gtemata.com

Cum se utilizează comentariile în Microsoft Word

Funcționalitatea comentariilor Microsoft Word permite autorilor diferiți să comunice reciproc despre textul documentului. Folosind această caracteristică în legătură cu revizuirile, un auditor poate explica motivele pentru o schimbare a autorului textului, sau poate solicita clarificări cu privire la un anumit passaggio- autorul poate, la rândul său, să răspundă comentând comentariu. Comentariile sunt afișate, deoarece versiunea de Word 2002, sub forma unor cutii colorate pe marginea din dreapta a documentului, și sunt afișate cu ambele display „Print Layout“ și „Aspect Web“ - comentarii pot fi afișate și în " Panoul de examinare ". Puteți alege dacă doriți sau nu să vizualizați comentarii și puteți adăuga altele sau le puteți șterge sau edita. Acest articol explică cum să procedați.

paşi

Metoda 1
Vezi comentariile

Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 1
1
Activați revizuirile. Cum se activează această funcție depinde de versiunea Word folosită. Word 2003 și versiunile anterioare utilizează vechea interfață a barei de instrumente, în timp ce Word 2007 și 2010 adoptă noua interfață Ribbon.
 • În Word 2003, selectați "Comentarii" din meniul "Vizualizare".
 • În Word 2007 și 2010, faceți clic pe "Afișați comentariile" din grupul de comandă "Modificări de urmărire" din meniul "Revizuire" și asigurați-vă că opțiunea "Comentarii" este activată în meniul care apare.
 • Dacă selectați din nou "Comentarii" în Word 2003 sau deselectați opțiunea "Comentarii" în Word 2007 sau 2010, funcția va fi dezactivată, iar comentariile vor fi ascunse.
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 2
  2
  Schimbați modul de afișare dacă este necesar. Tabelele de comentarii sunt vizibile numai în modurile "Print Layout" și "Web Layout" sau în Word 2007 și 2010, în modul "Reading Full Screen". Pentru a schimba modul de afișare:
 • În Word 2003, faceți clic pe "Print Layout" sau "Web Layout" din meniul "View".
 • În Word 2007 sau 2010, selectați "Print Layout" sau "Web Layout" din grupul "Views Views" din meniul "View".
 • Dacă nu ați setat modul de afișare corect, nu veți putea vedea comentariile, dar partea de text care a fost selectată pentru a introduce comentariul va fi evidențiată și va fi urmată de numărul de comentariu.
 • Metoda 2
  Adăugați comentarii

  Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 3
  1
  Alegeți punctul textului pe care doriți să îl comentați. Glisați cursorul la cuvintele la care doriți să comentați sau plasați cursorul la sfârșitul porțiunii relative a textului.
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 4
  2
  Introduceți comentariul. După ce ați selectat opțiunea pentru a introduce comentarii în versiunea de Word, dacă vizualizați layout-ul de imprimare sau Web layout-ul, apare o casetă pe marginea din dreapta a documentului, identificate prin inițialele numelui de utilizator, urmat de un număr progresivă. Dacă vizualizați în modul normal sau în schiță, un număr va apărea în panoul de revizuire.
 • În Word 2003, selectați "Comentarii" din meniul "Inserare".
 • În Word 2007 sau 2010, selectați "Comentariu nou" din grupul "Comentarii" din meniul "Revizuiri".
 • Dacă comentariul dvs. este plasat între două comentarii deja existente, comentariul următor cel introdus de dvs. va fi renumerotat în funcție de noua secvență.
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 5
  3
  Scrieți comentariul în casetă. Pentru textul comentariului, toate opțiunile de formatare sunt disponibile, cum ar fi caractere aldine, italice sau subliniate - puteți introduce și un link în comentariu.
 • Metoda 3
  Răspundeți la un comentariu existent

  Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 6
  1
  Selectați comentariul la care doriți să răspundeți.
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 7
  2
  Introduceți comentariul dvs. de răspuns. Faceți clic în zona de text a comentariului și apoi urmați aceeași procedură descrisă pentru inserare. Comentariile de răspuns indică identificatorul răspunsului și un număr secvențial, urmat de identificatorul comentariului la care este răspuns.
 • De asemenea, puteți răspunde la comentariul dvs. anterior. Acest lucru poate fi util pentru a clarifica conținutul comentariului dvs., pentru a evita ca cuvintele folosite să fie înțelese greșit.
 • Metoda 4
  Modificați comentariile

  Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 8
  1
  Dacă este necesar, permiteți vizualizarea comentariilor. Urmați pașii pentru versiunea Microsoft Word descrisă în secțiunea "Vizualizați comentariile".
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 9
  2
  Faceți clic pe caseta de comentarii pe care doriți să o modificați. Dacă nu puteți vedea tot textul relevant în caseta de comentarii, apoi activați panoul de revizuire. Urmați instrucțiunile descrise în secțiunea "Vizualizarea panoului de revizii".
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 10
  3
  Editați textul așa cum doriți.
 • Metoda 5
  Ștergeți comentariile

  Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 11
  1


  Faceți clic cu butonul din dreapta al mouse-ului pe comentariul pe care doriți să îl ștergeți. Va apărea un meniu.
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 12
  2
  Selectați "Ștergeți comentariu" din meniu. Caseta de comentarii va dispărea, iar comentariile care urmează vor fi renumerotate în consecință.
 • Metoda 6
  Imprimați comentariile

  Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 13
  1
  Vizualizați documentul în modul "Print Layout" (Tip imprimare). Vedeți pașii din secțiunea "Vizualizați comentariile" pentru a afla cum.
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 14
  2
  Dacă nu ați făcut deja acest lucru, permiteți vizualizarea comentariilor. Consultați pașii din secțiunea "Vizualizați comentariile", bazate pe versiunea dvs. de Word, pentru a afla cum.
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 15
  3
  Găsiți comentariile pe care doriți să le vizualizați și să le imprimați. Puteți alege să vizualizați și să imprimați comentarii de la toți recenzenții sau doar de la un anumit recenzent. Comenzile variază ușor în funcție de versiunea Word în uz.
 • În Word 2003, selectați „Display“ de pe bara de instrumente „Comentariu“ - apoi selectați „Conturi“, și alegeți opțiunea „All recenzorilor“, pentru a afișa comentariile fiecărui recenzent, sau identificarea unui singur auditor, pentru a vedea numai comentariile sale.
 • În Word 2007 și 2010, selectați „Afișați comentarii“ în setul de „Track Changes“ din meniul „Revizuiri“, și selectați, în „Conturi“ submeniu, „Toți comentatorii“ opțiunea de a vizualiza comentariile fiecărui revisore- sau selectați identificatorul unui examinator specific pentru a vedea numai comentariile acestuia.
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 16
  4
  Imprimați documentul. Vizualizați dialogul de tipărire în versiunea dvs. de Word și selectați "Imprimare comentarii" pentru a imprima documentul, inclusiv comentariile.
 • Pentru a accesa fereastra de imprimare în Word 2003, selectați "Print" din meniul "File".
 • Pentru a accesa fereastra de imprimare în Word 2007, faceți clic pe butonul Microsoft Office din stânga sus și selectați "Print".
 • Pentru a accesa fereastra de imprimare în Word 2010, faceți clic pe meniul "Fișier" și selectați "Imprimare" în panoul care apare în partea stângă.
 • Pentru a imprima documentul fără a include comentarii, selectați "Document" din fereastra de imprimare.
 • Metoda 7
  Vizualizați panoul de revizuire

  Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 17
  1
  Deschideți panoul de revizuire. Comenzile variază în funcție de versiunea Microsoft Word.
  • În Word 2003, faceți clic pe butonul "Revizie" din bara de instrumente "Comentarii" (dacă bara de instrumente "Revizii" nu este deja afișată, faceți clic pe "Instrumente" din meniul "Vizualizare" și selectați "Revizuiri").
  • În Word 2007 și 2010, selectați „Revizuirea Pane“ grupul de comandă „Track Changes“ din meniul „Review“ - selectați „revizii“ verticale decupajului pentru sticlă pentru a afișa panoul lateral sau „pane revizuiri orizontale“ pentru a afișa panoul din partea de jos.
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 18
  2
  Închideți panoul de revizuire după ce ați terminat. Faceți clic pe simbolul "X" din colțul din dreapta sus.
 • Metoda 8
  Modificați ID-ul de comentariu

  Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 19
  1
  Afișează dialogul "Opțiuni" sau "Opțiuni Word". Microsoft Word utilizează numele de utilizator și inițialele introduse în timpul instalării Microsoft Office (dacă nu ați tastat numele și inițialele în timpul instalării, Word și alte aplicații Office vor folosi numele și inițialele a utilizatorului Windows). Puteți modifica numele de utilizator și inițialele după instalare în fereastra "Opțiuni" din Word 2003 și 2010 sau în fereastra Opțiuni Word din Word 2007.
  • În Word 2003, selectați "Opțiuni" din meniul "Instrumente". Apoi selectați secțiunea "Vizualizare".
  • În Word 2007, faceți clic pe butonul Microsoft Office și apoi selectați "Opțiuni Word". De asemenea, puteți selecta "Modificați numele de utilizator" din meniul care apare selectând butonul "Revizuiri" din meniul "Revizuiri".
  • În Word 2010, selectați meniul "Fișier" și apoi "Opțiuni" din panoul din stânga. Puteți, de asemenea, să alegeți "Modificați numele de utilizator" din meniul care apare făcând clic pe butonul "Revizuiri" din grupul de comandă "Modificare urmărire" din meniul "Revizuiri".
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 20
  2
  Introduceți inițialele în câmpul "Personalizați copia dvs. Microsoft Office".
 • Imaginea intitulată Utilizați casetele de comentariu în Microsoft Word Pasul 21
  3
  Faceți clic pe OK. Aceasta închide fereastra de opțiuni și modifică identificatorul pentru comentariile dvs.
 • Deși comentariile pe care le postați după modificare vor afișa noile inițiale, cele vechi vor afișa în continuare vechiul identificator.
 • Sfaturi

  • Notele de comentarii sunt colorate diferit, în funcție de recenzor și de momentul creării comentariului. Comentariile inițiale sunt în general afișate în roșu, în timp ce comentariile celor mai recente recenzenți sunt, în general, în albastru.
  • Puteți afla numele complet al recenzentului și data comentariului plasând mouse-ul în caseta de comentarii. Va apărea o fereastră mică cu aceste informații.

  Avertismente

  • Nu puteți introduce comentarii în textul din antet sau subsol.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit