gtemata.com

Cum se utilizează sistemul de acoperire în Grand Theft Auto (GTA) 5

GTA 5 este unul dintre cele mai anticipate, mai multe și incredibile jocuri video lansate în această generație de console. Acesta a vândut peste 32 de milioane de exemplare în întreaga lume, iar numărul este în continuă creștere, zi după zi. Realismul pe care această capodoperă reușește să îl transmită utilizatorului este cu siguranță unul dintre punctele forte ale jocului. Din acest motiv, jucătorii li se recomandă să utilizeze sistemul de acoperiș extrem de eficiente înainte de a se angaja într-un schimb de focuri cu criminali, poliție sau trecătorilor, pentru a evita să devină „carne de tun“ în câteva secunde. Acest tutorial arată cum se face în câțiva pași simpli.

paşi

1
Mutați caracterul tău. Utilizați stick-ul analog (stânga) al controlerului pentru a vă muta personajul în lumea jocurilor.
 • 2
  Abordați un obiect care vă poate oferi un adăpost eficient. Mutați caracterul și apropiați-vă de un perete, de o mașină sau de orice structură sau obiect care vă poate oferi o acoperire validă.
 • 3
  Adăpostiți. Când sunteți aproape de locul ales pentru capacul, apăsați butonul „R1“ de pe controller-ul PS3, sau „RB“ pe Xbox 360, pentru a vă proteja de loviturile dușmanilor tăi.
 • 4
  Trageți fixat de copertă. După ce cowering departe de foc inamic, puteți punctul arma ta la dușmani prin apăsarea butonului „L2“ pe PS3 sau „LT“ pe Xbox 360. În acest moment trebuie doar să tragă înapoi prin apăsarea pe butonul „R2“ PS3 sau "RT" pe ​​Xbox 360.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit