gtemata.com

Cum de a câștiga la Candy Crush Saga

Candy Crush Saga continuă să fie un joc foarte popular, atât pe smartphone-uri, cât și pe rețelele sociale. Dar care sunt trucurile și măsurile de precauție pentru a putea depăși mai ușor fiecare nivel?

conținut

paşi

1
Găsiți combinațiile. Foarte des, puteți crea dulciuri speciale fără prea mult efort - folosindu-le, eliminați majoritatea bomboanelor de pe ecran și ajungeți la capătul nivelului mai ușor.
 • 2
  Începeți din partea de jos și creați mișcare. Eliminarea bomboanelor din partea de jos este foarte utilă, deoarece poate apărea un potențial "efect cascadă" datorită cărora puteți efectua mai multe mișcări libere.
 • 3
  Creați combinații. Când obțineți o bomboană specială, nu o utilizați imediat: se poate întâmpla, de fapt, să puteți amesteca două. În acest caz, primiți un bonus super care variază în funcție de combinație. De exemplu, prin schimbarea a două carameluri negre în loc, toate bomboanele de pe ecran sunt eliminate, în timp ce două bomboane din pachet creează o explozie mai mare.
 • 4
  Evaluați mai întâi ce să ștergeți. Unele elemente au prioritate, cum ar fi bombe sau ciocolată, deoarece acestea pot compromite serios victoria dvs. În general, este întotdeauna mai bine să eliminați în primul rând bombe, apoi ciocolată și în cele din urmă blocurile.
 • 5
  Goliți mai întâi jeleurile de pe margine. Pentru a elimina jeleurile situate pe margini, în colțuri sau în partea de jos, aveți mai puține combinații pentru a le șterge (și, prin urmare, a scăpa de ele este mult mai dificilă). Luați o pauză în timpul jocului și evaluați dacă puteți elimina una sau mai multe.


 • 6
  Porniți nivelul cu un plan. Înainte de a începe un nivel, evaluați în primul rând dificultatea ei, și apoi calea de ao depăși.
 • 7
  Înțelegeți comportamentul ciocolatei. De fapt, dacă mâncați o bucată de ciocolată într-o rundă, aceasta nu va regenera următorul rând. Aceasta este o modalitate excelentă de ao ține la distanță. În acest fel, puteți chiar să distrugeți tot pe ecran (cu excepția cazului în care există un generator de ciocolată, care va crea un fel de "cerc vicios"). Amintiți-vă că ciocolata poate acoperi, de asemenea, dulciuri și bombe speciale, dar nu absoarbe fructe.
 • 8
  Folosiți strategic bomboane dungate. De îndată ce obțineți unul, nu îl pierdeți de îndată ce apare ocazia. Încercați să vedeți unde ar fi cel mai benefic efectul și folosiți-l pentru a elimina jeleurile, cuștile, ciocolatele, bombele și așa mai departe. Există nivele în care această abilitate este esențială pentru a câștiga.
 • 9
  Finalizați nivelul cu mișcări suplimentare. În acest fel, veți obține cel mai probabil un scor mai bun, deoarece va exista o grămadă de bomboane pe bază de pește sau dungi care vor elimina majoritatea bomboanelor de pe ecran.
 • 10
  Feriți-vă de nivele cu ingrediente! Încercați să le împiedicați să se termine pe extrema dreaptă sau la stânga ecranului, deoarece veți avea mai puține mișcări pentru a le elimina. De asemenea, în această categorie de nivele, bomboane cu dungi verticale E prietenul tău. Creați-le și utilizați-le cât puteți.
 • Sfaturi

  • Uneori, aruncați o privire pentru a vedea dacă un nivel va fi ușor sau dificil. Foarte des, dificultatea unui nivel este determinată de dispunerea nefericită a bomboanelor. Din fericire, există o modalitate de ao schimba fără a pierde vieți - suficient (odată ce nivelul este deschis) apăsați butonul galben din colțul din stânga jos și ieșiți. Când îl deschideți, veți găsi bomboanele aranjate într-un mod complet diferit și (sperăm) mai bine. Amintiți-vă că acest truc nu funcționează în timp provocări!
  • Pentru a obține vieți suplimentare, intră Setări de pe dispozitivul dvs. mobil, schimbați data telefonului și mergeți cu o zi înainte. În acest fel, veți rescrie cinci vieți - deschideți jocul și, după ce ați verificat că truc a fost efectuată cu succes, revine la setările și returnează data corectă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit