gtemata.com

Cum se utilizează Yahoo Messenger pe un dispozitiv Android

Yahoo Messenger nu mai este folosit doar pe desktop-uri și laptop-uri. Acum este disponibil și ca versiune de descărcare pentru telefonul tău Android. La fel ca și versiunea pentru PC, Yahoo Messenger pentru Android este destul de simplu de folosit, chiar și pentru începători. Veți începe să discutați cu prietenii dvs. Yahoo de pe telefonul smartphone în cel mai scurt timp.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Utilizați Yahoo Messenger pentru Android Pasul 1
1
Descărcați și instalați Yahoo Messenger de pe Google Play. Căutați aplicația și descărcați-o pe telefon. După instalare, atingeți pictograma aplicației pentru al porni.
 • Imaginea intitulată Utilizați Yahoo Messenger pentru Android Pasul 2
  2
  Conectați-vă la contul dvs. Yahoo. Introduceți ID-ul și parola dvs. Yahoo, apoi atingeți butonul "Autentificare". De asemenea, puteți alege să vă conectați invizibil și să setați aplicația să-și amintească ID-ul și parola după ce a părăsit contul.
 • Dacă nu aveți încă un ID Yahoo, îl puteți crea făcând clic pe buton "Înregistrare". Furnizați toate informațiile necesare, veți obține ID-ul dvs. Yahoo.
 • Imaginea intitulată Utilizați Yahoo Messenger pentru Android Pasul 3
  3
  Acceptați "Condiții de utilizare și protecția vieții private". Citiți detaliile condițiilor - dacă decideți să le acceptați, atingeți butonul "accepta".
 • Imaginea intitulată Utilizați Yahoo Messenger pentru Android Pasul 4
  4


  Sincronizați-vă persoanele de contact. La prima pornire a aplicației veți fi întrebat dacă doriți să sincronizați contactele Yahoo cu dispozitivul - puteți alege să activați această funcție sau nu. Puteți schimba întotdeauna această opțiune mai târziu în secțiunea setări pentru aplicații.
 • Imaginea intitulată Utilizați Yahoo Messenger pentru Android Pasul 5
  5
  Începeți o sesiune de discuții. Versiunea de Yahoo Messenger pentru Android este foarte asemănătoare versiunii PC. Selectați persoana de contact cu care doriți să vorbiți și va apărea ecranul de chat.
 • Imaginea intitulată Utilizați Yahoo Messenger pentru Android Pasul 6
  6
  Căutați conversațiile anterioare. Puteți căuta o conversație specifică pe care ați avut-o cu cineva, atingând pictograma bulei de chat din partea dreaptă sus a ecranului și se va deschide istoricul conversațiilor. Pentru a reveni la contacte, atingeți butonul "Contacte" în partea din stânga sus a ecranului Istoric conversații.
 • Puteți schimba istoricul conversațiilor prin atingerea butonului "edita" în partea dreaptă sus a ecranului. Puteți alege să ștergeți un singur mesaj sau să ștergeți întregul istoric.
 • Imaginea intitulată Utilizați Yahoo Messenger pentru Android Pasul 7
  7
  Distribuiți un mesaj de stare. Atingeți caseta text de lângă imaginea de profil. Ecranul mesajului de stare se va deschide.
 • Împărtășiți-vă gândurile. Introduceți în caseta de text ceea ce doriți să distribuiți. Citiți o carte nouă? Sau beți un tip special de cafea?
 • Adăugați o poziție. Puteți alege să specificați locația dvs. curentă. Aceste informații nu sunt obligatorii.
 • Adăugați o adresă Web. De asemenea, puteți să includeți o adresă de site în mesajul dvs. de stare. Puteți partaja un site pe care tocmai l-ați vizitat, de exemplu, prin includerea adresei sale web în caseta text din partea de jos a ecranului.
 • Când ați terminat, atingeți butonul "făcut" în partea dreaptă sus a ecranului pentru a vă publica mesajul de stare.
 • Sfaturi

  • Dacă aveți deja o adresă de e-mail Yahoo, dar nu ați folosit anterior Yahoo Messenger, puteți introduce o altă adresă de e-mail pentru a accesa aplicația.
  • Dacă vă partajați telefonul cu alții, vă recomandăm să nu configurați aplicația pentru a vă aminti ID-ul Yahoo și parola contului dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit