gtemata.com

Cum să vizitați Filipine

Filipine este a patra țară mai mare anglofonă din lume. Sunt o destinație excelentă de călătorie pentru cei care nu au bani. Dacă nu aveți restricții economice, puteți avea cele mai bune la un preț foarte rezonabil. Filipine este una dintre puținele țări care îi întâmpină pe turiștii străini din întreaga lume și una dintre puținele în care este posibil să intrați fără viză. Numai unul va fi necesar dacă șederea este mai mare de 30 de zile.

paşi

Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 1
1
Cumpărați bilete ieftine în timpul sezonului scăzut, din mai până în octombrie. De asemenea, puteți merge și reveniți cu zboruri charter, de obicei foarte ieftine.
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 2
  2
  Rezervați hotelul devreme pentru că cele mai bune locuri de cazare se umple adesea rapid. Puteți găsi o pensie bună între 30 și 45 de euro. În majoritatea cazurilor, camerele vor avea o baie privată, TV prin cablu, aer condiționat și apă caldă.
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 3
  3
  Călătorește pe uscat, pentru că este într-adevăr ieftină. O plimbare printr-un oraș mare ca Cebu într-un taxi cu aer condiționat costă aproximativ 2 euro și majoritatea rutelor pentru a ajunge la aeroport costă un pic mai mult. Aproape toate aeroporturile se află în apropierea centrului orașului.
 • Jeepneys, un fel de pickup-uri, sunt cele mai populare mijloace de transport în Filipine. Traseele au costat 6-7 pesos, mai puțin de 10 cenți euro. Ele sunt pline de culoare și distracție, cu excepția cazurilor când plouă, deoarece acestea încorporează apă.
  Imaginea intitulată Vizitați Filipine Step 3Bullet1
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 4
  4
  Dacă doriți să vizitați zona Manila într-un mod ieftin și rapid pe distanțe lungi, utilizați LRT (Sistemul de tranzit ușor feroviar Manila) și Metro Metro Transit System (MRT), cu rate în jurul 10-15 pesos (20-30 eurocenți) și bilete multi-călătorie care costă între 100 și 200 de pesos (2-2,5 euro).
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 5
  5
  Mănâncă. Veți găsi restaurante italiene și preparate din bucătăria internațională. Există, de asemenea, restaurante fast-food, de la Pizza Hut la Kentucky Fried Chicken la McDonald`s la cele locale, cum ar fi Jollibee. Prețurile sunt mai mici decât în ​​majoritatea țărilor.
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 6
  6
  Bucurați-vă de viața de noapte. Filipine este adesea menționată de imigranții asiatici ca țară cu o viață de noapte fantastică, iar prețurile sunt, de asemenea, foarte plăcute.
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 7
  7


  Du-te la cumparaturi. Există mai multe bucăți de meșteșuguri locale de cumpărat. Nu uita argintul, lucrat manual în orașul Baguio, la nord de insula principală Luzon, renumită de ani de zile. Baguio este, de asemenea, unul dintre cele mai reci locuri de vizitat, în munți, cunoscut și ca "orașul de pini".
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 8
  8
  Nu lăsa sfaturi. Sfaturile sunt o excepție, nu o regulă. Dacă doriți să aveți un tratament special, chiar și fără rezervare, dați imediat un sfat frumos. În acest fel, veți fi tratați ca un rege. Filipinezii sunt practicanți pasionați de "do ut des".
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 9
  9
  A face sport. În Filipine există o mulțime de golf, dar și alte distracții. Turiștii japonezi zboară aici din Japonia, stau două nopți într-un hotel de lux, joacă două runde de golf în weekend, au un caddy și o umbrelă pentru fete, o cameră frumoasă și ceva bun de mâncare, toate la prețul unui Eu joc golf în Japonia.
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 10
  10
  Du-te la cinema. Un bilet pentru un film la prima vedere costă 2,5 euro sau mai puțin și adesea filmele sosesc aici mai întâi aici decât în ​​alte țări mai mari (asigurați-vă că ajungeți la timp, teatrele filipinezești sunt cunoscute doar ca locuri în picioare).
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 11
  11
  Du-te la spa. Există numeroase stațiuni și spa-uri în toată țara: puteți alege să faceți o baie într-un izvor fierbinte sau într-un tratament mineral bazat pe cenușă vulcanică (pe Muntele Pinatubo) sau la izvoarele termale din Laguna cu bazine de apă la temperaturi diferite.
 • Imaginea intitulată Vizitați Filipine Pasul 12
  12
  Bucurați-vă de aptitudinile oamenilor. Cea mai prețioasă și mai puțin costisitoare dintre toate este zâmbetul filipinezilor. Este gratuit și este peste tot. Filipinezii sunt oameni fericiți și te vor face și ei fericiți, sunt animatori excelenți și oaspeți perfecți. Cele mai mari companii americane încredințează serviciului lor clienților filipinezilor.
 • Sfaturi

  • Dacă sunteți pasionat de cumpărături, nu puteți vizita SM Mall of Asia care este cel mai mare centru comercial din Filipine și a treia ca mărime din lume în ceea ce privește spațiul comercial util, potrivit revistei Forbes.
  • Deși filipinezii sunt, în general, oameni foarte primitori, ei au mitul fals că turistul occidental este bogat și va încerca să vă aducă prețuri mai mari pentru orice produs sau serviciu. **** Amintiți-vă că este o țară din lumea a treia, așa că nu vă lăudați de posibilitățile economice. Solicitarea unei reduceri sau negocierea este în regulă, dar trebuie să utilizați mereu bunul simț și dacă nu doriți să fiți înșelați evitați să arătați bancnotele.
  • Mergând la coafor sau frizer este foarte convenabil. O coafură costă o medie de 200 de pesos (mai puțin de 5 euro), cel mai scump poate ajunge la 500 de pesoane (aproximativ 9 euro).
  • Dacă te gândești să vizitezi plajele, în loc să te duci la supraevaluate și infamous Insula Boracay, este recomandabil să alegeți un loc mai puțin aglomerat ca insula Palawan care, în 2007, a fost aleasă de revista National Geographic drept cea mai bună insulă din Asia de Sud-Est, iar al treisprezecelea cel mai bun din lume pentru peisaje incredibile de mare și de pământ.
  • Dacă vă decideți să mergeți la plajă, nu uitați sandale, cremă protectoare, parasol și ochelari de soare! Și amintiți-vă că, dacă alegeți să mergeți la Boracay, va trebui să plătiți o intrare, spre deosebire de alte plaje mai puțin cunoscute.
  • Citiți ziarele cu bun simț. Problema terorismului este mai gravă în Statele Unite și în multe alte țări. Filipinele apar adesea într-o lumină negativă, deoarece ziarele publică doar urâtul, niciodată frumosul. Pentru a fi sigur, contactați imigranții care locuiesc acolo. Ei vă vor spune că Filipine este unul dintre cele mai sigure locuri din lume.
  • Bazilica Santo Niño este unul dintre locurile pentru a vedea dacă ești dedicat Sto. Niño. În interiorul bazilicii există un muzeu de mobilier antic și în plus față de biserică puteți vedea și crucea Magellan.

  Avertismente

  • Nu folosiți droguri. Orice medicamente prescrise de medic sunt permise. Dar fumatul în comun de marijuana se pedepsește cu 12 ani într-o închisoare teribilă, cu condiții de viață teribile.
  • Vă rugăm să rețineți că în data de 29 decembrie 2014, statul italian a emis un anunț pentru călătorii care doresc să călătorească în Filipine: îl puteți găsi pe site-ul Safe Travel.
  • Filipinezii sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor. Sunt foarte buni și calzi. Uneori sunt prea îngrijorați și pun întrebări foarte personale convinse că au "drept" pentru că sunteți "sub protecția lor". Spune-le cu bunătate: spune-le că nu le place și le cere să respecte viața ta privată. Nu se va mai întâmpla.
  • Nu vă lăsați lucrurile nesupravegheate. Există câteva crime violente, dar orașele sunt pline de hoți mici și buzunare. Cu toate acestea, ele nu există în afara orașelor mari. Mai presus de toate, smartphone-urile și bijuteriile fură.
  • Atât alcoolul, cât și țigările sunt foarte ieftine și vândute 7 zile pe săptămână 24 de ore pe zi. Filipinezii de obicei nu au probleme cu alcoolul, așa cum fac în majoritatea țărilor dezvoltate. Femeile au început doar de curând să bea și să fumeze și nu sunt încruntate sau considerate înțelept pentru o femeie care să poarte aceste vicii. Pentru bărbați, totul este permis. Aici nu este ca în Italia: dacă căutați egalitate, pentru femei emancipate, este mai bine să mergeți în altă țară. Filipinas, cu excepția cazului în care sunt "animatori" profesioniști, nu se vor îmbăta cu tine. Și escortele nu sunt interesate de alcool.
  • Mai bine să aveți un prieten filipinez sau un ghid turistic cu dvs.
  • În general, filipinezii sunt destul de sensibili și oarecum sensibili. Da, ele sunt prietenoase, dar evită să facă comentarii care sunt prea dure și acide. Prefer să aducă cana la barnyard.
  • Luați în considerare orașele mici precum Cebu City, Baguio City sau Tagaytay. Manila este foarte mare, nu este ideală pentru debutul tău în această țară. Este un loc minunat de a face cumpărături și de a negocia, dar este un pic mai mult pentru un călător care vine aici pentru prima dată.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Sunt câteva lucruri scumpe aici. Cumpărați un telefon mobil ieftin în țara dvs. de origine, nu mai mult de 80-85 de euro (dar pe internet puteți găsi oferte și mai avantajoase). Asigurați-vă că este GSM (filipinele călătoresc pe frecvențele GSM 900/1800, puteți să le deblocați în orice mall). Este foarte ușor să cumperi un credit și să primești un card SIM, îi poți găsi în aproape toate magazinele și chiar chioșcurile (sari-sari) le vând pe stradă. Mesajele text costă mai puțin de 2 cenți euro, solicită aproximativ 15 cenți pe minut. Majoritatea oamenilor trimit mesaje.
  • Dacă sunteți un turist dintr-un climat temperat, luați ochelarii de soare și umbrelă cu dumneavoastră. În timpul sezonului de vară (de la sfârșitul lunii martie până la începutul lunii iunie), temperatura poate ajunge la 33-38 ° C. Soarele tropicilor este cu adevărat orbitor. Filipinezii nu poartă ochelari de soare, sunt obișnuiți cu asta, dar se apără de căldură cu umbrele. În timpul sezonului ploios (de la jumătatea lunii iunie până la sfârșitul lunii noiembrie), umbrela este foarte utilă. Ploile tropicale pot fi descrise ca un nor mare de culoare închisă, care apare brusc pe cer și care are un duș cu picături mari de apă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit