gtemata.com

Cum se utilizează Siri pe toate dispozitivele iOS

Siri este software-ul Apple de recunoaștere a vorbirii și este deja instalat pe fiecare nou dispozitiv Apple. Dar dacă aveți un dispozitiv vechi? S-ar putea să aveți impresia că Apple v-a uitat, dar dezvoltatorii de aplicații nu! Urmați acest ghid pentru a afla cum să activați funcțiile de tip Siri pe toate dispozitivele iOS.

paşi

Partea 1
Accesați Siri pe iPhone 4S, iPhone 5, iPad 3 și iPad Mini

Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 1
1
Țineți apăsat butonul Acasă. Făcând acest lucru se va deschide Siri. Veți vedea imaginea unui microfon împreună cu mesajul text "Cum vă pot ajuta?". Telefonul dvs. trebuie să fie pornit, dar nu neapărat deblocat.
 • Dacă nu este activat Siri, îl puteți activa pe Setări și apoi pe General. Atingeți Siri și apoi glisați glisorul în poziția ON.
 • Puteți seta să se deschidă automat prin alunecarea cursorului "Ridicați pentru a vorbi" pe ON. Siri va fi activat de fiecare dată când apropiați telefonul de ureche când nu efectuați un apel telefonic.
 • Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 2
  2
  Exprimați o comandă sau puneți o întrebare. Siri răspunde la comenzi vocale și întrebări. Spune-i lui Siri să sune la un prieten sau să întrebe cum va fi mâine vremea.
 • Imagine intitulată Obțineți Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 3
  3
  Apăsați butonul "?"Pentru o listă de comenzi. Acest lucru poate fi, de asemenea, rostit prin voce, așa că faceți niște teste pentru a vă pune mâna pe ea. Consultați ghidul aici pentru mai multe sfaturi despre cum puteți obține cele mai bune rezultate din Siri.
 • Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 4
  4
  Utilizați controlul vocal al iPhone 4. Acest program nu este la fel de eficient sau luminos ca Siri, dar este în continuare capabil să efectueze mai multe sarcini de bază pe iPhone 4. Pe lângă Siri, apăsați și țineți apăsat butonul Acasă pentru a utiliza programul de control vocal.
 • Spuneți "Apelați" urmat de un nume pentru a apela unul dintre contactele din listă.
 • Spuneți "Apelare" urmată de un număr de telefon pentru a apela numărul respectiv.
 • Spuneți "FaceTime" și apoi numele unuia dintre persoanele dvs. de contact pentru a efectua un apel FaceTime.
 • Spuneți "Suona" împreună cu numele piesei, albumului, playlistului sau artistului pentru a vă asculta muzica. Va trebui să aveți aceste melodii în biblioteca iTunes a iPhone-ului. Atunci când o melodie se joacă, întrebați "Ce melodie" sau "Cine" să știți ce melodie este sau cine este cântăreața.
 • Partea 2
  Instalați aplicația similară

  Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 5
  1
  Instalați o aplicație pentru controlul vocal al terților. Dacă dispozitivul dvs. Apple nu acceptă aplicația Siri, puteți instala în continuare o aplicație similară care vă va oferi mai mult sau mai puțin aceleași caracteristici. Dragon Go !, produs de o companie numită Nuance, este una dintre cele mai populare alternative.
  • Siri este proiectat pe baza tehnologiei Nuance, deci Dragon Go! conține multe dintre caracteristicile lui Siri și are capacități similare de recunoaștere a vorbirii.
  • Dragon Go! pot accesa mai multe aplicații, cum ar fi Netflix, Google, Yelp și altele.
 • Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 6
  2


  Utilizați aplicația Căutare Google. Aplicația Căutare Google are un program de recunoaștere vocală care vă permite să începeți căutările pe Google. Nu interacționează cu niciuna dintre celelalte aplicații ale dvs., dar poate fi utilizat pe scară largă pentru căutări pe internet.
 • Partea 3
  Instalați SiriPort

  Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 7
  1
  Jailbreak dispozitivul Apple. Va trebui să jailbreak dispozitivul Apple pentru a instala Cydia. Cydia vă va permite să descărcați un port Siri care poate funcționa pe dispozitivul dvs. Apple. Pentru a procesa datele Siri, acest port se va conecta la un server Siri neautorizat.
  • Trebuie să aveți instalată versiunea 5.1.1 sau o versiune ulterioară a iOS.
  • Dispozitivele vechi pot avea dificultăți în gestionarea acestui program. Dacă dispozitivul se blochează sau devine instabil, este posibil să trebuiască să îl restabiliți.
 • Imaginea intitulată Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 8
  2
  Deschideți Cydia. Adăugați arhiva SiriPort la sursele Cydia pentru a putea accesa fișierul. Apăsați pe Gestionare > surse > edita > Adăugați "https://repo.siriport.ru" în caseta care apare. Atingeți "Add Source" pentru a începe să adăugați arhiva.
 • Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 9
  3
  Așteptați până când arhiva a fost descărcată. După ce ați fost adăugați, căutați pachetul "Siriport (original) iOS 6". Instalați pachetul și reporniți dispozitivul iOS.
 • Imaginea intitulată Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 10
  4
  Deschideți Setări pe dispozitivul Apple. Căutați intrarea SiriPort.ru. Este posibil să trebuiască să derulați în jos pentru ao găsi. Selectați elementul și atingeți butonul "Instalare certificat". Se va deschide o fereastră Safari, care va afișa pagina de instalare a profilului.
 • Apăsați Install (Instalare) și apoi apăsați pe următorul buton Install (Instalare). După ce ați terminat, veți fi redirecționat (ă) la pagina Instalat profil. Căutați cuvântul "de încredere" în litere verde. Atingeți Terminat și închideți Safari.
 • Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 11
  5
  Apăsați și țineți apăsat butonul Acasă pentru a porni Siri. Va exista o întârziere atunci când porniți pentru prima dată SiriPort, deoarece va trebui să comunice cu serverele din străinătate. Dacă nu îl puteți porni, eliberați butonul Acasă, reporniți dispozitivul Apple și încercați din nou.
 • Avertismente

  • Jailbreak dispozitivul Apple pe propriul risc.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit