gtemata.com

Cum se folosește zoom-ul pe iMovie

iMovie permite utilizatorilor să utilizeze funcția de zoom cu toate fotografiile, imaginile statice ale videoclipurilor sau videoclipurilor importate în proiectul dvs. iMovie. Se numește acțiunea de mărire a imaginii înainte și înapoi pe o fotografie "Efectul lui Ken Burns" și așa se numesc butoanele iMovie care reproduc acest efect. Ken Burns este un documentarist renumit care a dezvoltat această tehnologie specială de zoom.

conținut

paşi

1
Deschideți iMovie și selectați proiectul la care doriți să adăugați efectul de zoom la.

Imaginea intitulată Zoom iMovie Pasul 1
 • Imaginea intitulată Zoom iMovie Pasul 2
  2
  Faceți clic pe videoclipul pe care doriți să-l aplicați efectului în fereastra Browser de evenimente din partea superioară din mijloc a ecranului. Videoclipul selectat va apărea în fereastra din dreapta browserului evenimentului. Verificați dacă ați selectat videoclipul potrivit.
 • Imaginea intitulată Zoom iMovie Pasul 3
  3
  Faceți clic pe butonul "cultură" situată în cutia centrală. Acest buton are o pictogramă cu un pătrat cu 2 linii care creează colțurile suprapuse. Odată ce ați apăsat acest buton, puteți alege efectele "potrivit". "cultură" și "Ken Burns".
 • Imaginea intitulată Zoom iMovie Pasul 4
  4


  Selectați butonul "Ken Burns" situat în partea centrală superioară a ecranului de editare. Va apărea un dreptunghi verde și un dreptunghi roșu.
 • 5
  Poziționați dreptunghiurile în care doriți ca efectul de zoom să înceapă și să se termine.
 • Plasați dreptunghiul verde în partea din imagine în care doriți ca efectul de zoom să înceapă la pornirea videoclipului - plasați dreptunghiul roșu în zona în care doriți să se oprească zoomul. De exemplu, ați putea plasa dreptunghiul verde într-o zonă mai mică, creând un efect de zoom și dreptunghiul roșu într-unul mai mare, lărgind câmpul vizual. Puteți muta aceste dreptunghiuri făcând clic și tragându-le spre punctele dorite.
  Imaginea intitulată Zoom iMovie Step 5Bullet1
 • De asemenea, puteți redimensiona triunghiurile tragând colțurile lor.
  Imaginea intitulată Zoom iMovie Step 5Bullet2
 • Selectarea butonului cu săgeată dublă de la sfârșitul ecranului de editare va inversa pozițiile dreptunghiurilor.
  Imaginea intitulată Zoom iMovie Step 5Bullet3
 • Imaginea intitulată Zoom iMovie Pasul 6
  6
  Previzualizați efectul Ken Burns pe care tocmai l-ați creat făcând clic pe buton "juca" în fereastra cititorului. Pictograma acestui buton este un triunghi orizontal. Reglați dreptunghiurile pentru a obține exact efectul dorit.
 • Imaginea intitulată Zoom iMovie Pasul 7
  7
  Faceți clic pe "făcut" când ați modificat efectul și ați obținut soluția dorită pentru ao aplica.
 • Sfaturi

  • În versiunile mai vechi ale iMovie, puteți aplica efectul Ken Burns numai asupra fotografiilor și fotografiilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit