gtemata.com

Cum să ieșiți din contul dvs. Twitter

Când părăsiți calculatorul pentru o vreme, este întotdeauna o idee bună să ieșiți din contul dvs. de rețea socială. Ieșiți de la stare de nervozitate este rapid și ușor - iată cum.

paşi

Metoda 1
Utilizând un browser

Imagine intitulată Deconectați-vă de pe Twitter Pasul 1
1
Accesați pagina de profil. Din orice ecran al browserului dvs., faceți clic pe pictograma Setări (roata dințată din partea dreaptă sus a ecranului).
 • Imagine intitulată Deconectați-vă de la Twitter Pasul 2
  2
  Ieșiți de pe Twitter. Din meniul care apare, faceți clic pe "Deconectați-vă". După ce ați terminat, veți reveni la pagina de bază.
 • Metoda 2
  Utilizați aplicația Twitter de pe desktop

  Imagine intitulată Deconectați-vă de la Twitter Pasul 3


  1
  Chudi cererea. În acest fel, veți ieși din Twitter și vă conectați automat la contul dvs. data viitoare când lansați aplicația. Dar aceasta nu este cea mai sigură opțiune, deoarece oricine va lansa aplicația va intra în contul dvs.
 • Imagine intitulată Deconectați-vă de la Twitter Pasul 4
  2
  Ieșiți complet. Pentru a ieși cu adevărat și nu doar pentru a închide aplicația, trebuie să ștergeți contul din lista activă. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe săgeata în jos din partea de jos a coloanei din stânga și selectați Preferințe din meniul pop-up.
 • Imagine intitulată Deconectați-vă de la Twitter Pasul 5
  3
  Eliminați contul. În panoul Preferințe, faceți clic pe opțiunea Cont, selectați contul pe care doriți să îl ieșiți și selectați simbolul "-" în partea de jos a panoului. În acest fel, veți ieși complet de pe Twitter și va trebui să rescrieți numele de utilizator și parola pentru a reveni.
 • Sfaturi

  • Pentru a ieși automat când închideți aplicația, asigurați-vă că aveți opțiunea "Ține-mă minte" acesta nu este selectat când vă conectați la cont. Când închideți pagina sau închideți browserul, veți părăsi complet.
  • Eliminați contul din listă nu va șterge contul dvs., dar va pur și simplu îl ascunde.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit