gtemata.com

Cum să zburați în clasa I sau în cheltuielile de afaceri mai puțin

Biletele de avion de clasă întâi și clasa business sunt scumpe, iar tarifele pot fi astronomice pentru călătoriile internaționale. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să reduceți costul zborurilor în cabinele premium.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 1
1
Fii flexibil cu privire la datele dvs. reale de plecare și de sosire și rezervați devreme pentru a obține bilete mai ieftine. Multe motoare de rezervare online, cum ar fi Orbitz și Travelocity, au instrumente de căutare flexibile pentru data care sunt foarte utile pentru găsirea celor mai mici rate disponibile într-o perioadă de timp. Selectați întotdeauna "tarif inferior" când faceți o căutare pe internet.
 • Imaginea intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 2
  2
  Nu rezervați niciodată când nu mai rămâne puțin în ziua plecării, deoarece probabil că va trebui să plătiți întregul cost publicat, care poate fi foarte ridicat. Biletele cu preț fix pentru prima clasă sunt de obicei cumpărate numai de către călătorii care călătoresc în scopuri de lucru.
 • Imagine intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 3
  3
  Evitați cele mai aglomerate zile de călătorie în ceea ce privește afacerea, cum ar fi luni și vineri. Ai putea călători în noaptea de sâmbătă pentru a reduce și mai mult costul.
 • Imagine intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 4
  4
  Faceți încercări cu privire la aeroportul de plecare: acest lucru ar putea uneori să vă garanteze un cost mai mic. Multe dintre motoarele de rezervare online, cum ar fi Orbitz, vă permit să verificați prețurile la aeroporturile din apropiere.
 • Imagine intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 5
  5


  Luați în considerare costurile de transport pe uscat, mai ales dacă aeroportul de plecare este departe de casa dvs. Dacă zburați cu Virgin Atlantic Upper Class, cumpărați un bilet mai scump, veți fi luat gratuit într-o mașină condusă de un șofer la punctul de plecare și de sosire. De exemplu, pasagerii care călătoresc spre Los Angeles pot fi luați în orice locație din California.
 • Imaginea intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 6
  6
  Flying de a face escale de multe ori este mai ieftin decât călătoresc non-stop, dar orice economii justifica acest inconvenient suplimentare? Ofertele bune pot fi găsite și prin rezervarea zborurilor de noapte: acele locuri confortabile de primă clasă vă vor ajuta să dormiți mai bine!
 • Imagine intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 7
  7
  Verificați prețul de zboruri online utilizând motoare de rezervare mai mari pentru a vă asigura că acoperiți toate GDS (Global Distribution Systems), care sunt cele patru baze de date centrale care alimentează piața globală a companiilor aeriene: Sabre, Worldspan, Galileo și Amadeus. Unii agenți online controlează doar unul, deci ar trebui să evaluați toate posibilitățile prin verificarea în altă parte. Apoi verificați dublu prețurile găsite direct pe site-urile companiei aeriene.
 • Imagine intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 8
  8
  Feriți-vă de zboruri de partajare a codurilor (de exemplu, zboruri Lufthansa și USAir). Rețineți că același zbor ar putea avea un preț diferit pe site-urile companiilor aeriene în ceea ce privește partajarea codurilor.
 • Imaginea intitulată Fly First Class sau Business Class pentru mai puțin Pasul 9
  9
  Sunați-vă agenția de turism pentru a afla dacă pot depăși cotele găsite pe internet. În plus, contactați un consilier specializat în afaceri și zboruri de primă clasă, care vor avea acces la multe oferte nepublicate care nu sunt disponibile în alte locuri. În general, utilizarea unui consolidator este optimă atunci când rezervați în jur de patru până la opt săptămâni în avans.
 • Sfaturi

  • Dacă este posibil, cumpărați un bilet pentru economia premium, o clasă la jumătatea distanței dintre turist și companie pe un zbor internațional. Veți avea mai multe șanse de a obține un upgrade gratuit la o clasă superioară dacă zborul este suprasolicitat din cauza numărului foarte limitat de locuri cu economie premium.
  • Întrebați-vă dacă puteți cumpăra o plimbare la clasa business la aeroport. Acest lucru se poate face la check-in, la poarta sau în salonul de zbor frecvent. Companiile aeriene pot oferi călătorii într-o singură direcție pe zboruri internaționale începând cu 200 de euro, ceea ce este semnificativ mai ieftin decât rezervarea directă a unei bilete de clasă business sau bilet de primă clasă.
  • Luați în considerare și posibilitatea de a zbura cu unele dintre companiile aeriene mai puțin convenționale, cum ar fi Air India, Island Air și Kuwait Airways. De exemplu, toate acestea zboară între Statele Unite și Regatul Unit și au bătut prețul, până la 60%, cele mai mari companii pentru tarifele pentru clasa business.
  • Dacă companiile aeriene comerciale sunt prea mult "profil redus" pentru dvs. și doriți să zburați într-un executiv cu jet de afaceri, apoi optați pentru zboruri Empty Legs, care vă pot economisi până la 75% pe o călătorie cu avion regulat. Alternativ, luați în considerare un program de coproprietate fracționată, care poate fi mai eficient din punct de vedere al costurilor pentru un grup de călători decât achiziționarea de bilete de primă clasă la prețul integral.
  • Dacă călătoriți de la coasta de vest a SUA până în Asia, luați în considerare o companie asiatică, cum ar fi EVA, China Airlines și coreeană: adesea au reduceri mari. Consolidatorii din Chinatown sunt o altă sursă de prețuri reduse pentru Asia.
  • Informați-vă! Aveți grijă de ofertele ocazionale de cursuri de afaceri speciale pentru companiile aeriene majore. Ar trebui să fiți mereu abonați la listele lor de discuții.
  • Uitați-vă la unele dintre noile companii "toate clasele de afaceri" transatlantice, cum ar fi MaxJet și EOS Airlines. Primul funcționează un Boeing 767 cu 102 de locuri în clasa business - puteți zbura de la New York la Londra la un preț minim de 750 USD cu MaxJet - ați putea obține o afacere bună și ați petrecut mai puțin decât multe bilete pentru clasa de turism.
  • Intrați întotdeauna în programul de zbor frecvent al companiei aeriene. Dacă puteți obține o stare bună, veți avea avantaje, cum ar fi accesul liber la salon, prioritatea pentru trecerea de la clasa de turism la un superior și privilegii în ceea ce privește cazarea în avion. Unele companii aeriene din SUA trec în mod automat membrii de elită în clasa întâi dacă există spațiu disponibil.
  • Cumpărați un bilet pentru clasa de turism și apoi utilizați kilometrajul programelor frecvente pentru a cumpăra o plimbare în afaceri sau în clasa întâi.
  • Cumpără a zbor în clasa business pe AirTran Airways este ieftin, uneori un bilet costă doar câteva sute de euro pe persoană.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit