gtemata.com

Cum să vizitați New York fără a cheltui prea mult

În fiecare an, milioane de turiști din fiecare colț al globului vizitează New York-ul, deci nu este de mirare că contribuția lor la economia orașului depășește un miliard de dolari. Cu toate acestea, nu trebuie să faceți un jaf de bănci pentru a vizita Big Apple. Aceste sfaturi vă vor ajuta să o explorați în timp ce vă distrați, fără a cheltui prea mult sau a sacrifica ceva.

paşi

Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 1
1
Creați un buget organizat înainte de a vizita oraș. Dacă știți că veți face multe cumpărături sau luați parte la excursii scumpe, evaluați resursele dvs. monetare pentru a vă asigura că aveți toți banii de care aveți nevoie. Nu vă faceți griji dacă sunteți obligați să elimine anumite atracții din excursie, din cauza costurilor cel mai important lucru este de a face o listă cu ceea ce trebuie neapărat să vezi, și apoi cine știe, poate într-o zi vom întoarce și să vedem ce este posibil să fi pierdut.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 2
  2
  Investește într-un permis de oraș prepaid care vă permite să accesați mai multe atracții. Există carduri exclusive, cum ar fi Pass din New York și City Pass, acestea vă oferă o intrare gratuită în cel puțin o duzină de atracții turistice populare de Big Apple, un ghid detaliat, interfață ușor de utilizat și capacitatea de a sări peste codul de-asemenea, taxa pentru a obține este cu siguranță rezonabil. Poate că la început va trebui să plătiți o mulțime de bani, dar acest lucru vă va economisi mult pe termen lung.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 3
  3
  Alege timpul potrivit pentru a-l vizita. Deși New York atrage mulți turiști pe tot parcursul anului, fiecare sezon prezintă argumente pro și contra:
 • Iarna: sezonul de iarnă este ideal pentru vizitarea New York-ului, mai ales după sărbătorile de Crăciun, când mulțimea turiștilor scade considerabil sau când orașul este acoperit de zăpadă. Cu toate acestea, mulți vizitatori consideră că temperaturile polare nu sunt potrivite pentru mersul pe jos și pentru a cunoaște multe atracții în aer liber, cum ar fi Times Square.
 • Primăvara: a merge acolo în timpul acestui sezon este o experiență plăcută, deoarece temperaturile sunt mai blânde și copacii încep să înflorească și să înflorească în Central Park, colorând vederea. Pe de altă parte, orașul este, în general, invadat în timpul Paștelui și a pauzei de primăvară, iar unele atracții și hoteluri sunt adesea plătite la prețul total după sezonul de iarnă.
 • Vara: în acest sezon, New York-ul este fierbinte și umed și de multe ori dușuri și furtuni te iau prin surprindere, distrugându-ți ziua. Pe de altă parte, mulți locuitori vor fi în vacanță, multe hoteluri și restaurante oferă promoții de vară și reduceri pentru turiști. Zilele mai lungi și climatul general plăcut reprezintă alte două avantaje care nu trebuie neglijate.
 • Toamna: chiar și acest sezon este ideal pentru vizitarea New York-ului. Temperaturile sunt mai reci, dar încă plăcute, iar frunzele colorate sunt preluate peste tot. În orice caz, toamna este deosebit de populară pentru turiști, în acest moment locuitorii reiau rutina zilnică, iar prețurile cresc. Fiind una dintre cele mai scumpe perioade ale anului, nu doriți să mergeți acolo dacă nu aveți un buget mare.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 4
  4
  Dacă v-ați mutat în Statele Unite și puteți recartici în mașină, ați putea să o vizitați într-o zi în loc să vă opriți să dormiți. Din moment ce nu trebuie să vă faceți griji cu privire la locuințe, puteți economisi o gramada de bani, mai mult decât credeți. Într-o zi puteți vedea de fapt multe atracții, indiferent dacă mergeți la Uptown, Midtown sau Downtown.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 5
  5
  Vrei să rămâi peste noapte? Rezervați o cameră de hotel la timp, dar mai întâi faceți o plimbare pe web pentru a găsi oferte bune. Îngrijirea dvs. în avans este esențială dacă doriți să economisiți bani. Navigați pe site-urile care vă pot oferi sfaturi bune și pe care puteți găsi promoții. Citiți diferite forumuri. Multe hoteluri din Manhattan sunt curate, confortabile și potrivite pentru toate bugetele, astfel încât organizarea pentru cazare este mai ușoară decât credeți.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget 6
  6
  Dacă vă opriți pentru mai puțin de o săptămână, încercați să concentrați vizita în zilele lucrătoare. Veți găsi mai multe oferte pentru hoteluri și restaurante - în plus, ar putea exista reduceri pentru multe atracții și vor exista mai puțini turiști decât de obicei. Deci, mai bine să nu o explorați în weekend.


 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 7
  7
  Profitați de diferitele facilități de transport public din New York, care sunt destul de ieftine. Deși este mai ieftin să luați un taxi, ceea ce vă poate duce oriunde, costurile rezultate pot crește în patru și patru. În schimb, cumperi un Metrocard pe care să-l folosești în timpul călătoriei - poți să te muți înăuntru metrou sau cu autobuzul, ajungând fără probleme la destinație. Bineînțeles că trebuie să știți unde vă îndreptați pentru a evita pierderea și cheltuirea banilor pentru a vă întoarce la punctul de plecare cu taxiul. Deci trebuie să înveți să te orientezi în oraș. Puteți, de asemenea, să mergeți în jurul său: nu numai că este liber, ci va fi un exercițiu bun.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Step 8
  8
  Răsfățat la numeroasele locuri și atracții cu acces gratuit. Acestea includ Times Square, Biblioteca Publică din New York, Central Park, Ground Zero și Rockefeller Center, dar există multe altele. Acestea sunt toate atracțiile interesante de vizitat și de vizitat, mai ales dacă vă puteți opri mai mult de o zi în oraș.
 • Nu trebuie să evitați magazinele legendare și magazinele din New York, dacă nu mai aveți bani. Privind la ferestre este întotdeauna distractiv și puteți merge chiar în diferite puncte de vânzare pentru a încerca hainele dvs. și pentru a examina mai îndeaproape un suvenir scump.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 9
  9
  Nu cheltui prea mult pentru a mânca. Marele Apple se mândrește cu unele dintre cele mai bune restaurante din lume, dar acestea nu sunt singura opțiune, în caz contrar riscați să vă rupeți. În schimb, încercați să testeze atât cele mai ieftine locuri este cel mai costosi- de exemplu, puteți lua micul dejun într-un bar frumos, dar fără a cheltui prea mult, masa de prânz la un fast-food si rasfata-te un pic mai mult pentru cină. Dacă aveți absolut nevoie să economisiți bani, faceți cumpărături la supermarket sau la un magazin și pregătiți un prânz la pachet și gustările pe care le veți mânca în timpul zilei - costurile vor fi semnificativ mai mici.
 • Săptămâna Restaurantului din New York este un eveniment organizat de două ori pe an, în cadrul căruia sunt oferite prânzuri și mese pline la jumătate de preț - de obicei, ținute odată în timpul iernii și o dată vara. Aflați despre restaurantele care participă la inițiativă. Aceste două momente ale anului, printre altele, sunt minunate pentru a vizita orașul - dacă puteți, de asemenea, să mâncați în restaurantele cele mai exclusiviste din metropola, câștigate atât de mult.
 • Imaginea intitulată Vizitați orașul New York pe un buget Pasul 10
  10
  Nu cheltuiți și răspândiți. Dacă nu locuiți în Statele Unite, permiteți-vă numai ceea ce nu puteți găsi în orașul dvs. (dar fără exagerare). În schimb, dacă locuiți în SUA, multe suveniruri din New York pot fi găsite în mai multe centre de cumpărături la jumătate de preț, la fel ca și îmbrăcămintea, electronica și așa mai departe.
 • Imaginea intitulată Vizitați New York City pe un buget Pasul 11
  11
  Uneori, totuși, puteți avea și găuri în mâinile tale. Desigur, bugetul dvs. este limitat, dar asta nu înseamnă că trebuie să interzicați toate cele mai scumpe propuneri ale Big Apple. Permiteți-vă cel puțin o cină într-un restaurant de lux, cumpărați unul sau două articole de îmbrăcăminte pe care nu le-ați găsi nicăieri sau vizitați acea atracție pe care greu le puteți vedea din nou în viitorul apropiat.
 • Sfaturi

  • Luați feribotul pentru a merge la Insula Staten. Circuitul este complet gratuit. Vei avea ocazia de a admira panorama Lower Manhattan, Brooklyn Bridge, Statuia Libertății și Hudson / East scurt, fluviale atracțiile pe care le veți vedea sunt aceleași ca și cele oferite turiștilor care plătesc bilete sărate merge ambarcatiuni care navigheaza in golful Manhattan.
  • Încearcă să nu arăți ca un turist. New York-ezi, și oamenii, în general, nu le plac vizitatorii. Asigurați-vă că pentru a arata ca un rezident de mers pe jos local, în același ritm trecătorilor nu holbezi amorțită zgârie-nori și non-sportive pachete de Fanny, pălării care descriu Statuia Libertății, hărți turistice și așa mai departe.

  Avertismente

  • Unele cartiere, cum ar fi Harlem, Harlem spaniol sau Bronx, pot fi mai ieftine, atat pentru locuinte, cat si pentru vizite de organizare, dar ar putea intimida turiștii sau ar arata periculosi. Dacă doriți să le vedeți, pregătiți-vă și fiți bine informați despre aceste zone.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit