gtemata.com

Cum se utilizează blocurile de comandă în Minecraft

Comenzile Minecraft (cunoscute și ca "cheat codul") permite jucătorilor să schimbe orice aspect al lumii jocului sau al altor jucători prezenți. o "comandă" este un element disponibil în lumea jocurilor, în cadrul căruia este memorată o comandă specifică. Imediat ce blocul în cauză este activat, comanda conținută în el va fi executată. Acest sistem vă permite să creați jocuri distractive, instrumente utile sau hărți personalizate foarte complexe, în care există o multitudine de evenimente declanșate de aceste comenzi.

paşi

Partea 1
Creați blocul de comandă

Imaginea intitulată Utilizați blocuri de comandă în Minecraft Pasul 1
1
Porniți Minecraft pe computerul dvs. Windows sau Mac. Numai versiunea Minecraft pentru calculatoare poate folosi i "comandă". Momentan acestea nu sunt încă disponibile în consola Poket Edition sau Minecraft.
 • Imaginea intitulată Utilizați blocurile de comandă în Minecraft Pasul 2
  2
  Accesați lumea jocurilor în care aveți acces la consola. "comandă" sunt elemente prezente în joc, care permit accesul la consola Minecraft. Acestea sunt instrumente foarte puternice care vă permit să modificați toate aspectele jocului și gameplay-ului, dar care, din acest motiv, sunt disponibile numai în anumite circumstanțe:
 • Server multiplayer: numai administratorii de servere pot utiliza i "comandă". Apoi, va trebui să întrebați pe unul din administratori să vă includă în acel grup de utilizatori sau puteți creați propriul server.
 • Dacă jucați în modul "single-player", trebuie să activați utilizarea "Trucuri", așa cum ați făcut deja atunci când ați creat lumea jocurilor. Pentru aceasta, mergeți la meniul principal și apăsați butonul Deschidere în LAN, apoi selectați butonul de verificare "Permiteți cheats". Când ați terminat, apăsați butonul Start LAN lume. Această schimbare va fi activă numai pentru sesiunea curentă de joc, însă puteți repeta oricând procedura de activare ori de câte ori doriți să adăugați mai multe "comandă".
 • Imaginea intitulată Utilizați blocurile de comandă în Minecraft Pasul 3
  3
  Treceți la modul de joc "creator". Acum, că aveți acces la consola, puteți trece la modul de joc "creator". Acesta este singurul mod de joc care permite utilizarea și configurarea "comandă". Pentru a aplica modificările descrise, utilizați următoarele comenzi:
 • Apăsați butonul "T" pentru a deschide consola (fereastra de chat). Alternativ, apăsați butonul "/" pentru a deschide fereastra în cauză și pentru a introduce caracterul "/" în linia de tastare.
 • Pentru a activa modul de joc "creator", tastați următoarea comandă / gamemode c, apoi apăsați butonul "prezenta".
 • După ce ați terminat configurația "comandă", tastați comanda / gamemode s pentru a activa modul "supraviețuire" sau comanda / gamemode a pentru a activa modul "aventură".
 • Imaginea intitulată Utilizați blocurile de comandă în Minecraft Pasul 4
  4
  Creați un "comandă". Deschideți fereastra consolei apăsând butonul "T", apoi tastați următoarea comandă: / da utilizatorului [user_name] minecraft: command_block 64. Înlocuiți parametrul [username_name] cu numele de utilizator Minecraft complet, în mod evident omiterea parantezelor.
 • Rețineți că numele de utilizator este sensibil la minuscule.
 • Dacă comanda introdusă nu are niciun efect, înseamnă că este cel mai probabil să vă actualizați versiunea Minecraft cel puțin 1,4. Pentru a avea lista completă a tuturor comenzilor disponibile în joc, va trebui să o actualizați cu cea mai recentă versiune disponibilă.
 • Puteți înlocui parametrul "64" al comenzii cu numărul pe care îl preferați. Acest număr se referă la câte "comandă" ele sunt produse. În comanda noastră de exemplu, sunt produse 64 de blocuri.
 • Partea 2
  Utilizați blocul de comandă

  Imaginea intitulată Utilizați blocurile de comandă în Minecraft Pasul 5
  1
  Așezați a "comandă". Explorați inventarul pentru a identifica "comandă" pe care tocmai ați creat-o, sunt caracterizate de o pictogramă în formă de cub maroniu, cu panouri de control gri pe fiecare parte. Mutați i "comandă" în slotul de selecție rapidă, apoi plasați unul pe teren, așa cum ați face pentru orice alt element al jocului.
 • Imaginea intitulată Utilizați blocuri de comandă în Minecraft Pasul 6
  2
  Accesați interfața din "comandă". Aduceți caracterele mai aproape de blocul nou plasat, apoi selectați-l cu butonul drept al mouse-ului pentru ao deschide, la fel ca un piept normal. Va apărea o nouă fereastră pop-up cu un câmp de text.
 • Dacă nu se întâmplă nimic, înseamnă că, cel mai probabil, utilizarea lui "comandă" este dezactivat pe serverul dvs. multiplayer. Aveți nevoie de un utilizator care poate accesa fișierul "server.properties" setați parametrul activați-comandă bloc cu valoarea "fals" și parametrul op-permisiune nivel cu valoarea "2" sau un număr mai mare.
 • Imaginea intitulată Utilizați blocuri de comandă în Minecraft Pasul 7
  3
  Introduceți o comandă. Acum puteți intra în câmpul de text din "comandă" comanda pe care o preferi. Când ați terminat, apăsați butonul Done pentru a salva modificările din blocul în cauză. Acest ghid conține o listă lungă de comenzi, dar ca o primă încercare ar trebui să încercați să utilizați comanda cheamă oile.
 • Pentru a cunoaște alte comenzi, accesați consola de jocuri normală (nu interfața) "comandă"), apoi tastați comanda / help.
 • Spre deosebire de consola Minecraft, comenzile introduse în câmpul text al interfeței "comandă" acestea nu trebuie să înceapă cu simbolul "/".
 • Imaginea intitulată Utilizați blocurile de comandă în Minecraft Pasul 8
  4
  Activați blocul utilizând "Redstone". Conectați-vă la "comandă" în cauză o bandă creată cu pulberea de "Redstone", apoi puneți un întrerupător de presiune într-un punct al circuitului "Redstone". Pentru a activa funcția "Redstone", poziționați caracterul pe placa de comandă a presiunii. În acest moment, o oaie ar trebui să apară lângă bloc. Acest eveniment are loc ori de câte ori un jucător sau un jucător "gloată" orice activați comutatorul conectat la "Redstone".
 • Acest sistem funcționează exact ca orice alt circuit sau mecanism bazat pe "Redstone". Puteți înlocui comutatorul de presiune cu un buton, un comutator de pârghie sau alt sistem de activare la alegere. Dacă preferați, puteți plasa și butonul de activare direct pe "comandă".
 • Odată ce "comandă" a fost configurat și echipat cu un sistem de activare poate fi folosit de oricine, dar numai utilizatorii cu permisiuni corespunzătoare pot modifica comanda salvată în ea.
 • Imaginea intitulată Utilizați blocurile de comandă în Minecraft Pasul 9


  5
  Aflați sintaxa avansată. În cele mai multe cazuri, sintaxa din "comandă" este aceeași cu cea utilizată în interiorul consolei Minecraft. Dacă nu v-ați familiarizat încă cu consola de jocuri, consultați secțiunea de ajutor în care sunt enumerate comenzile de probă. Dacă cunoașteți deja funcționarea consolei de comandă Minecraft, mai jos, găsiți singurii parametri pe care trebuie să îi cunoașteți:
 • @p - comanda în cauză va afecta cel mai apropiat jucător "comandă", indiferent de distanță.
 • @r - comanda în cauză va afecta orice jucător dintre cei conectați la server.
 • @a - comanda în cauză va afecta fiecare jucător conectat la server, inclusiv pe dvs.
 • @e - comanda în cauză va avea efect asupra tuturor "entitate" pe server. Aceasta include practic orice nu este un bloc, inclusiv jucători, obiecte, dușmani și animale. Fiți foarte atent când utilizați acest parametru.
 • Puteți utiliza acești parametri oriunde în comandă unde ați folosi numele unui utilizator sau al unei entități.
 • Imaginea intitulată Utilizați blocurile de comandă în Minecraft Pasul 10
  6
  Editați sintaxa pentru a avea mai mult control asupra efectului comenzii (opțional). Puteți crea comenzi mai specifice prin adăugarea mai multor parametri mai târziu "@p". "@r". "@a" sau "@e". Acești parametri suplimentari folosesc sintaxa [(Nume_param) = (valoare)]. Aveți mai mulți parametri, care la rândul lor pot lua diferite valori. Puteți obține lista completă efectuând o căutare online, dar aici sunt câteva exemple pentru a începe cu:
 • O comandă care include parametrii @r [type = oaie] va afecta orice oaie prezentă în lumea jocurilor.
 • În modul "creator", această comandă @e [m = c] afectează pe oricine. Parametrul "m" indică modul de joc și valoarea "c" identificați modul "creator".
 • Utilizați simbolul "!" pentru a exclude valoarea indicată în parametru. De exemplu, comanda @a [= echipa! Commando] va afecta toti jucatorii, dar nu pe cei care aparțin echipei "Commando" (divizarea în echipe este posibilă numai pe anumite hărți personalizate create de utilizatori).
 • Imaginea intitulată Utilizați blocuri de comandă în Minecraft Pasul 11
  7
  Pentru a obține ajutor, apăsați butonul "Tab". Dacă știți existența unei comenzi, dar nu sunteți sigur că știți cum să o utilizați, apăsați butonul "Tab", jocul va crea automat pentru dvs. Apăsați butonul "Tab" a doua oară pentru a consulta lista parametrilor.
 • De exemplu, reveniți aproape "comandă" create anterior cu comanda "citeze-oi", apoi ștergeți cuvântul "oaie". În acest moment, apăsați butonul de mai multe ori "Tab" pentru a afișa periodic lista completă a tuturor opțiunilor disponibile.
 • Partea 3
  Exemple de bloc de comandă

  Imaginea intitulată Utilizați blocurile de comandă în Minecraft Pasul 12
  1
  Creați un bloc de teleportare. Creați un "comandă" cu următoarea comandă tp @ p x y z. Înlocuiți variabilele "x". "y" și "z" cu coordonatele corespunzătoare ale punctului de destinație teleportare (de exemplu / tp @ p 0 64 0). Când cineva activează blocul în cauză, cel mai apropiat jucător va fi teleportat la coordonatele indicate.
  • Pentru a afișa coordonatele, apăsați tasta "F3".
  • Ca și în cazul oricărei alte comenzi, puteți înlocui parametrul "@p" cu orice alt termen. Folosind numele de utilizator, acesta va fi întotdeauna și numai tu să fi teleportat, chiar dacă este altcineva pentru a activa blocarea. Utilizarea parametrului "@r"În schimb, orice jucător conectat la server va fi teleportat.
 • Imaginea intitulată Utilizați blocuri de comandă în Minecraft Pasul 13
  2
  Faceți obiecte sau blocuri să apară. Presupunând că utilizați versiunea 1.7 a Minecraft sau mai târziu, puteți crea comenzi pentru generarea oricărei entități sau bloc. Iată câteva exemple:
 • o "comandă" legate de comandă cheamă Boat va face o barcă nouă să apară lângă blocul în cauză de fiecare dată când este activată. Toți jucătorii conectați la serverul dvs. nu vor mai trebui să aștepte mult timp pentru "bac".
 • Dacă în loc de o entitate pe care doriți să creați un bloc, va trebui să înlocuiți comanda "convoca" cu comanda setblock. Comanda setblock minecraft: apă 50 70 100 va transforma blocul prezent în coordonate "50-70-100" într-un bloc de apă. Dacă un bloc a fost deja prezent la coordonatele indicate, acesta va dispărea.
 • Imaginea intitulată Utilizați blocuri de comandă în Minecraft Pasul 14
  3
  Distruge obiecte sau jucători. Comanda "ucide" șterge definitiv o entitate. Este o comandă foarte periculoasă, deoarece o greșeală de scriere ar putea provoca distrugerea obiectului greșit (sau întreaga lume a jocului, dacă ați utilizat parametrul "@e"). Comanda ucideți @ r [tip = Pictura, r = 50] distruge un tablou ales aleatoriu printre toți cei prezenți pe o rază de 50 de blocuri "comandă" în obiect.
 • Imaginea intitulată Utilizați blocurile de comandă în Minecraft Pasul 15
  4
  Verificați condițiile meteorologice și meteorologice. Comenzile ora stabilită sau setarea de timp 0 setați nivelul luminii solare la valoarea indicată. Înlocuiți valoarea 0 cu cea pe care preferați să o setați la ora dorită. Când vă obosiți să trăiți într-o lume în care soarele nu se stabilește niciodată, puteți crea un bloc cu comanda schimbați căderea sau vreme ploioasă pentru a crea ploaia.
 • Imaginea intitulată Utilizați blocurile de comandă în Minecraft Pasul 16
  5
  Încercați alte comenzi. Există sute de comenzi la dispoziția dvs., le puteți descoperi pe toți folosind comanda / help sau căutând online pe site-urile și forumurile Minecraft. Iată câteva comenzi pentru a încerca:
 • spune [Mesaj]
 • da [nume utilizator] [obiect] [cantitate]
 • efect [numele utilizatorului] [numele efectului]
 • gamerule
 • testforblock
 • Sfaturi

  • Pentru a vedea lista de comenzi disponibile în consola de jocuri, utilizați comanda / help. Pentru a obține lista parametrilor legați de o comandă dată și pentru a înțelege cum să le utilizați, tastați șirul / help [comandă_name]. Pentru mai multe informații despre acest lucru, vă puteți referi la numeroasele forumuri Wiki și on-line legate de lumea Minecraft.
  • Pentru a dezactiva notificarea la executarea unei comenzi, care este afișată în fereastra de chat, du-te la consola de jocuri, tastați următorul șir / gamerule commandBlockOutput false, apoi apăsați butonul "prezenta".
  • Atunci când semnalul este trimis la a "Bloc de comandă" este dezactivat, nimic nu se mai întâmplă. "Bloc de comandă" în acest caz, va relua funcția numai atunci când semnalul este reactivat.
  • Deși a "Bloc de comandă" nu este conectat direct la un circuit de "Redstone", poate fi activată în continuare dacă un bloc adiacent de "Redstone" primește un semnal de intensitate egal sau mai mare de 2.

  Avertismente

  • Dacă un semnal este trimis pe un circuit de "Redstone", Trebuie să treacă mai mult de 15 blocuri, este necesar să se utilizeze un repetor special, deoarece menține intensitatea necesară.
  • Pentru a salva modificările la a "Bloc de comandă", trebuie să apăsați butonul "făcut". Închizând fereastra de creare corespunzătoare apăsând butonul "Esc", comanda creată nu va fi salvată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit