gtemata.com

Cum să zburați în regim de așteptare

Datorită scăderii profitului și a creșterii prețurilor la combustibil, industria aeriană a contractat și mai puține locuri din ultimul minut sunt disponibile pentru cei care sunt în regim de așteptare, o opțiune ideală pentru călătorii care doresc să sosească câteva ore înainte sau după destinația lor finală. Majoritatea companiilor aeriene percep o taxă de 25-100 de euro pentru modificările confirmate ale zborurilor în ziua de plecare - regimul de așteptare, din punct de vedere tehnic, este o schimbare nu a fost confirmată un zbor care are loc în ziua plecării, ceea ce înseamnă că abilitatea dvs. de a obține un loc nu este garantată. Iată câteva sfaturi despre cum să vă optimizați experiența.

paşi

Imaginea intitulată
1
 • Imaginea intitulată
  2
  Dacă nu ați făcut deja acest lucru, cumpărați cel mai ieftin bilet pentru destinația pe care o preferați. Aproape toate companiile aeriene presupun că trebuie să fi achiziționat deja un bilet de avion pentru a fi eligibil pentru regimul de așteptare. Dacă nu aveți deja și nu aveți preferințe pentru companiile aeriene, obțineți un bilet jetBlue, care vă va oferi un regim de așteptare fără costuri suplimentare.
 • Unele companii aeriene au restricții privind tipul de bilet sau statutul de membru de elită care te face eligibil pentru rezervă, deci asigurați-vă că citiți cu atenție politica acestora.
 • Unele companii, cum ar fi Delta, oferă opțiunea standby ca opțiune numai dacă schimbările de zbor confirmate în aceeași zi de plecare nu sunt posibile.
 • Majoritatea companiilor aeriene oferă zboruri în așteptare către destinații care se potrivesc cu cele ale biletelor achiziționate. Există excepții pentru aeroporturile învecinate (cum ar fi SFO, SJC și OAK din zona San Francisco Bay sau DCA și IAD din Washington D.C.), însă această flexibilitate nu poate fi garantată.
 • Imaginea intitulată
  3
  Dacă este posibil, aduceți numai bagajele de mână. Șansele dvs. de a vă asigura un zbor în așteptare sunt semnificativ mai mari dacă nu aveți un bagaj de cală. De asemenea, deoarece este posibil să nu primiți un loc de rezervă, cel mai bine este să țineți întotdeauna valiza cu dvs.
 • Imaginea intitulată


  4
  În ziua anterioară sau în ziua zborului, accesați site-ul web al companiei aeriene sau sunați pentru a afla dacă sunt disponibile locații și pentru a cunoaște informațiile despre zbor. Găsiți primul zbor util de rezervă și verificați dacă acesta are locuri libere. Nu ai nici unul? Un altul.
 • Dacă doriți să vă asigurați că aveți un loc, puteți apela linia aeriană pentru a efectua o schimbare în aceeași zi a zborului în schimbul unei plăți.
 • Nu verificați un site terț, cum ar fi Expedia sau Priceline, deoarece nu veți găsi informații actualizate despre zbor.
 • Imaginea intitulată
  5
  Du-te la aeroport cu cel puțin două ore înainte de zborul de rezervă care te interesează. Când vă înregistrați, informați agentul de bilete că aveți un bilet pentru un zbor mai târziu, dar preferați să așteptați zborul din față. Dacă solicitarea dvs. este în conformitate cu politica companiei aeriene, ar trebui să vă aflați în lista de așteptare.
 • Imaginea intitulată
  6
  Treceți verificarea de securitate și așteptați lângă poarta de îmbarcare a zborului preferat de rezervă. Lăsați angajații să informeze că așteptați în regim de așteptare pentru locurile disponibile.
 • Imaginea intitulată
  7
  Dacă puteți asigura un loc, felicitări! O călătorie bună! În caz contrar, mergeți la poarta biletului inițial cumpărată pentru îmbarcare și ajungeți în sfârșit la destinație.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit