gtemata.com

Cum se utilizează o cheie Bluetooth

Deși unele computere suportă deja conectivitate Bluetooth, altele au nevoie de o unitate flash. Bateriile Bluetooth sunt adaptoare de rețea care permit unui computer să comunice cu alte dispozitive Bluetooth, cum ar fi telefoane mobile, șoareci, tastaturi, telecomenzi și căști. În urma acestui ghid, veți afla cum să conectați o cheie Bluetooth la computer și să o instalați și să o configurați.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați un dong Bluetooth Pasul 1
1
Introduceți stickul de memorie într-un port USB liber al computerului. Introduceți-l ca și cum ar fi un stick USB normal. Computerul dvs. ar trebui să detecteze automat dispozitivul și să instaleze driverele necesare. Dacă nu, căutați driverele specifice pentru unitatea flash online.
 • Semnalul Bluetooth poate trece prin obstacole mai ușor decât semnalele infraroșu. Nu trebuie neapărat să vă faceți griji cu privire la cheia și dispozitivul văzut fizic.
 • Ar trebui să vedeți diverse mesaje în tava de sistem pentru instalarea driverelor și conectarea unității flash la computer. Pictograma Bluetooth va apărea în bara de activități.
 • Imaginea intitulată Utilizați un dong Bluetooth cu Pasul 2
  2
  Pentru a conecta un nou dispozitiv Bluetooth, deschideți panoul de control (îl puteți găsi în meniul Start sau apăsând butonul Windows + X și selectând "Panou de comandă" în Windows 8).
 • deschis "Dispozitive Bluetooth" (Windows XP) sau, în secțiune "Hardware și sunete", faceți clic pe "Adăugați dispozitiv" (Windows 7).
 • Imaginea intitulată Utilizați un Bluetooth Dongle Pasul 3


  3
  Asistentul de instalare "Adăugați dispozitivul Bluetooth" va apărea pe ecran (asigurați-vă că dispozitivul Bluetooth este pornit). Bifați caseta "Dispozitivul meu este configurat și este gata de detectare" și faceți clic pe "următor".
 • Imaginea intitulată Utilizați un dong Bluetooth cu Pasul 4
  4
  Selectați dispozitivul și faceți clic pe "următor". Windows va începe configurarea dispozitivului și descărcarea driver-elor.
 • Este posibil să fie necesar să introduceți un cod PIN sau un cod pentru a vă conecta la dispozitiv. Dacă nu cunoașteți codul, încercați să introduceți 0000.
 • Va trebui să împerecheați dispozitivul odată cu computerul. Apoi, dispozitivul se va conecta automat dacă se află în intervalul de recepție și dacă cheia este conectată la computer.
 • Sfaturi

  • Puteți vizualiza fișiere de pe dispozitive Bluetooth de la distanță de pe computer.
  • Puteți trimite și primi fișiere, cum ar fi imagini, fișiere audio și video, între dispozitive Bluetooth și computer, făcând clic dreapta pe pictograma Bluetooth din bara de activități și selectând "Trimiteți fișierul" sau "Primiți fișiere".

  Avertismente

  • Dispozitivele Bluetooth sunt concepute pentru a fi utilizate într-o rețea wireless mică, de obicei 10 metri sau mai puțin. Dacă vă deplasați prea departe de receptorul Bluetooth, conexiunea va deveni mai lentă sau nu este disponibilă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit