gtemata.com

Cum să vizitați Petronas Twin Towers

Dacă ați reușit să vizitați Turnurile Petronas, felicitări! Ai reușit să ajungi în cea mai înaltă lume Skybridge! Cu siguranță că ți-ar fi plăcut. Dacă, în schimb, sunteți unul dintre acei oameni care încă nu au reușit să acceseze, continuați să citiți aceste sfaturi.

paşi

Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Pasul 5
1
Obțineți bilete gratuite. Prezentați la biroul de bilete Skybridge înainte de a se deschide la ora 8:30. La ora de deschidere, linia va fi deja kilometraj, mai bine decât ajungeți la biroul de bilete cât mai curând posibil - există oameni care ajung în linie deja de la ora 6 dimineața. În mod normal, la ora 9:30 biletele pentru accesul la Skybridge sunt deja vândute.
 • Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Step 6
  2
  Cunoașteți calendarele. Stația Petronas Towers Skybridge se deschide între orele 9:00 și 15:00, cu excepția zilelor de luni și a sărbătorilor naționale. Biletele de acces au un timp de intrare bine definit și sunt emise zilnic. Biletele nu pot fi rezervate în nici un fel, biletele se eliberează numai zilnic.
 • Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Pasul 7
  3
  Aflați despre sistemul de intervale de timp. Biletele se eliberează cu un timp de intrare bine definit, pentru vizită există doar o marjă de 15 minute, iar maximum 20 de persoane sunt permise pentru fiecare vizită. Odată ce ați primit biletul, trebuie să îl reconfirmați cu 15 minute înainte de ora vizitei. Dacă veniți la biroul de bilete devreme, puteți alege timpul să ajungeți la Skybridge. Puteți aștepta apoi rândul dvs. într-o zonă de așteptare, galeria Petronas Skybridge, care este deja o atracție în sine: în interiorul dvs. puteți găsi o expoziție interesantă despre zgârie-nori. În plus, veți vedea o demonstrație realistă a ceea ce se întâmplă când fulgerul lovește un zgârie-nori. Există, de asemenea, senzori cu laser care vă vor compara înălțimea cu cea a lui Petronas.
 • Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Pasul 8
  4
  Urmăriți spectacolul 3D. După ce vizitați galeria Petronas, veți putea accesa o sală de prezentare 3D. Puteți urmări proiecția pe fazele de construcție ale Turnurilor Petronas, care poartă ochelari 3D.
 • Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Pasul 9
  5
  Treceți cecurile. În acest moment, va trebui să faceți verificări de securitate înainte de a ajunge la Skybridge. În interiorul structurii, un ghid va arăta vizitatorilor multe detalii despre turnuri și va fi disponibil pentru a răspunde la toate întrebările și curiozitățile turiștilor. Această fază durează aproximativ 10 minute. Dacă vizitați turnurile într-o zi de vânt puternic, veți observa oscilația etajelor superioare, care uneori ajunge chiar și la 30 de centimetri.
 • Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Pasul 10
  6


  Luați o scurtătură. Dacă v-ați hotărât să vizitați Skybridge, dar doriți să evitați coada de așteptare, puteți sugera pe cineva și îi cereți să o facă pentru dvs. - puteți încerca să întrebați un șofer de taxi. Fiecare persoană poate primi maxim 5 bilete.
 • Secretele pentru a vizita Skybridge

  Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Pasul 11
  1
  Păstrați secretul. Vă puteți prezenta întâmplător la ghișeu în jurul orei 3:00 sau 4:00 în după-amiaza (bineînțeles la acel moment nu vor mai fi disponibile bilete) și încercați norocul. Puteți încerca să fiți foarte convingătoare în inventarea unei scuză pentru a împinge pe cineva să vă dăruiască. Deoarece biletele sunt gratuite, mulți oameni se aliniază pentru a le obține, dar nu apar în momentul intrării. Dacă sunteți suficient de bun pentru a vă face să ascultați și suficient de norocoși pentru a găsi locuri libere din cauza anularilor, veți putea intra fără a fi nevoie să vă aliniați dimineața devreme.
 • Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Step 12
  2
  Creșteți-vă șansele. Unii oameni sunt mai disponibili decât alții. Și nu vă prezentați unui grup de oameni, mergeți singur (sau cel mult în perechi), astfel încât veți avea mai multe șanse să reușiți în intenția voastră. Dacă nu puteți, nu vă faceți griji, puteți încerca o altă zi și încă o oră.
 • Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Pasul 13
  3
  Cunoașteți alternativele. De asemenea, puteți vizita Turnul KL. Vă veți bucura de o vedere mai bună asupra Kuala Lumpur și numai rar întâlniți rânduri, deoarece este un loc mult mai puțin frecventat. Intrarea nu este gratuită și veți avea nevoie de un taxi pentru a merge acolo. Dacă doriți să încercați o plimbare puteți încerca, dar este la aproximativ 30-40 de minute de la Petronas.
 • Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Pasul 14
  4
  Amintiți-vă că există o altă cale. O altă metodă (dar NU recomandată) este să urci turnurile, așa cum a făcut și spidermanul francez Alain Robert. La 20 martie 1997, spiderul francez a încercat să urce pe Turnurile Petronas cu mâinile goale și fără echipament de securitate. Poliția locală la oprit la etajul 60 (podul de pe podea 41). Robert însuși a încercat din nou sarcina zece ani mai târziu, dar a fost oprit de poliție la același nivel.
 • Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Pasul 15
  5
  Fiți informat. Găsiți mai multe informații în ziarul local "Steaua".
 • Imaginea intitulată Vizitați Petronas Twin Towers Pasul 16
  6
  Du-te în grup. Pentru grupurile școlare cu mai mult de 120 de studenți pe zi, este recomandabil să obțineți o aprobare specială pentru vizită. Această permisiune va fi suficientă pentru a garanta intrarea fără a trebui să stea în linie.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit