gtemata.com

Cum se afișează o imagine din nou în Snapchat

Snapchat este o aplicație de mesagerie instant disponibilă pentru dispozitive mobile iOS și Android. Spre deosebire de aplicațiile obișnuite de rețele sociale care permit trimiterea mesajelor constând în text simplu, Snapchat vă permite să partajați imagini și clipuri video scurte. Este o aplicație unică și foarte distractivă, care impune o limitare specială: destinatarii mesajelor (numiți în jargon "agrafă") le poate afișa doar o singură dată pentru o perioadă limitată de timp. Prin lansarea versiunilor cele mai actualizate ale programului, cu toate acestea, a fost introdusă posibilitatea revizuirii unui snap deja deschis. Dacă doriți, puteți instala, de asemenea, o aplicație terță parte care vă permite să salvați un snap primit, care nu a fost încă citit, pentru a putea consulta în mod corespunzător.

paşi

Metoda 1
Utilizați funcția de redare

1
Asigurați-vă că aplicația este actualizată. În aprilie 2016, managerii rețelei sociale au actualizat funcția "juca" pentru a permite ca toate snaps-urile primite să fie afișate a doua oară. Pentru a utiliza această caracteristică nouă, trebuie să instalați versiunea 9.29.3.0 a aplicației sau cea ulterioară. Apoi, verificați ce actualizări sunt disponibile în magazinul de platforme utilizat de dispozitivul dvs. mobil.
 • 2
  Deschideți snap-ul pe care l-ați primit. Puteți re-juca orice snap primiți, deci începeți prin deschiderea mesajului ca în mod normal.
 • 3
  Nu ieșiți din caseta de mesaje primite după ce ați vizionat clicul. Puteți utiliza funcția "juca" imediat după deschiderea mesajului pentru prima dată. În caz contrar, veți pierde această opțiune.
 • 4
  Țineți apăsată tasta pe care tocmai ați deschis-o pentru a activa funcția "juca". Pictograma care caracterizează mesajul selectat va fi colorată din nou și va apărea scrierea "Atingeți pentru a vizualiza".
 • Dacă ați primit mai multe lovituri de la aceeași persoană, dar trebuie să utilizați funcția "juca" doar pentru un singur mesaj din cadrul grupului, glisați ecranul spre dreapta pentru a afișa fereastra de chat. În acest moment, țineți apăsată pe care doriți să o vizualizați din nou.
 • 5
  Atingeți din nou interesul interesului dvs. pentru a profita de această caracteristică "juca". După ce activați această funcție, pentru a putea vizualiza conținutul unui snap a doua oară, tot ce trebuie să faceți este să îl selectați din nou. Asigurați-vă că nu închideți aplicația după activarea funcției "juca", altfel veți pierde șansa de a profita de această opțiune.
 • 6
  Puteți să redați toate secvențele pe care le primiți a doua oară. Puteți utiliza procedura descrisă în pașii anteriori pentru orice mesaj primit. Acum folosiți funcția "juca" nu mai este limitat la o singură lovitură pe zi.
 • Metoda 2
  Utilizați o aplicație pentru a salva snap (sistemele Android)

  1
  Accesați aplicația Setări de pe dispozitivul Android. Pentru a salva toate accesările pe telefonul smartphone sau pe tabletă, puteți utiliza una dintre multele aplicații terțe parte pe piață. În acest fel le puteți consulta cât de des doriți. Aceste aplicații nu sunt distribuite oficial de Magazinul Google Play deoarece încalcă termenii contractuali pentru utilizarea serviciilor oferite de Snapchat. Puteți să le descărcați și să le instalați din alte surse, însă pentru aceasta trebuie să activați mai întâi această caracteristică a dispozitivului dvs. Android.
 • 2
  Alegeți elementul "securitate". Veți fi direcționat către meniul dispozitivului dvs. Android legat de setările de securitate.
 • 3
  Activați funcționalitatea "Surse necunoscute". Aceasta ar putea fi caracterizată de un buton de verificare sau de un cursor care urmează să fie activat. Va apărea un mesaj care vă avertizează că permiterea instalării aplicațiilor din surse necunoscute poate prezenta riscuri. Confirmați-vă dorința de a continua.
 • 4
  Porniți browserul de internet al dispozitivului dvs. Android, apoi conectați-vă la site-ul Web Casper. Casper este o aplicație care vă permite să salvați local toate accesările pe care le primiți, fără a trimite o notificare expeditorului. Pentru a lucra, Casper nu are nevoie de acces la sistem ca root.
 • Vizitați pagina web apkmirror.com/apk/casper-io/ folosind browserul dvs. În prezent, site-ul Web Casper nu permite descărcarea fișierului de instalare a aplicației - dimpotrivă, site-ul APKMirror îl permite și este o sursă sigură și sigură în care dezvoltatorii de proiecte publică direct versiuni noi.
 • 5
  Selectați pictograma "Descărcați" lângă cea mai recentă versiune disponibilă a lui Casper. Apoi, va trebui să apăsați butonul "Descărcați" pentru a începe transferul de date. Asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune disponibilă a programului - folosirea unui precedent ar putea duce, de fapt, la blocarea contului dvs. Snapchat. Când vi se solicită, confirmați disponibilitatea dvs. de a descărca fișierul.
 • 6
  Instalați fișierul APK pe care tocmai l-ați descărcat. Puteți începe instalarea selectând notificarea de completare a descărcării care va apărea în bara de notificare Android când fișierul este salvat. Alternativ, puteți atinge pictograma fișierului APK din dosar "Descărcați". De asemenea, în acest caz, confirmați dorința dvs. de a continua instalarea.
 • 7
  Înainte de a rula Casper, creați un nou cont Google. Pentru a accesa fișierele Snapchat, aplicația Casper necesită informații de conectare din contul dvs. Google. Aceștia sunt aceiași dezvoltatori ca și aplicația care recomandă crearea unui nou profil Google, astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu pierderea accesului sau a informațiilor despre contul dvs. real. Nu este necesar să utilizați același cont Google conectat la dispozitivul Android.
 • consulta acest articol pentru a afla cum să creați rapid și ușor un nou profil Google.
 • 8
  Lansați aplicația Casper. La sfârșitul instalării, pictograma relativă va fi disponibilă în interiorul panoului "Aplicații".
 • 9


  Conectați-vă la contul dvs. Snapchat și la noul profil Google. Imediat ce porniți aplicația Casper, vi se va solicita să furnizați informații de conectare referitoare la profilul dvs. Snapchat și Google. Utilizați acreditările de conectare ale contului Snapchat pe care le utilizați în mod normal, în timp ce profilul Google utilizează cel pe care tocmai l-ați creat.
 • 10
  Localizați modulul pe care doriți să îl salvați. După ce vă conectați, veți vedea o listă completă a ultimelor mesaje primite pe ecran. Dacă doriți să vizualizați "povestiri", în loc de mesajele recepționate, apăsați butonul "☰" pentru a accesa meniul principal.
 • 11
  Atingeți o clipă pentru ao salva pe dispozitiv. În acest fel, acesta va fi disponibil pentru vizionare oricând doriți.
 • 12
  Atingeți clipul pe care tocmai l-ați descărcat pentru al deschide. Conținutul relevant va fi afișat, dar fără limită de timp.
 • 13
  Pentru a salva mesajul pe aparat, apăsați butonul "Salvați". După deschiderea mesajului care vă interesează, veți vedea că apare butonul "Salvați" în partea de sus a ecranului. Este similar cu un buton "Descărcați". Dacă îl apăsați, va fi salvat mesajul afișat local, astfel încât să îl puteți consulta ori de câte ori doriți, fără a trimite nici o notificare expeditorului.
 • 14
  Găsiți instantanee salvate. Pentru aceasta, apăsați butonul "☰" din aplicația Casper, apoi alegeți elementul "Memorarea memorată". Alternativ, puteți accesa dosarul io.casper.android din dispozitivul dvs., în care veți găsi directorul "Memorarea memorată". Cu imaginile și clipurile video salvate poți să faci ce vrei.
 • Metoda 3
  Utilizați un Tweak pentru a salva Snap (sistemele iOS cu jailbreak)

  1
  Jailbreak iPhone. Pentru a avea posibilitatea de a salva pe dispozitivul dvs. iOS snap-urile pe care le primiți și le vizualizați ori de câte ori doriți, trebuie să le jailbreak. Această modificare vă permite să instalați un optim care poate salva fixările primite fără a trimite o notificare expeditorului. Jailbreak este o procedură riscantă și, în funcție de versiunea sistemului de operare iOS al dispozitivului dvs., poate fi imposibil de aplicat.
  • consulta acest articol pentru mai multe detalii despre cum să jailbreak iPhone.
  • În jargon i "ciupi" acestea sunt programe mici care pot fi instalate pe un iPhone modificat prin jailbreak și sunt folosite pentru a efectua modificări ale setărilor de configurare ale aplicațiilor și ale sistemului de operare. De exemplu, optimizarea care poate fi instalată cu această procedură pune mai multe opțiuni în aplicația oficială Snapchat decât instalarea unei aplicații separate.
 • 2
  Porniți Cydia. La sfârșitul procedurii de jailbreak, porniți Cydia pentru a localiza și instala aplicația Snapchat tweak. Cydia este managerul de pachete de instalare pentru sistemele iOS care au fost jailbroken și este capabil să gestioneze instalarea tuturor tweaks și aplicații disponibile.
 • 3
  Accesați cardul "căutare" din meniu. În acest fel puteți utiliza motorul de căutare Cydia.
 • 4
  Efectuați o căutare în cadrul Cydia utilizând cuvântul cheie "fantomă". Aceasta este cea mai utilizată optimizare pentru salvarea mesajelor primite pe Snapchat. Este compatibil cu toate versiunile de iOS 9. Phantom a fost dezvoltat de către "CokePokes".
 • 5
  Apăsați butonul "instala" plasat în colțul din dreapta sus al paginii Phantom. În acest fel, programul va fi introdus în coada de instalare Cydia.
 • 6
  Apăsați butonul "confirma" pentru a începe instalarea. Cydia va continua să descarce și să instaleze Phantom pe dispozitiv. Această procedură ar trebui să dureze doar câteva minute. Când ați terminat, ecranul de pornire al iPhone-ului dvs. va fi resetat.
 • 7
  Lansați aplicația Snapchat. Aplicația Phantom adaugă propriile controale direct în interfața grafică Snapchat.
 • 8
  Deschideți snap-ul pe care doriți să îl salvați pe iPhone. În colțul din dreapta jos al ecranului, veți găsi noul buton "Descărcați".
 • 9
  Apăsați butonul pentru a salva mesajele "Descărcați". Vi se va cere să salvați snap-ul selectat în cadrul "Camera rolă" a dispozitivului. Expeditorul mesajului nu primește nicio notificare pe care ați salvat-o.
 • 10
  Găsiți instantanee salvate. Toate mesajele salvate vor fi disponibile prin intermediul aplicației "Fotografii" de iOS în interiorul albumului "Snapchat".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit