gtemata.com

Cum se utilizează un player MP3

Pentru toți cei care iubesc luminoase, atingeți și sunt populați cu pictograme luminoase, este posibil ca playerele MP3 să nu fie intuitive. Aflați câțiva pași de bază, cum pentru a sincroniza dispozitivul cu computerul sau să extrageți piesele la un CD și apoi le transforma într-un fișier audio, acesta va permite să stăpânească player-ul MP3 fi capabil de a maximiza întregul potențial.

paşi

Metoda 1
Utilizați iPod touch, Nano și Shuffle cu iTunes

Toate dispozitivele Apple au o interfață foarte asemănătoare, astfel încât sfaturile date în acest articol funcționează și pentru iPhone și iPad.

Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 1
1
Alegeți unul dintre numeroasele playere MP3 marca Apple. Dacă nu aveți un dispozitiv de acest tip, ar trebui să știți că iPod Touch, iPod Nano și iPod Shuffle sunt toți jucătorii care pot reda fișiere audio. Fiecare dintre aceste produse este distribuit în mai multe modele diferite. Găsiți cel care se potrivește cel mai bine bugetului și stilului tău de viață. Dacă dețineți deja un iPod, puteți merge direct la a doua trecere.
 • iPod Shuffle: este cel mai mic și mai ieftin player MP3 din linia de produse iPod. Modelul Shuffle este puțin mai mare decât o ștampilă și poate deține până la 2 GB de muzică. Pentru a interacționa cu iPod Shuffle, apăsați butoanele fizice de pe partea frontală a dispozitivului. O altă opțiune este oferită de clipul din spate convenabil, care vă permite să cuplați iPod-ul la îmbrăcăminte, ceea ce îl face perfect pentru utilizare chiar și atunci când lucrați sau faceți activități în aer liber
 • iPod Nano: iPod Nano este un player MP3 de dimensiuni medii produs de Apple. Este un produs cu un ecran tactil de 2,5 inch care poate stoca până la 16 GB de muzică. IPod Nano este echipat, de asemenea, cu un tuner radio FM și alte caracteristici utile pentru sporturile în aer liber, cum ar fi "Nike +", aplicație care ține evidența progresului dvs. în cursă.
 • iPod touch: dimensiunea, forma și gama de culori este practic identică cu prima iPhone. Este distribuit în trei versiuni, cu o capacitate de 16, 32 și 64 GB. În afară efectua apeluri telefonice cu un iPod touch poate face orice vă da un iPhone: descărcați aplicații, naviga pe Internet, verifica e-mail, și așa mai departe.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 2
  2
  Descărcați iTunes. Apple a proiectat toți jucătorii MP3 pentru a fi gestionate prin intermediul iTunes, programul software disponibil pentru Windows și, evident, pentru Mac. ITunes vă permite să achiziționați și să descărcați muzică, clipuri video, aplicații și descărcați-le direct pe aparat. Pentru a instala ultima versiune disponibilă a iTunes, accesați următoarea adresă URL: https://apple.com/itunes/download/.
 • Implicit, pagina web iTunes pentru descărcarea programului oferă versiunea de Windows. Dacă utilizați un Mac, trebuie să utilizați link-ul albastru "Descărcați iTunes pentru Macintosh" sub buton "Descărcați".
 • Dacă aveți deja instalat iTunes pe computer, puteți descărca ultimele actualizări disponibile direct din interfața programului.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 3
  3
  Instalați iTunes. Pentru a face acest lucru, mergeți la dosarul în care ați salvat fișierul de instalare, apoi selectați-l cu un dublu clic pe mouse.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 4
  4
  Conectați iPod-ul la computer utilizând cablul Apple USB furnizat. Apple distribuie toate iPod-urile cu un cablu USB special conceput pentru a conecta dispozitivul la computer. Puteți cumpăra un înlocuitor la cele mai multe magazine electronice sau online, prin căutarea cu cuvinte cheie "Cablu USB Apple".
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 5
  5
  Porniți iTunes. Programul se poate deschide automat de îndată ce MP3 player-ul este conectat la computer. Dacă nu se întâmplă acest lucru, faceți dublu clic pe pictograma iTunes, disponibilă în mod normal pe desktop (în sistemele Windows) sau în dosar "Aplicații" (pe Mac).
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 6
  6
  Selectați pictograma pentru iPod care apare în caseta din partea stângă a interfeței iTunes. Din versiunea 12 a iTunes, pictograma care vă redă dispozitivul va fi afișată în partea stângă sus a ferestrei programului, sub bara de meniu de lângă nota muzicală și pictogramele TV. În versiunile anterioare ale iTunes, veți găsi MP3 player-ul în secțiune "Dispozitive".
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 7
  7
  Pentru a descoperi opțiunile disponibile, accesați filele disponibile în secțiune "Setări". Printre filele prezente veți găsi, de asemenea, cel înrudit "rezumat", care arată o previzualizare a stării dispozitivului. În carte "muzică" veți găsi o listă a melodiilor și albumelor sincronizate în prezent cu dispozitivul.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 8
  8
  Accesați cardul "muzică", apoi selectați butonul de verificare "Sincronizați muzica" locul în partea de sus a ferestrei. Din această pagină iTunes vă permite să alegeți dacă doriți să sincronizați toată muzica actuală sau doar o selecție specifică de playlisturi, melodii sau albume.
 • MP3 player-ul dvs. poate stoca numai numărul de cântece permise de spațiul liber rămas. Verificați bara din partea de jos a ferestrei iTunes pentru starea memoriei dispozitivului. Acest instrument arată cantitatea de spațiu liber disponibil.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 9
  9
  După finalizarea selecției, când sunteți gata, apăsați butonul "sincroniza" plasat în colțul din dreapta jos al ferestrei. Procesul de sincronizare va continua să copieze piesele selectate în playerul MP3.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 10
  10
  După terminarea procesului de sincronizare, puteți apăsa butonul "evacua" pentru a deconecta în siguranță dispozitivul de la computer. Butonul "evacua" Acesta este situat în colțul din stânga sus al ferestrei iTunes, chiar lângă numele dispozitivului.
 • Metoda 2
  Cumpărați melodii muzicale pentru iPod touch, Nano sau Shuffle

  Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 11
  1
  Porniți iTunes, apoi conectați-vă la magazinul iTunes. Metodele de accesare și navigare a conținutului magazinului iTunes variază în funcție de versiunea programului în uz.
  • iTunes 12 și mai târziu: apăsați butonul muzical în colțul din stânga sus al ferestrei, sub meniuri "fișier" și "edita". Apoi selectați cardul "iTunes Store" pe care le găsiți în centrul ecranului.
  • iTunes 11 și anterioare: selectați elementul "iTunes Store" pe care le găsiți în secțiune "magazin" plasat în caseta din stânga ferestrei programului.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 12


  2
  Căutați muzica care vă interesează. Alternativ, puteți utiliza filele din partea centrală a ferestrei pentru a consulta conținutul disponibil. Conținutul poate fi organizat în funcție de diferite categorii, de exemplu "cameră". "album" și "artist". Alternativ, puteți accesa direct ceea ce căutați utilizând bara de căutare din colțul din dreapta sus al ferestrei.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 13
  3
  Puteți consulta biblioteca muzicală selectând pictograma muzicală din bara laterală. De asemenea, în acest caz, modul în care puteți consulta albumele dvs. variază în funcție de versiunea iTunes în uz.
 • iTunes 12 și ulterior: după selectarea pictogramei muzicale, accesați fila "Muzica mea" pe care le găsiți în centrul ecranului. Alternativ, puteți apăsa butonul "achiziționate" plasate în bara laterală.
 • iTunes 11 și versiunile anterioare: După selectarea pictograma notei muzicale, puteți alege să organizați conținutul bibliotecii muzicale bazate pe diferite criterii, cum ar fi album sau gen, prin apăsarea butoanelor respective "album" sau "sex". Pentru a vizualiza toată muzica, apăsați butonul "Toți artiștii" pe care le găsiți în centrul ecranului.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 14
  4
  Sincronizați conținutul bibliotecii muzicale cu iPod-ul folosind iTunes. În acest scop, consultați secțiunea "Utilizați iPod touch, Nano și Shuffle cu iTunes" din acest articol.
 • Metoda 3
  Redați muzică pe iPod touch, Nano sau Shuffle

  Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 15
  1
  Porniți aplicația "muzică". Căutați o pictogramă portocalie cu o notă muzicală.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 16
  2
  Pentru a vizualiza listele de redare, utilizați bara de control din partea de jos a ecranului. Butonul "Artiști" organizează piese muzicale bazate pe artist. Butonul "Listă de redare" în schimb, le organizează ca o listă, bazată pe listele de redare create și așa mai departe.
 • Apăsând butonul "mai mult" veți avea alte opțiuni pentru a organiza și pentru a vă ordona muzica, de exemplu "album" și "sex".
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 17
  3
  Atingeți melodia pe care doriți să o auziți. Pentru a întrerupe redarea, treceți la următoarea melodie sau reluați melodia anterioară, utilizați bara de control din partea de jos a ecranului.
 • Metoda 4
  Utilizați alte playere MP3

  Pentru a copia muzică în alte playere MP3 decât iPod, cum ar fi Samsung Galaxy, urmați acești pași simpli.

  Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 18
  1
  Conectați playerul MP3 la computer utilizând un cablu de date USB. Pentru conectare, majoritatea playerelor MP3 utilizează un cablu mini sau micro-USB, atât pe scară largă cât și ieftină. În orice caz, cel mai probabil, cititorul dvs. va avea deja un cablu de conectare.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 19
  2
  Găsiți folderul de pe computerul în care este stocată toată muzica. Selectați-l cu un dublu clic al mouse-ului pentru al accesa.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 20
  3
  Pregătiți fișierele care trebuie copiate în playerul MP3. În sistemele Windows, accesați meniul "start", selectați elementul "calculator", apoi alegeți pictograma pentru playerul MP3. Pe Mac, pictogramele pentru dispozitivele detașabile, cum ar fi playerele MP3, apar automat pe desktop. Dacă nu găsiți dispozitivul, selectați pictograma "căutător" situat în partea de jos a ecranului și căutați numele player-ului MP3 în cadrul secțiunii "Dispozitive" în partea stângă a ferestrei.
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 21
  4
  Glisați piesele dorite în folderul playerului MP3 pentru a ține muzica. Numele acestora din urmă poate varia în funcție de marca și modelul dispozitivului. Totuși, în majoritatea cazurilor se numește "muzică" sau "muzică".
 • Imaginea intitulată Utilizați un player MP3 Pasul 22
  5
  Deconectați corect MP3 player-ul de la calculator pentru a preveni deteriorarea datelor. După terminarea procesului de transfer de date, nu trageți pur și simplu cablul USB din portul acestuia.
 • În sistemele Windows: selectați cu butonul drept al mouse-ului pictograma verde cu un marcaj de selectare în colțul din dreapta jos al desktopului, apoi alegeți opțiunea "evacua" urmată de numele dispozitivului dvs.
 • Pe Mac: accesați fereastra "căutător" și apăsați butonul "evacua" lângă numele player-ului MP3.
 • Sfaturi

  • Investiți banii atunci când cumpărați o pereche bună de căști. În acest fel, vă puteți bucura pe deplin de sunetul muzicii dvs. chiar și în locuri publice aglomerate și zgomotoase, fără a fi deranjat.
  • Dacă doriți un nou player MP3, nu este necesar să îl cumpărați din nou. Dezvoltarea tehnologiei legate de playerele MP3 suferă modificări la un ritm mai lent decât alte dispozitive. Un cititor folosit și păstrat în stare excelentă, cu numai câțiva ani, va avea, prin urmare, aceleași funcții ca și un dispozitiv modern și foarte costisitor.
  • Extinde-ți biblioteca muzicală digitizarea melodiilor conținute în colecția dvs. de CD-uri. Ulterior le puteți transfera la playerul MP3.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit