gtemata.com

Cum se utilizează imaginile motorului de căutare

Căutarea imaginilor în motoarele de căutare este unul dintre cele mai utile instrumente de pe Internet. Oferă o lume infinită de imagini digitale chiar în mâinile tale. Citiți mai departe pentru a afla cum să vă bucurați mai bine de experiența dvs. grafică.

paşi

Metoda 1
Utilizați Căutare simplă a imaginilor

Imaginea intitulată Folosiți căutarea imaginilor Pasul 1
1
Încercați să vă gândiți la ceea ce căutați. Pentru a vă ajuta, adresați câteva întrebări importante. Acest lucru va aduce în minte termenii corecți care trebuie utilizați în cercetare.
 • Ce căutați?
 • Aveți nevoi specifice? Vrei să găsești poze cu pisoi drăguț? Căutați o fotografie a unei pisici care să facă ceva special?
 • Ce vrei să faci cu această imagine? Intenționați să o utilizați într-un post de rețea socială? Doriți să-l imprimați și să-l publicați? Poate tocmai ați văzut o actualizare a statutului care vă amintește de o meme pe care ați văzut-o cu mult timp în urmă. Poate aveți nevoie de o imagine pe care să o utilizați într-o postare pe blog? Există mai multe considerente privind drepturile de autor cu privire la fiecare dintre aceste opțiuni, ceea ce poate necesita o cercetare mai avansată pe această temă.
 • Imaginea intitulată Folosiți căutarea imaginii Pasul 2
  2
  Explorați diferitele opțiuni. Cele mai mari nume din câmpul de căutare a imaginilor sunt Google, Bing și yahoo. Toți practic practic același lucru în felul lor, fiecare cu mici diferențe față de celălalt.
 • Google oferă un motor de căutare foarte complet. Motorul de căutare Google oferă o interfață de utilizator foarte ușor de utilizat, care oferă o varietate de filtre și opțiuni pentru căutare avansată.
 • Chiar și Bing Images este un instrument foarte bun. Acest instrument este comparabil cu Google Images în termeni de interfață și filitri, dar nu este atât de complet.
 • Yahoo Images este o versiune redusă a celor două anterioare. Acest motor de căutare are doar cele mai frecvente filtre de căutare, dar de cele mai multe ori se întoarce mai mult sau mai puțin aceleași rezultate ca și Bing.
 • Imaginea intitulată Utilizați Căutarea imaginilor Pasul 3
  3
  Cercetați vechiul mod de a identifica diferențele dintre cele trei motoare de căutare principale. Deschideți fiecare motor de căutare de imagini într-o altă filă de browser. Alegeți un termen de căutare ca "pisoi" sau "Nicolas Cage" și introduceți-l în motorul de căutare. Comparați rezultatele. Veți observa că toate cele trei motoare de căutare prezintă câteva intrări duplicate. În orice caz, Google poate găsi, în general, elemente care nu pot fi dezvăluite de celelalte două motoare de căutare.
 • Experimentați cu filtrele. Toate cele trei motoare de căutare au propria lor versiune de filtre, cum ar fi data creării, dimensiunea, culoarea, licența și căutarea sigură. Google și Bing ambele oferă un filtru pentru tipul de fișier, în timp ce Yahoo nr. Bing are de asemenea câteva filtre pe care Google nu le are, cum ar fi layouts și "people". În acest fel, Bing reușește să fie un motor de căutare PRECIS, la prima vedere, dar făcând clic pe treapta de viteză în formă de buton dreapta în pagina cu rezultate imagine Google, puteți accesa Căutarea avansată de imagini Google. Această caracteristică determină Google în afară de alte motoare de căutare. Această funcție vă permite să restrângeți câmpul de căutare utilizând criterii de text și alte opțiuni specifice.
 • Alegeți ce motoare de căutare doriți să utilizați în funcție de nevoile dvs. și opțiunile pe care fiecare dintre ele le poate oferi.
 • Imaginea intitulată Folosiți căutarea imaginii Pasul 4
  4
  Faceți o căutare simplă. Introduceți un cuvânt sau mai multe cuvinte în câmpul de căutare din partea de sus a paginii și apăsați pe Enter sau pe butonul "Căutare".
 • Dacă doriți să restricționați câmpurile de căutare, încercați să introduceți termenii de căutare în ghilimele. De exemplu: "Nicolas Cage strigă" va întoarce rezultate de căutare ușor diferite decât rezultatele termenilor de căutare Nicolas Cage Piange fără citate
 • Acordați atenție opțiunilor de completare automată atunci când introduceți termenii de căutare. Uneori, această caracteristică va aduce o listă de termeni de căutare populare în legătură cu ceea ce scrieți. Aceasta poate fi o modalitate bună de a descoperi lucruri noi.
 • Rețineți că de multe ori va trebui să faceți mai multe cercetări înainte de a găsi ceea ce căutați. După o căutare inițială pe Bing sau pe Google, veți observa o secțiune din partea superioară a paginii cu rezultate care sugerează căutări similare. Simțiți-vă liber să utilizați toți termenii de căutare propuși dacă nu puteți găsi ceea ce căutați.
 • Putem spune că atunci când vorbim despre cercetare, tot ce vorbim este asocierea cuvintelor. Adăugarea verbului drept sau a adjectivului la termenii de căutare poate avea o mare diferență pe pagina de rezultate.
 • Metoda 2
  Utilizați Căutare avansată de imagini

  Imaginea intitulată Folosiți căutarea imaginii Pasul 5
  1


  Uitați-vă la Căutarea avansată a imaginilor Google. Niciun alt motor de căutare nu oferă acest instrument, care este foarte util pentru efectuarea căutărilor specifice. Deschideți meniul făcând clic pe pictograma roată din colțul din dreapta sus al ecranului de căutare Google.
  • Funcționarea acestor filtre de căutare este destul de ușor de înțeles. Fiecare câmp are o variabilă diferită care poate fi modificată în funcție de nevoile proprii. Puteți solicita Google să afișeze rezultate cu sau fără anumite cuvinte alese de utilizator. Puteți introduce toate tipurile de specificații, cum ar fi dimensiunea și aspectul imaginii, informațiile despre culoare, tipul de imagine, tipul de fișier etc.
  • Drepturile de utilizare sunt o opțiune de căutare foarte importantă, oferită acum de toate motoarele de căutare importante. Acesta este rezultatul unui efort comunitar de a încerca să oprească încălcarea drepturilor de autor și de a face diferența între imaginile din domeniul public, imaginile protejate prin dreptul de autor și tot ceea ce este între ele. Căutarea avansată de la Google oferă cel mai avansat filtru de drepturi de autor pentru toți concurenții săi. Utilizarea acestei funcții depinde de nevoile dvs.
 • Imaginea intitulată Folosiți căutarea imaginilor Pasul 6
  2
  Utilizați comenzile rapide. Dacă căutările dvs. sunt bine direcționate, veți obține rezultate precise, oricare ar fi motorul de căutare utilizat.
 • Închiderea cuvântului OR între termenii de căutare din ghilimele poate reda o varietate de rezultate care nu pot fi obținute utilizând un singur termen de căutare. De exemplu, încercați SAU Nic Cage Nicolas Cage Nicolas Kim Coppola SAU SAU SAU Edware Malus Charlie Kaufman Castor Troy SAU SAU SAU Terence McDonagh Peter Loew`ll, probabil, sări din orice fotografie a prezenței lui Nicolas Cage pe Internet.
 • Utilizați semnul minus pentru a exclude rezultatele căutării asociate cu un anumit termen. De exemplu, dacă căutați Nicolas Cage - Johnny Blaze, toate fotografiile acestui personaj Ghost Rider vor fi excluse din rezultatele căutării.
 • Știați că există un cod mic pe care îl puteți utiliza pentru a căuta rezultate într-un anumit site web? De exemplu, dacă introduceți site-ul: thesun.com.uk "Nicolas Cage" în motorul de căutare a imaginilor, rezultatele vor fi limitate la fotografiile lui Nicolas Cage din tabloidul The Sun.
 • Utilizați căutarea sigură pentru a exclude conținutul pentru adulți. De exemplu, dacă intri în safserarch: Nicolas Cage, vei avea mai multă încredere decât să fii inclus în conținut pentru adulți.
 • Metoda 3
  Utilizați căutarea inversă a imaginilor

  Imaginea intitulată Folosiți căutarea imaginii Pasul 7
  1
  Familiarizați-vă cu căutarea inversă a imaginilor. Câteva motoare de căutare vă permit acum să încărcați o imagine și să căutați toate imaginile identice de pe web. Cele două site-uri principale care oferă acest serviciu sunt Google Images și Tineye.com.
 • Imaginea intitulată Utilizați Căutarea imaginilor Pasul 8
  2
  Luați în considerare utilizările comune pentru căutarea inversă a imaginii. Această caracteristică este foarte utilă dacă doriți să găsiți autorul original al unei imagini. Unul dintre motivele căutării autorului unei imagini poate fi acela că doriți să solicitați permisiunea de a utiliza conținutul său în scopuri comerciale.
 • Acest tip de cercetare poate fi, de asemenea, utilizat pentru a controla distribuția imaginilor create de dvs. De exemplu, puteți încerca să vedeți dacă imaginile dvs. protejate prin drepturi de autor sunt folosite ilegal.
 • Sau, din nou, îl puteți folosi în scopuri de cercetare. Să presupunem că trebuie să scrie o teză despre o pictură, pentru Istoria artei. Faceți o căutare inversă folosind o imagine JPG a picturii și veți avea acces instantaneu la toate site-urile pe care apare imaginea.
 • Căutarea inversă vă ajută, de asemenea, dacă doriți să căutați versiuni de înaltă rezoluție ale unei anumite imagini.
 • Aveți dreptul legal să vă apărați împotriva utilizării ilicite a imaginilor create de dvs. și a imaginilor care vă prezintă fața sau persoana dvs. Reverse lookup este o modalitate foarte bună de a afla cine folosește imaginile și fotografiile fără permisiune și în ce scop.
 • Căutarea inversă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a satisface și alte tipuri de curiozități, cum ar fi gradul de popularitate obținut de o imagine dată.
 • Imaginea intitulată Folosiți căutarea imaginilor Pasul 9
  3
  Încearcă să utilizezi Google Images. Accesați pagina de pornire Google Imagini și faceți clic pe pictograma aparatului foto mic din câmpul de căutare. Vi se va solicita să specificați o imagine pentru a căuta. Puteți alege să trageți imaginea de pe desktop în browser, să încărcați imaginea de pe computer sau să introduceți o adresă URL direct în imagine. La un moment dat, vi se va afișa pagina de rezultate.
 • Imaginea intitulată Folosiți căutarea imaginilor Pasul 10
  4
  De asemenea, aruncați o privire la tineye.com. Acesta este un motor de căutare creat special pentru căutări inverse. Conceptul din spatele acestui motor de căutare este același cu Google. Puteți să trageți imagini, să le încărcați sau să introduceți adresa URL direct pe pagina principală a tineye.
 • Tineye a fost creat pentru a le lega pe autori cu conținutul pe care l-au creat. Acest site oferă oportunități de rețea și alte opțiuni care nu sunt oferite de Google-
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit