gtemata.com

Cum se utilizează Conexiunea desktop la distanță în Windows 8

Aplicația "Remote Desktop Connection" este o caracteristică nativă în Windows 8, care vă permite să vă conectați de la distanță la un alt computer din aceeași rețea locală. Este un instrument foarte util pentru a oferi suport tehnic într-un mod simplu și rapid. Evident, este foarte recomandat să profitați de această caracteristică numai persoanelor cu care aveți încredere și cunoașteți personal. Citiți acest tutorial pentru a afla cum să îl utilizați.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați Desktop la distanță pentru Windows 8 Pasul 1
1
Accesați meniul "Începeți" și efectuați o căutare utilizând conexiunea la distanță a desktop-ului cu cuvinte cheie (fără citate). La sfârșit, selectați pictograma "Conexiune la distanță la distanță", care apare în lista de rezultate.
 • Imaginea intitulată Utilizați Desktop la distanță pe Windows 8 Pasul 2
  2
  Apăsați pe butonul "Show Options" aflat în colțul din stânga jos al ferestrei "Remote Desktop Connection".
 • Imaginea intitulată Utilizați Desktop la distanță pe Windows 8 Pasul 3
  3
  În câmpul "Computer", tastați adresa IP sau numele computerului la care doriți să vă conectați. Dacă ați salvat deja o configurație a setărilor conexiunii pentru computerul în cauză, apăsați butonul "Deschidere".


 • Imaginea intitulată Utilizați Desktop la distanță pe Windows 8 Pasul 4
  4
  Selectați fila "Vizualizare" și alegeți setările calității culorii și mărimea desktopului la distanță.
 • Imaginea intitulată Utilizați Desktop la distanță pe Windows 8 Pasul 5
  5
  Selectați fila "Resurse locale" și configurați setările audio, precum și dispozitivele și resursele locale pe care doriți să le puneți la dispoziția computerului la distanță.
 • Imaginea intitulată Utilizați Desktop la distanță pentru Windows 8 Pasul 6
  6
  Selectați fila "Performanță" și alegeți calitatea conexiunii pe care doriți să o utilizați. Când ați terminat, apăsați butonul "Conectare" pentru a stabili conexiunea cu computerul la distanță.
 • Avertismente

  • Nu puteți face o conexiune la un computer care nu este conectat direct la rețeaua locală la care sunteți conectat (ă). Pentru această cerință, va trebui să utilizați un program terț special.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit