va economisi o cantitate mică de energie, care va contribui la scopul nostru.
 • Imaginea intitulată Utilizați widgetul Power Control pe un Droid Step 4
  4
  Apăsați pictograma GPS din mijlocul barei widget pentru a activa și dezactiva funcționalitatea GPS a dispozitivului. Activați-l dacă doriți să utilizați o aplicație care utilizează GPS-ul dispozitivului dvs., cum ar fi Google Maps, și opriți-o atunci când nu este necesară. Dezactivarea GPS-ului va economisi o cantitate semnificativă de energie.
 • Imaginea intitulată Utilizați widgetul de control al puterii pe un pas Droid 5
  5
  Apăsați pictograma Sincronizare (Sync.), al doilea pornind de la dreapta, pentru a activa sau a dezactiva această caracteristică a dispozitivului. Sincronizarea implică actualizarea automată constantă a datelor pentru: contacte, e-mail, calendar și alte caracteristici și economisește timp când utilizați dispozitivul. Cel mai probabil doriți ca sincronizarea informațiilor dvs. să fie întotdeauna activă, fiind o caracteristică foarte utilă și nu economisiți prea multă energie dacă este dezactivată.
 • Imaginea intitulată Utilizați modulul Power Control Widget pentru un pas Droid 6
  6
  Apăsați pictograma Luminozitate, situată la extrema dreaptă a barei de control a widgetului, pentru a regla luminozitatea ecranului dispozitivului. Setările implicite disponibile sunt: ​​luminozitatea maximă, media, dezactivată sau automată. Încercați să setați o luminozitate medie pentru a vă asigura că este suficient să efectuați sarcinile pe care le faceți în mod normal cu dispozitivul. Această setare vă permite să economisiți o cantitate semnificativă de energie în comparație cu utilizarea luminozității maxime a ecranului.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit