gtemata.com

Cum sa-ti vinzi creatiile proprii pe Etsy

Ați vrut întotdeauna să vă transformați hobby-ul în crearea de articole într-un loc de muncă plătit? Ei bine! Utilizând site-ul de vânzări Etsy, puteți să vă creați magazinul online și să vă vindeți produsele în întreaga lume. Aflați elementele de bază pentru a vă crea magazinul și a vă dezvolta afacerea, realizându-vă visul.

paşi

Metoda 1
Creați-vă produsele

1
Creați ceva unic. Etsy este o piață de masă cu mii de magazine - face ca produsele dvs. să iasă în evidență, creând ceva unic. Creați-vă produsele pe baza a ceea ce este la modă în zona dvs. și ce alte magazine vând. Obiectivul tău este să creezi ceva atât de unic și irezistibil încât oamenii să nu poată să-și ajute să cumpere.
 • Dacă îți dai seama ce se vinde mai multe despre Etsy - cum ar fi bijuterii sau imprimeuri - nu vă va fi frică de a crea ceva atât de avansat încât să fie strange- preocupat doar de a crea ceva care are de a face cu stilul personal.
 • 2
  Realizați ceea ce vă place. Este important să iubiți ceea ce faceți, deoarece ceea ce simțiți pentru munca dvs. se reflectă asupra creațiilor dvs., așa că asigurați-vă că vă place să creați orice obiect pe care îl faceți.
 • Dacă puteți crea totul, faceți o listă a produselor posibile pe care doriți să le creați. Dacă vă plac multe lucruri, atunci faceți totul - fii atent că produsele tale au ceva în comun sau că magazinul tău va arăta dezorganizat.
 • 3
  Încercați să vă cunoașteți publicul. În plus, pentru a crea ceva ce vă place, trebuie să vă asigurați că ceilalți îl iubesc. Priviți cu atenție publicul țintă și ceea ce căutați în produsele dvs. La ce vârstă, sex și profesie vând? De ce ar trebui să fie fascinați de magazinul meu? Pot să-mi extind clientela?
 • 4
  Creați câteva articole. În loc să aștepți săptămâni sau luni, gândindu-vă că trebuie să faceți o mulțime de produse înainte de a începe afacerea dvs. online, începeți să vindeți câteva articole. Chiar dacă nu le vindeți imediat, veți începe în mod oficial magazinul dvs. și veți fi încurajați să creați mai multe articole.
 • Vinde obiectele tale în timp ce sunteți încă în procesul de proiectare și creație vă va oferi o șansă de a face modificări pe baza feedback-ul pe care le primim, sau la evoluția pieței se va observa.
 • Când începe să te dus departe cu afacerea dvs., puteți adăuga mai multe produse la magazinul dvs., la început, cu toate acestea, sa concentrat mai mult pe dezvoltarea de proiecte și doar începe afacerea ta.
 • 5
  Ambalajele sunt la fel de importante ca produsul în sine: dacă vindeți ceva într-un pachet frumos sau cu un logo frumos, veți face clienții mai mulțumiți și cu siguranță vă vor reveni să cumpere de la dvs. În funcție de produsul pe care îl vindeți, găsiți idei pentru a vă face cât mai bine posibil.
 • Gândiți-vă la posibilele cărți pentru pachete, pungi, cutii, etichete, bandă adezivă și inserții care ar face produsul dvs. mai interesant pentru clientul care deschide ambalajul.
 • Lăsați mulțumiri scrise de mână în fiecare pachet pe care îl trimiteți: clienții vor fi fascinați de atingerea dvs. personală și vor fi mult mai probabil să se întoarcă la dvs. în viitor.
 • Metoda 2
  Porniți Magazinul

  1
  Creați un cont pe Etsy. Pașii de făcut sunt foarte simpli. Du-te la Etsy.com, faceți clic pe Înregistrați și completați câmpurile obligatorii. Partea greu este de a inventa un nume de utilizator pe termen lung. Acest nume va deveni identitatea dvs. pe Etsy. Acesta va fi, de asemenea, parte din URL-ul dvs. (https://username.etsy.com) și marca dvs. Alegeți cu atenție: nu veți mai putea schimba ulterior.
  • Trebuie să fie ușor de pronunțat, astfel încât să nu aibă dificultăți în raportarea lui în jur. Puteți scrie prima literă a fiecărui cuvânt de capital, dacă doriți. Nu va afecta urlul sau acreditările dvs. de conectare, dar va fi mai plăcut pentru cei care vizitează pagina dvs.
  • Nu vă legați numele cu un tip de element, deoarece în viitor puteți decide să vă extindeți piața. Dacă numele inițial a fost "JobsMaglia", dar apoi opriți tricotarea pentru a vă dedica producției de bijuterii, ați putea confunda clienții.
 • 2
  Conversia contului dvs. Etsy ca cumpărător unui vânzător. Etsy va configura automat contul dvs. ca cumpărător, prin urmare va trebui să schimbați setările pentru a vă putea vinde. Conectați-vă la contul dvs., faceți clic pe fila SELL în partea de sus a paginii și apoi faceți clic pe START pe următoarea. Va trebui doar să introduceți un card de credit valabil pentru a finaliza procesul.
 • 3
  Ajustați-vă pagina web. Când clienții vizitează magazinul dvs. pe Etsy, aceștia vor fi redirecționați către pagina dvs. Pe această pagină puteți adăuga text, un semn și informații personale despre magazinul dvs. Având o pagină profesională și atractivă vă va oferi mai multe șanse de a încheia vânzări.
 • Proiectați un banner pentru a pune în centrul paginii dvs. - asigurați-vă că este profesional și adecvat pentru ceea ce vindeți.
 • Completați formularul "La vânzător": puneți o imagine și câteva informații despre dvs. și despre magazinul dvs. Oferind clienților posibilitatea de a ști cine produce obiectele pe care le urmăresc îi încurajează să vă sprijine.
 • 4
  Acordați-vă un preț creațiilor voastre. O regulă generală foarte simplă este: costul materialelor + munca + cheltuielile = costul total. Dublați această valoare pentru o vânzare cu ridicata - dublați prețul angro pentru o vânzare cu amănuntul.
 • Căutați costuri de expediere pentru produsele dvs. în toată țara (și în lume). Va trebui să aveți la dispoziția clienților o tabelă pentru expedieri pentru a examina costul de expediere pentru orice produs.
 • În acest moment, setați partea financiară a contului dvs. prin adăugarea cărții dvs. de credit sau a informațiilor PayPal în fila setări. Astfel puteți primi plăți și puteți câștiga bani prin Etsy.
 • 5
  Faceți fotografii de calitate ale obiectelor dvs. Nu contează cât de frumos este artefactul dvs. dacă fotografiile pe care le luați nu o fac dreptate. Site-ul vă oferă cinci fotografii pe articol - faceți fotografii ale articolului dvs. din diferite fotografii și, dacă este cazul, cu sau fără model.
 • Utilizați lumină naturală pentru a obține imagini mai bune. Faceți fotografii afară sau într-o cameră bine luminată lângă o fereastră deschisă. Acest lucru va permite culorilor și texturii reale a obiectului să iasă din fotografie.
 • Creați un fundal pentru fotografiile dvs. - albul este cel mai clasic, dar posibilitățile sunt nesfârșite. Indiferent de fondul pe care îl alegeți, asigurați-vă că face ca articolul dvs. să iasă în evidență și nu distrage atenția.
 • Nu vă simțiți obligați să cumpărați o cameră de ultimă generație. Dacă luați măsurile de precauție menționate mai sus, tot ce aveți nevoie este o cameră digitală simplă. Dacă aveți nevoie să editați fotografiile după cum doriți pentru a le face mai atrăgătoare, utilizați un program special pe computer.
 • 6


  Listează-ți regulile ca vânzător. Este important să știți la ce veți fi responsabili atunci când vine vorba de vânzare: asigurați-vă că este a ta politică să fie disponibile pentru cei care vizitează magazinul dvs. online. Acceptați schimburi sau returnări? Veți face munca personalizată? Sunteți responsabil dacă produsul este deteriorat în timpul transportului? Există o perioadă de așteptare pentru expediere?
 • 7
  Adăugați etichete în descrierea fiecărui articol: prin scrierea acestor termeni pe Google sau pe Etsy, oamenii pot fi direcționați către pagina dvs. Aveți până la 13 etichete disponibile: cel mai bine este să le folosiți pe toate.
 • Pentru a spori optimizarea motorului de căutare, utilizați termeni specifici: în loc să vă etichetați articolul pur și simplu ca "bijuterie", utilizați "pietre prețioase lucrate manual". Acest lucru va restrânge rezultatele căutării, punându-vă pe primul loc în listă.
 • 8
  Potriviți etichetele cu toate elementele de bază: dacă, de exemplu, ați făcut o bijuterie, puneți etichete pe culoare, material, proces de realizare, stil, dimensiune etc. Puneți cât mai multe etichete specifice.
 • 9
  Creați un plan de afaceri pentru a urmări afacerea dvs. și pentru a vă organiza toate informațiile într-un singur loc. Dă un cont de descrierea afacerii dvs., o analiză competitivă a produselor similare, un plan de proiectare și dezvoltare pentru produse, o prezentare generală a modului în care intenționați să executați de afaceri și factorii financiari implicați. Puteți decide dacă să le arătați sau nu altora, dar asigurați-vă că este profesională și că include toate informațiile relevante pentru magazinul dvs.
 • Includeți obiectivele de un an pentru magazin: câte vânzări doriți să se încheie într-un an? Care este ținta de profit așteptată?
 • Planul dvs. poate fi flexibil - îl puteți schimba ori de câte ori doriți. Începând cu un plan de afaceri vă va ajuta în continuare să vă concentrați asupra obiectivelor magazinului dvs.
 • 10
  Stabiliți o foaie de parcurs pentru a vă atinge obiectivele profesionale. Puteți face una zilnic sau săptămânal și încercați să participați! Afișați ceea ce trebuie să faceți și rămâneți la curent cu proiectele dvs., evitând amânarea. Rămâneți organizat mental și fizic, respectând vremurile, pentru a vă menține afacerea și pentru a vă simți mai puțin stresați.
 • Împărțiți-vă proiectele în activități gestionabile, astfel încât să nu fiți supraîncărcați. În loc să scrieți "crearea de noi articole de magazin" în lista de sarcini, scrieți "crearea a trei noi colecții de cumpărături". Este o modalitate de a vă gestiona afacerea mai ușor și mai specifică, decât să rămânem la o primă listă.
 • Dacă ajuta, de asemenea, să includă timpii în tabel: în loc de a scrie doar pentru a face trei coliere, va trebui să le adăugați „în termen de 5 duminică după-amiază.“
 • Metoda 3
  Păstrați-vă magazinul eficient

  1
  Urmăriți vânzările. Pentru a menține o afacere bună, va trebui să păstrați o evidență a vânzărilor și a cheltuielilor. Indicați întotdeauna ce ați vândut, la ce preț și profitul total pe element. La sfârșitul lunii, veți putea să estimați cât ați câștigat și cât de mult a crescut magazinul dvs.
  • Dacă sunteți o persoană vizuală, puteți să creați diagrame folosind informații de vânzări.
  • Dacă aveți încasări din vânzări sau achiziții, păstrați-le împreună, astfel încât să nu pierdeți evidența vânzărilor sau cumpărărilor.
 • 2
  Promovați-vă articolele despre Etsy. Puteți face publicitate produsele și magazinul dvs., fără a părăsi vreodată Etsy: să promoveze creațiile care plătesc o mică taxă pentru a face astfel încât acestea sunt primul rezultat al unei căutări, a declarat blogul Etsy introducând adresa URL a magazinului și contactul alți proprietari de magazine pentru sfaturi și opinii.
 • Alăturați-vă comunității Etsy - un grup de alți vânzători cu interese comune. Puteți pune întrebări, puteți schimba sfaturi și puteți da opinii cu privire la procesele de publicitate și de a cumpăra / vinde.
 • 3
  Reclamați magazinul dvs. pe social media. Dacă tocmai adăugați articolele pe site și le lăsați acolo, probabil veți rămâne fără vizitatori și, prin urmare, fără cumpărători. Pentru a promova mai bine magazinul dvs., utilizați platforme precum Facebook, Pinterest, Twitter, Tumblr, Instagram și bloguri.
 • Creați o pagină Facebook pentru magazinul dvs. și faceți-o profesionist și organizat. Actualizați-o întotdeauna introducând informații despre noile dvs. produse, procesul utilizat pentru a le crea și modificările aduse dvs. politică de vânzare sau în magazinul dvs.
 • Scrieți propriul dvs. blog cu un card despre munca dvs. pe Etsy sau faceți publicitate pe blogurile populare ale altora. Asigurați-vă că aveți un buton pentru a vă referi la magazinul dvs. pe Etsy: trebuie să fie simplu, dar cu aspect profesional.
 • Utilizați un cont pe Pinterest pentru a posta fotografii ale muncii dvs. pentru că toată lumea o vede. Utilizarea etichetelor de pe acest site va facilita căutarea unor articole similare cu ale dvs.
 • Nu vă suprasolicitați utilizând prea multe rețele sociale: folosirea a până la trei ar trebui să fie suficientă pentru a vă informa și a obține noi clienți.
 • 4
  Publicați magazinul dvs. pe Internet. Chiar dacă magazinul dvs. este numai virtual, îl puteți face public în persoană. Creați cărți de vizită, spuneți prietenilor și familiei și faceți publicitate pe buletinele de buzunar locale și în buticuri. Dacă vă arăți entuziast și pasionat în persoană, alții vor fi și ei.
 • 5
  Luați în considerare reducerile și tributurile. Dacă doriți să cumpărați clienți noi, contactați un blog de vânzări și oferiți un cadou sau o reducere tuturor cititorilor: în schimb, veți cere ca postarea dvs. să fie menționată și raportată. Chiar dacă vă va costa un pic la început, veți avea mulți clienți și vă veți putea dezvolta afacerea și profiturile în timp.
 • 6
  Actualizați-vă articolele. Puneți-vă pe cineva înapoi după câteva săptămâni: astfel veți oferi noi opțiuni clienților fideli (sporind interesul acestora) și, în același timp, vă veți mări intervalul.
 • Nu uitați că anunțurile dvs. Etsy expiră automat după trei luni - le puteți reînnoi accesând fila Setări de pe pagina dvs. de magazin.
 • Sfaturi

  • Obiectele vor rămâne publicate timp de trei luni. Dacă aveți 20 de articole de vânzare, începeți cu cinci și apoi adăugați pe cineva în zile alternative. Rezultatele căutării sunt listate în funcție de cea mai recentă actualizare și acest lucru vă va ajuta să rămâneți la un nivel ridicat în rezultate. De asemenea, puteți reînnoi un anunț pentru o mică taxă, astfel încât acesta să apară din nou în primele rezultate și să reactivați o înregistrare expirată a unui articol care nu a fost vândut.
  • Nu uitați că puteți vinde și cumpăra modele și consumabile pe produse Etsy și, de asemenea, articole fabricate manual. Unele articole, cum ar fi lâna pentru filare și margele de casă, sunt considerate ca provizii, dar și creații.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit