gtemata.com

Cum se utilizează WordPress

WordPress

este un site minunat pe care creați un blog. Cu toate acestea, procesul de creare a unui blog poate fi un pic dificil și incomod. Această pagină descrie în detaliu pașii pentru configurarea blogului dvs. pe WordPress.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați WordPress Pasul 1
1
Du-te la WordPress.com. Faceți clic pe "Începe", situat în partea stângă a paginii.
 • Imaginea intitulată Utilizați WordPress Pasul 2
  2
  Completați toate câmpurile obligatorii și faceți clic pe "Inscrie-te". Asigurați-vă că ați citit termenii și condițiile! Veți avea opțiunea de a elimina eticheta Wordpress din adresa URL cu o taxă anuală.
 • Imaginea intitulată Utilizați WordPress Pasul 3
  3
  Un e-mail a fost trimis în acest moment în contul pe care l-ați furnizat la înregistrare. Accesați contul dvs. de e-mail și activați blogul apăsând butonul "Activați blogul" conținute în e-mail-ul primit. Odată ce ați activat blogul, va apărea o nouă fereastră "tablou de bord". Când schimbați blogul dvs., tabloul de bord va fi pivotul central.
 • Imaginea intitulată Utilizați WordPress Pasul 4
  4
  O modalitate bună de a începe este să atribuiți un titlu blogului dvs. În partea stângă a tabloului de bord, faceți clic pe fila "Setări" și selectați "general". În setări, puteți da un titlu blogului dvs., adăugați o expresie care caracterizează (linia de etichete), modificați adresa dvs. de e-mail, ajustați setările de confidențialitate și faceți alte lucruri. Ia timp pentru a explora toate caracteristicile tabloului de bord și pentru a vă familiariza cu acestea.
 • Imaginea intitulată Utilizați WordPress Pasul 5
  5


  Alegeți o temă pentru blogul dvs. Una dintre cele mai importante componente ale blogului dvs. este tema, o combinație de culori și un aspect geometric specific care conferă blogului dvs. o trăsătură distinctivă și unică. Explorați toate temele Wordpress făcând clic pe fila "apariție", amplasat pe partea stângă a tabloului de bord. Explorați temele și selectați ceea ce credeți că este potrivit pentru subiectul blogului dvs. Puteți schimba tema oricând. Unele teme sunt "premiu" și trebuie să fie cumpărat.
 • Imaginea intitulată Utilizați WordPress Pasul 6
  6
  Postați un post. Încă pe partea stângă a tabloului de bord, faceți clic pe fila "Mesaje" și selectați "Adăugați noi". Dă-ți un titlu și începi să scrie! Asigurați-vă că primul post are o atmosferă introductivă și stimulează curiozitatea noilor cititori.
 • Imaginea intitulată Utilizați WordPress Pasul 7
  7
  Gestionați widget-urile. Fiecare blog WordPress are un set de widget-uri. Ele sunt afișate în partea dreaptă a paginii de pornire a blogului dvs. Unele widgeturi populare includ bara de căutare, a "Îmi place" pentru Facebook și un link către arhive. Pentru a adăuga sau a elimina widget-uri, deplasați mouse-ul peste titlul blogului dvs. în colțul din stânga sus. Va apărea un meniu derulant. Faceți clic pe link "widget". De aici, trageți widgeturile disponibile pe care doriți să le afișați în casetele specifice din partea dreaptă a ecranului. Îndepărtați-le pe cele care nu vă place, glisându-le din cutie și mutându-le în zona numită "widget-uri disponibile".
 • Imaginea intitulată Utilizați WordPress Pasul 8
  8
  Adăugați pagini. Un blog WordPress are capacitatea de a conține numeroase pagini în plus față de "peretele" principal. Paginile reprezintă o modalitate foarte bună de a clasifica diferitele conținuturi prezente pe blog. De exemplu, o pagină populară de inserat în blogul dvs. este pagina "contact". Pentru a crea o pagină nouă, accesați meniul derulant detaliat la pasul 7 și dați clic pe "nou" și apoi "pagină". Atribuiți un titlu la noua pagină și apoi scrieți conținutul acelei pagini de mai jos.
 • Sfaturi

  • WordPress oferă în mod continuu teme noi de a alege. Du-te din când în când pentru a le verifica și a schimba tema dacă găsești o potrivire mai bună decât cea prezentă în blogul tău.
  • Acest articol este despre cel mai simplu aspect de pornire a blogului. Dacă aveți alte întrebări care sunt mai specifice, accesați wordpress.com și selectați Suport. WordPress are, de asemenea, un număr de articole în profunzime și videoclipuri care vă ajută să vă îmbunătățiți blogul, apropiindu-l de următorul nivel.
  • Mulți bloggeri profesioniști preferă să aibă propriul blog WordPress pe propriul lor domeniu (mysite.com în loc de miosito.wordpress.com). Pentru aceasta trebuie să mergeți la Wordpress.org (notați bine * .org în loc de * .com în numele domeniului) sau să găsiți o companie de găzduire care instalează WordPress pentru dvs.

  Avertismente

  • Fiți atent cu conținutul blogului. Niciodată nu știți cine o va citi. Evitați să publicați prea multe informații despre dvs. online.
  • Asigurați-vă că salvați întotdeauna schimbările!
  • Interfața WordPress poate părea dificil de învățat, cel puțin la început. Cu practica, devine mai ușor de folosit de fiecare dată.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Conectare la Internet
  • calculator
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit