gtemata.com

Cum să utilizați un card de debit PayPal

Una dintre modalitățile cele mai convenabile de a trimite sau de a primi bani este PayPal. PayPal este un site web care facilitează transferul de bani între dvs. și altcineva. Pur și simplu prin înscrierea pentru un cont, puteți adăuga un element de comerț electronic la finanțele personale sau de afaceri. În plus față de oferirea clienților săi cu o opțiune online, PayPal oferă, de asemenea, un card de debit pentru o mai mare comoditate în anumite circumstanțe. Cardul de debit este ușor de utilizat.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați cardul de debit PayPal Pasul 1
1
Solicitați un card de debit PayPal - MasterCard prin contul dvs. PayPal. Este un proces simplu și site-ul vă va ghida prin sistemul de solicitare și aprobare. Cererea implică răspunsul la mai multe întrebări, cum ar fi informațiile de contact, adresa de e-mail, limba preferată și tipul de cont pe care doriți să vă abonați. Procesul de solicitare este relativ scurt și durează doar câteva minute.
 • Imaginea intitulată Utilizați cardul de debit PayPal Pasul 2
  2
  Selectați o metodă alternativă de finanțare pentru contul dvs. PayPal. Aceasta va conecta contul dvs. la un cont de verificare sau la un cont de economii, iar link-ul va permite băncii dvs. să fie utilizată dacă fondurile dvs. PayPal sunt epuizate ca urmare a unei achiziții.
 • Imaginea intitulată Utilizați cardul de debit PayPal Pasul 3
  3
  Aflați mai multe despre limitele cardului dvs. de debit. Când primiți cardul pentru prima dată, limitele implicite sunt setate automat pentru utilizarea dvs. În mod implicit, limita prestabilită a cheltuielilor zilnice este de 3.000 USD. Limita zilnică pentru bancomate (ATM) este de 400 USD. Puteți limita aceste limite mai mult sau mai puțin prin contactarea directă a PayPal.
 • Imaginea intitulată Utilizați cardul de debit PayPal Pasul 4
  4


  Utilizați cardul ca un card de debit activat prin pinul de la puncte de vânzare cu amănuntul care acceptă MasterCard. Stripați cardul și introduceți codul PIN pentru a efectua achiziția. Puteți să-l utilizați aproape oriunde: restaurante, benzinării, magazine, hoteluri și multe altele.
 • Imaginea intitulată Utilizați cardul de debit PayPal Pasul 5
  5
  Utilizați cardul de debit card de credit în cazul în care este acceptată MasterCard. Pur și simplu eliberați-vă cardul și semnați atunci când cumpărați. Dacă sunteți înregistrat ca membru al recompensei preferate, veți primi un formular de premiu în bani de 1 la sută pentru fiecare achiziție pe care o faceți.
 • Imaginea intitulată Utilizați cardul de debit PayPal Pasul 6
  6
  Utilizați cardul de debit cu sau fără un sold PayPal existent, cu condiția ca metoda dvs. alternativă de finanțare să dispună de bani. De exemplu, dacă contul dvs. PayPal este gol și doriți să faceți un rezervor complet de combustibil, puteți utiliza în continuare cardul dvs. de debit, atâta timp cât contul bancar conectat la contul dvs. PayPal are suma necesară pentru a se completa.
 • Imaginea intitulată Utilizați cardul de debit PayPal Pasul 7
  7
  Verificați soldul cu cardul de debit. Mergeți la orice bancomat și alegeți opțiunea de cont. Alegeți să afișați soldul pentru a vedea disponibilitatea în contul dvs. PayPal.
 • Imaginea intitulată Utilizați cardul de debit PayPal Pasul 8
  8
  Utilizați cardul la un ATM pentru a retrage fondurile PayPal. La ATM, introduceți codul PIN, selectați opțiunea de cont și alegeți să retrageți fonduri. Introduceți suma pe care doriți să o retrageți și apăsați tasta Enter.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit