gtemata.com

Cum se utilizează două monitoare în Windows 8

Windows 8 simplifică mai mult decât oricând conectarea a două sau mai multe monitori la computer, pentru a crește semnificativ experiența și productivitatea ulterioară. Nu veți avea nevoie să reciclați monitorul vechi după ce ați cumpărat un computer nou, îl puteți folosi ca un al doilea monitor pentru a vă dubla distracția!

paşi

Metoda 1
Configurația de bază

Imaginea intitulată Utilizați două monitoare cu Windows 8 Pasul 1
1
Conectați monitorul la computer. Conectați cablul de alimentare al monitorului la priza electrică, apoi conectați cablul de semnal video la portul corespunzător al computerului. Windows ar trebui să detecteze imediat noul hardware și să continue instalarea driverelor necesare.
 • Imaginea intitulată Utilizați două monitoare cu Windows 8 Pasul 2
  2
  Deschideți bara de conectare Windows 8 folosind combinația de taste de comenzi rapide "Windows + C".
 • Imaginea intitulată Utilizați două monitoare cu Windows 8 Pasul 3
  3
  Selectați pictograma "Dispozitive", apoi selectați elementul "Proiect".
 • Imaginea intitulată Utilizați două monitoare cu Windows 8 Pasul 4
  4


  Selectați modul de operare al celui de-al doilea monitor. Modurile "Numai ecranul PC" și "Al doilea ecran numai" utilizează numai monitorul selectat, dezactivând cel care nu este utilizat.
 • Imaginea intitulată Utilizați două monitoare cu Windows 8 Pasul 5
  5
  Prin selectarea funcției "Duplicate", desktopul Windows este reprodus identic pe ambele monitoare disponibile, în timp ce cea mai interesantă funcție "Extend" utilizează ambele monitoare pentru a proiecta desktop-ul. Printre cele mai remarcabile efecte ale acestui mod: posibilitatea de a vizualiza simultan interfața metrului Windows 8 pe primul monitor și pe desktop pe cel de-al doilea.
 • Metoda 2
  Modificați setările video

  Imaginea intitulată Utilizați două monitoare cu Windows 8 Pasul 6
  1
  Modificați setările din bara de activități selectând orice punct de pe bara cu butonul din dreapta al mouse-ului. Apoi alegeți opțiunea "Proprietăți" din meniul contextual care a apărut. În caseta de dialog care apare, alegeți să ascundeți bara de activități afișată pe al doilea monitor sau să afișați numai programele vizibile pe respectivele monitoare de pe fiecare dintre cele două bare de aplicații.
 • Imaginea intitulată Utilizați două monitoare cu Windows 8 Pasul 7
  2
  Puteți schimba setările video selectând oriunde pe desktop cu butonul drept al mouse-ului și selectând elementul "Rezoluție ecran" din meniul contextual care apare. Din fereastra afișată, puteți schimba rezoluția video, mutați pictogramele monitorului pentru a se potrivi cu ordinea corectă de identificare atunci când utilizați modul "Extended", schimbați orientarea imaginii și multe altele.
 • Sfaturi

  • Unul dintre lucrurile de care trebuie să aveți grijă când conectați un monitor suplimentar la un computer este numărul de formate de conexiune disponibile în prezent pe piață (VGA, DVI, HDMI, MiniPort etc.). Verificați tipul de conexiune acceptat de placa grafică sau de laptop, asigurându-vă că este compatibil cu monitorul pe care doriți să-l instalați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit