gtemata.com

Cum să utilizați televizorul ca al doilea ecran pentru computerul dvs.

Folosind un televizor ca al doilea afișaj pentru laptop sau desktop, veți avea multe opțiuni utile. Această tehnică poate fi folositoare într-o sală de clasă pentru a face prezentări pe un ecran mare de televiziune. De asemenea, poate fi utilă pentru proiecte de acasă, cum ar fi editare video și mixare audio, unde un afișaj mult mai mare vă va permite să lucrați într-un mediu software complex. Din fericire, dacă televizorul și calculatorul dvs. sunt modele recente, veți avea nevoie doar de un cablu pentru a le conecta.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați televizorul ca monitor secund pentru computer Pasul 1
1
Verificați porturile de ieșire disponibile pe computer. Există 4 tipuri principale de cabluri care pot fi utilizate pentru a transmite un semnal video de la calculator la televizor. Acestea sunt HDMI, DVI, VGA și S-Video. Dacă nu sunteți sigur ce porturi aveți pe PC, citiți manualul de instrucțiuni sau căutați fotografii ale acestor cabluri diferite online.
 • Imaginea intitulată Utilizați televizorul ca monitor secund pentru computer Pasul 2
  2
  Stabiliți porturile de intrare disponibile pe televizor. De asemenea, puteți fi limitat de tipurile de intrări video de pe televizor. Verificați televizorul pentru cele 4 tipuri de cablu menționate mai sus. Cu cât este mai recent televizorul, cu atât mai multe posibilități sunt disponibile pentru a găsi aceste opțiuni disponibile.
 • Imaginea intitulată Utilizați televizorul ca monitor secund pentru calculatorul dvs. Pasul 3
  3
  Determinați ce porturi se află atât pe PC, cât și pe televizor. Dintre cele 4 porturi, cel puțin unul ar trebui să fie pe ambele dispozitive.
 • Dacă există doar un tip comun de port, acesta este cel mai bun mod de a conecta televizorul și computerul. Cumpărați tipul adecvat de cablu într-un magazin de electronice.
 • Dacă există mai multe moduri, ar trebui să conectați televizorul și computerul prin HDMI, deoarece acesta poate gestiona video și audio de înaltă calitate. DVI este a doua opțiune, urmată de S-Video și VGA, care ar trebui evitate, dacă este posibil.
 • Imaginea intitulată Utilizați televizorul ca monitor secund pentru calculatorul dvs. Pasul 4


  4
  Găsiți o soluție de conexiune diferită dacă este necesar. Dacă nu puteți utiliza 1 din cele 4 cabluri de mai sus, există și alte opțiuni. Puteți căuta un adaptor care convertește un tip de semnale de mai sus într-altul.
 • O altă opțiune este trimiterea unui semnal la televizor printr-un cablu USB, de exemplu, un cablu cu un conector USB, iar conectorii RCA de pe cealaltă parte vor fi utilizabili cu aproape orice combinație de televizor și computer.
 • Rețineți că soluțiile care implică cabluri USB nu vor fi cu siguranță potrivite pentru jocuri video sau pentru alte aplicații care necesită o viteză rapidă a cadrelor, fără întârziere și multă putere de procesare. Aceste cabluri vor fi bine pentru prezentări foto și prezentări de clasă.
 • Imaginea intitulată Utilizați televizorul ca monitor secund pentru computer Pasul 5
  5
  Configurați televizorul pentru a primi intrarea computerului. În general, acest lucru se face prin setarea televizorului la un anumit canal sau prin intermediul acestuia "intrare" sau canalele "auxiliare". După conectarea celor două dispozitive utilizând cablul corespunzător și pornirea computerului, găsiți canalul dorit de pe televizor pentru a vedea ieșirea calculatorului.
 • Imaginea intitulată Utilizați televizorul ca monitor secund pentru computer Pasul 6
  6
  Trimiteți semnalul audio la televizor, dacă doriți. Dintre cele 4 cabluri menționate mai sus, numai HDMI poartă semnalul video și semnalul audio. Dacă doriți ca sunetul computerului să fie redat prin difuzoarele TV, va trebui să trimiteți semnalul audio. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este să folosiți un cablu de 3,5 mm (care se conectează la mufa pentru căști de pe computer) cu conectorii RCA de la celălalt capăt.
 • Sfaturi

  • Dacă întâmpinați probleme cu rezoluția de afișare slabă a televizorului dvs., poate fi necesar să descărcați o aplicație de configurare a afișajului care vă permite să convertiți rezoluția nativă a computerului la rezoluția nativă a televizorului.

  Lucruri de care ai nevoie

  • calculator
  • televizor
  • Cabluri video
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit