gtemata.com

Cum să utilizați Spotify pentru a pune muzică într-o petrecere

Spotify reprezintă noul mod de a asculta muzică. Poate fi folosit și pentru a face o coloană sonoră la o petrecere, oferindu-vă șansa de a improviza DJ-ii și de a pune practic orice melodie!

paşi

Metoda 1
Înainte de petrecere

Imaginea intitulată Utilizați Spotify pentru DJ la o petrecere Pasul 1
1
Înscrieți-vă la Spotify.
 • Imaginea intitulată Utilizați Spotify pentru DJ la o petrecere Pasul 2
  2
  Creați un nou playlist. Accesați fișierul > Playlist nou. Lista de redare va apărea în lista din stânga.
 • Imaginea intitulată Utilizați Spotify pentru DJ la o petrecere Pasul 3
  3
  Adăugați muzică. Pentru a face acest lucru, glisați melodiile pe care doriți să le includeți în lista de redare.
 • Spotify va importa automat toate fișierele muzicale de pe PC. Pentru a le vizualiza, faceți clic pe fila numită "Fișiere locale". Acum, când le vedeți, puteți glisa melodiile pe iTunes (sau alte programe) în lista de redare.
 • Căutați melodii. Dacă nu aveți melodiile pe care doriți să le includeți în lista de redare, căutați-le scriind numele artistului în bara de căutare din partea stângă sus.
 • Căutați playlisturile prietenilor dvs. pentru a obține câteva sugestii. Scrieți numele prietenului dvs. în bara de căutare și aruncați o privire la lista de redare pe care a făcut-o publică.
 • Căutați cele mai populare și mai populare piese printre Top Spotify.
 • Imaginea intitulată Utilizați Spotify pentru DJ la o petrecere Pasul 4


  4
  Faceți lista de redare în colaborare. Faceți clic dreapta pe numele listei de redare și alegeți setarea "Collaborative Playlist". Nu numai că prietenii dvs. văd acum lista de redare, ci pot și să vă adauge melodii. Sau puteți să vă permiteți partajarea playlistului dvs. numai cu anumite persoane prin intermediul adresei URL (faceți clic dreapta pe lista de redare, apoi pe "Copiați linkul Http").
 • Imaginea intitulată Utilizați Spotify pentru DJ la o petrecere Pasul 5
  5
  Dacă este posibil, accesați Spotify Premium înainte de petrecere. În caz contrar, muzica va fi întreruptă periodic de reclame. Dacă faceți upgrade la Premium, aveți dreptul la o încercare gratuită de 30 de zile, după care abonamentul dvs. va costa 9,99 € pe lună.
 • Metoda 2
  În timpul petrecerii

  Imaginea intitulată Utilizați Spotify pentru DJ la o petrecere Pasul 6
  1
  Asigurați-Spotify aplica decolorare între melodii. În felul acesta nu vor mai exista momente de tăcere între un cântec și altul.
  1. Accesați Edit > Preferințe.
  2. Derulați în jos până la secțiunea "Redare".
  3. Asigurați-vă că sunt selectate opțiunile "Redare fără întreruperi" și "Difuzare între piese". Setați secundele să se estompeze în modul în care vă place cel mai bine și sunet mai bine.
 • Imaginea intitulată Utilizați Spotify pentru DJ la o petrecere Pasul 7
  2
  Adăugați solicitări. Dacă decideți să acceptați melodiile solicitate, le puteți adăuga undeva în lista de redare sau le puteți pune în coadă. Pentru a asculta o melodie, faceți clic dreapta pe ea și alegeți "Queue" din meniul care se va deschide.
 • Pentru a vizualiza coada, mergeți la meniul din stânga și selectați "Cozi de așteptare". Ar trebui să fie exact sub "Mesaje".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit