gtemata.com

Cum să utilizați Trucuri Google Căutare avansată

Dacă credeți că Google este pur și simplu una dintre numeroasele motoare de căutare, va trebui să vă răzgândiți. Sunt atât de multe trucuri care așteaptă să fie descoperite. Introduceți lumea fantastică a posibilităților oferite de Google.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Utilizați Trucuri Google Căutare avansată Pasul 1
1
Când vă conectați la Google, nu este prea mult de văzut. Se pare că este un motor de căutare foarte simplu. Este de fapt, dar poate fi folosit pentru a face multe alte lucruri. În partea dreaptă a barei de căutare, există trei linkuri: Căutare avansată, Preferințe și Limba.
 • Căutare avansată - dacă faceți clic pe Căutare avansată, o pagină se deschide cu multe opțiuni diferite.
 • Câmpul "toate aceste cuvinte" reprezintă bara de căutare prestabilită, ca cea care apare pe pagina principală.
 • Câmpul "acest cuvânt sau expresie exactă" nu conține cuvinte în mijlocul unei propoziții. Va înscrie cuvintele în ghilimele. De exemplu, dacă tastați "wikiHow este extraordinar" în acest câmp, căutarea nu va include o pagină în care este localizată "Este util wikiHow? Mulți intervievați consideră că este într-adevăr util și extraordinar" dar va include în schimb "wikiHow este extraordinar. Iată de ce."
 • Imaginea intitulată Utilizați trucuri Google Căutare avansată Pasul 2
  2
  Câmpul "oricare dintre aceste cuvinte" vă permite să căutați ceva sau altceva, dar nu veți căuta rezultate cu ambii termeni înscriși. De exemplu, în acest câmp puteți scrie "Sos de pui sau sos": căutarea va include paginile de pe pui și altele pe sos.
 • Imaginea intitulată Utilizați trucuri Google Căutare avansată Pasul 3
  3
  Următorul câmp este cel numit "nici unul din aceste cuvinte". Acest câmp vă permite să nu includeți anumiți termeni în căutarea dvs. Acest câmp pune - înainte de cuvânt. De exemplu, dacă doriți să căutați "scăzut", poți scrie "bas - cântând" pentru a găsi acele pagini care conțin cuvântul "scăzut" dar ele nu privesc cântatul.


 • Imaginea intitulată Utilizați trucuri Google Căutare avansată Pasul 4
  4
  Sub câmpurile de căutare, puteți alege câte rezultate să fie afișate pe pagină prin meniul drop-down "Rezultate pe pagină".
 • "limbă" vă permite să alegeți limba rezultatelor căutării dvs. Această opțiune nu este cu adevărat necesară. Dacă sunteți în căutarea unui cuvânt în italiană, veți obține probabil rezultate în italiană.
 • "Tip fișier" vă permite să selectați tipul de fișiere care vor apărea în rezultatele căutării. Deci, dacă doriți să găsiți fișiere .pdf, selectați Adobe Acrobat PDF.
 • "Site sau domeniu" vă permite să căutați într-un anumit site sau anumite extensii, cum ar fi ".edu".
 • Imaginea intitulată Utilizați trucuri Google Căutare avansată Pasul 5
  5
  Dacă doriți mai multe opțiuni, deschideți "Ultima actualizare, drepturi de utilizare, zonă geografică" și mai mult.
 • Imaginea intitulată Utilizați trucuri Google Căutare avansată Pasul 6
  6
  După ce ați terminat, apăsați căutarea avansată pentru a vedea rezultatele!


 • Sfaturi

  • Nu aveți nevoie de pagina de căutare avansată pentru a efectua căutări avansate. Puteți pur și simplu utiliza simbolurile "" pentru a căuta cuvintele exacte. SAU pentru oricare dintre aceste cuvinte. - pentru a exclude un cuvânt.
  • Dacă doriți să utilizați opțiunile de căutare experimentală, consultați colțul din dreapta sus al paginii, apoi faceți clic pe "mai mult", atunci "alte servicii" pentru o listă de servicii Google. Faceți clic pe link "Cercetare experimentală". Faceți cât mai multe încercări pe măsură ce doriți cu ajutorul cercetărilor experimentale. De asemenea, puteți căuta și vedea rezultatele pe hărți sau în secvențe de timp.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit