gtemata.com

Cum să utilizați o cartelă SIM pentru a schimba telefonul

Te-ai intrebat vreodata cum unii oameni folosesc SIM-ul pentru a schimba telefonul? Dacă da, acesta este articolul pentru dvs.

paşi

Imaginea intitulată Sim card
1
Aflați funcția unei SIM-uri. În primul rând, SIM-ul este un microcip detașabil utilizat în telefoanele GSM pentru a identifica și autentifica accesul la un anumit furnizor de telefonie. SIM-urile stochează de asemenea date personale, cum ar fi cărțile de adrese și preferințele utilizatorilor.
 • Mai exact, SIM-ul este alcătuit dintr-un microcip SIM (Modul de identitate a abonatului - "Modul de identitate a abonatului") încorporat într-un mic card de plastic.
 • Imaginea intitulată Utilizați o cartelă SIM pentru a schimba telefoanele Pasul 2
  2
  Descoperiți situațiile în care este recomandabil să utilizați o cartelă SIM pentru a schimba telefonul. Există două motive principale pentru utilizarea unui SIM pentru a schimba telefonul.
 • Utilizați SIM-ul vechiului dvs. telefon în cel nou pentru a vă stoca informațiile. Acest lucru va fi posibil numai dacă nu ați schimbat managerul.
 • Schimbați managerul și păstrați telefonul (sau evitați să cumpărați unul nou). Să presupunem că doriți să utilizați telefonul dvs. TIM sau Vodafone cu un alt manager. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la un dealer autorizat al managerului pe care îl preferați și să schimbați SIM-ul cu cel nou.
 • Imaginea intitulată Utilizați o cartelă SIM pentru a schimba telefoanele Pasul 3


  3
  Asigurați-vă că aveți un telefon GSM. Așa cum ați aminti, cartelele SIM sunt compatibile numai cu GSM. Operatorii obișnuiți GSM sunt Tre, Wind, Tim și Vodafone.
 • Un telefon mobil GSM este un dispozitiv mobil care utilizează rețeaua celulară GSM (Global Mobile Communication System - "Sistemul global de comunicații mobile"). GSM este unul dintre cele două tipuri de rețea celulară, celălalt este CDMA (Access Multiple Code Division - Code Division Multiple Access). Avantajul unui telefon GSM provine din utilizarea unui SIM. Se estimează că GSM constituie 80% din piața globală a celularului, devenind cea mai răspândită tehnologie telefonică.
 • Imaginea intitulată Utilizați o cartelă SIM pentru a schimba telefoanele Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că noul dispozitiv pe care doriți să îl utilizați este deblocat. Cu excepția cazului în care ați achiziționat un deblocat, telefonul dvs. va fi legat de managerul actual și va trebui descuia.
 • Imaginea intitulată Utilizați o cartelă SIM pentru a schimba telefoanele Pasul 5
  5
  Pentru a schimba, deschideți telefonul și introduceți noua cartelă SIM în locul celei vechi sau scoateți SIM-ul curent și puneți-l în noul dispozitiv.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit