gtemata.com

Cum se utilizează instrumentul Textură gradient pe Adobe Illustrator

Te-ai saturat sa folosesti gradienti unici si culori? Instrumentul Gradient Texture de pe Adobe Illustrator este o bună alternativă la paletele grafice. Pentru a afla cum să utilizați acest instrument, urmați acest ghid pas cu pas. În acest ghid vom vedea cum să creați o imagine neclară de nori și soare.

paşi

Imaginea intitulată The Mesh Tool în Adobe Illustrator Pasul 1
1
Selectați diferite probe albastre pentru cloud. Puteți urma setarea de culoare a fotografiei de mai jos.
 • Imaginea intitulată The Mesh Tool în Adobe Illustrator Pasul 2
  2
  Folosind al treilea albastru din fereastra probelor (sau orice culoare doriți), creați un nor. Creați norul utilizând instrumentul de elipsă și plasați cercuri de diferite dimensiuni unul peste celălalt.
 • Imaginea intitulată The Mesh Tool în Adobe Illustrator Pasul 3
  3
  Din instrument sau fereastră, pathfinder, faceți clic pentru a vă alătura cercurilor împreună. În acest fel se va forma norul. Notă: selectați toate cercurile înainte de a da clic pe "Merge".
 • Image cu titlul The Mesh Tool în Adobe Illustrator Pasul 4


  4
  Selectați al patrulea tip de instrument albastru și instrumentul Textură gradient. Deplasați cursorul spre nor și faceți clic în zona stângă centrală a norului pentru a adăuga un punct de plasă pentru gradient. Faceți clic din nou în mijlocul norului, dar de data aceasta pe partea dreaptă, pentru a adăuga mai multe puncte de textură nuanțate.
 • Image titled The Mesh Tool în Adobe Illustrator Pasul 5
  5
  Acum că ați amestecat norul, încercați să experimentați diferite variante de albastru pentru a crea diferite culori pentru cloud. Adăugați două tipuri de galben în fereastra de probă pentru soare. Creați un cerc utilizând instrumentul de elipsă și colorați-l cu un galben mai deschis.
 • Image cu titlul The Mesh Tool din Adobe Illustrator Pasul 6
  6
  Faceți clic pe primul galben (cel mai întunecat) și apoi pe instrumentul Gradient Texture. Deplasați cursorul peste cerc și faceți clic în centrul cercului pentru a adăuga un punct de plasă cu gradient. Acum vei fi obținut un soare umbrit. Întoarceți soarele cu capul în jos sau deplasați norii înainte pentru a da o atingere finală.
 • Image cu titlul The Mesh Tool în Adobe Illustrator Pasul 7
  7
  A terminat! Acum vă puteți bucura de imaginea cerului.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit