gtemata.com

Cum să călătorești cu avionul

Fie că plecați pentru o vacanță mult-așteptată, fie că vă întâlniți cu noi clienți potențiali, călătoria cu avionul poate fi uneori o greutate ușoară. Mai mult, după 11 septembrie, această considerație a devenit mai fiabilă. Totuși, cu pregătirea necesară înainte de îmbarcare, este posibil să călătoriți cu mai puțină stres și confort mai mare, ceea ce face experiența și mai plăcută însoțitorilor de călătorie.

paşi

Imaginea intitulată Călătoria cu avionul Pasul 1
1
Împachetați tot ce aveți nevoie, dar împachetați-l bine. Accesați site-ul web al companiei aeriene și citiți secțiunea rezervată regulilor și restricțiilor. Adânciți în special secțiunea privind bagajul de mână și greutatea bagajelor permise. Cântăriți valizele înainte de a călători, pentru a evita suprataxele costisitoare și pentru a evita să transportați obiecte care nu au voie să evite să vă confruntați cu verificările de securitate. Pentru ajutor în pregătirea bagajelor citiți acest articol de wikiHow: Cum sa faci o valiza.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul Pasul 2
  2
  Aduceți documente importante cu dvs. Carte de credit, pașaport, bilete și tot ce ai nevoie în timpul călătoriei.
 • Copiați documentele importante. Aduceți copia împreună cu dvs., păstrând-o separată de documentele originale. Lăsați oa doua copie unui prieten de încredere în locul în care locuiți. În cazul în care vă pierdeți bagajele, aceste copii vă vor ajuta să obțineți documente noi.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul Pasul 3
  3
  Imprimați cartea de îmbarcare. Dacă ați achiziționat bilete de avion electronice, cu cote bune (în special în cazul zborurilor low cost), va trebui să imprimați carnetul de îmbarcare înainte de a merge la aeroport, evitând o linie inutilă.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul Pasul 4
  4
  Îmbrăcați corespunzător, pentru confortul dvs. și pentru siguranța dvs. Deși apar foarte rar, există accidente de aer. Va trebui să evacueze aeronava folosind tobogane gonflabile, sau mersul pe jos mai rău pe o aripă, în aceste cazuri, ultimul lucru pe care ar dori ar fi poartă pantaloni scurți, un top sau pantofi cu toc. Alegeți simplitatea: hainele din bumbac sau din fibre naturale (fibrele sintetice sunt mai inflamabile), mâneci lungi și pantaloni, pantofi confortabili, preferabil pentru gimnastică. Dacă nu vă place adidații, purtați pantofi confortabili și rezistenți, ușor de purtat și decolați în caz de urgență. Adidașii sau pantofii sport sunt o alegere bună.
 • Nu vă scoateți pantofii în timpul zborului. În caz de urgență, ultima ta dorință va fi tinkering în încercarea de a găsi și purta-le.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul Pasul 5
  5
  Minimizați-vă bagajele de mână. Majoritatea companiilor aeriene, până în prezent, permit să fie încărcate doar 2 bagaje de mână, dintre care unul este de obicei reprezentat de unul "obiect personal", ca un sac de femei sau un rucsac mic. Intră în bagajul de mână articole necesare, inclusiv medicamente, cărți și reviste, informații relevante pentru călătorie, documente de identitate, un kit de călătorie mic (în cazul în care bagajul este pierdut sau întârziate sosiri), o gustare, și orice obiect pe care nu le puteai face fără, cum ar fi playerul mp3. Alegeți un bagaj de mână cu dimensiunea potrivită, asigurându-vă că acesta poate fi depozitat în compartimentul pentru bagaje de deasupra scaunelor. În acest fel, puteți păstra spațiul liber, de obicei destul de limitat.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul Pasul 6
  6


  Luați-vă pătură și pernă cu tine. Zborurile lungi, în special cele intercontinentale, pot fi dificile fără aceste facilități. Aceasta nu înseamnă că trebuie să aduceți cu dvs. perna și patul patului. Căutați în magazine specializate și pe web o pernă specială de călătorie pentru a sprijini gâtul, există și pături care pot fi pliate în formate foarte mici, cum ar fi un caz DVD. Deși multe companii aeriene oferă pături și perne în timpul zborului, nu veți ști niciodată cine ar fi putut să le folosească înainte de dvs. sau care sunt obiceiurile de igienă așteptate sau neașteptate.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul Pasul 7
  7
  Gândește-te la sănătatea ta. Guma de mestecat poate ajuta la mentinerea urechilor libere. Garniturile de urechi vă pot proteja de vuietul motoarelor. Chiar dacă, în mod normal, nu suferiți de o boală plană, o tabletă Xamamina poate fi utilă în cazul unei turbulențe prelungite. Dacă aveți un frig sau un nas înfundat, luați un decongestionant nazal pulverizator cu dumneavoastră și înghițiți unul în comprimate înainte de îmbarcare.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul Pasul 8
  8
  Dacă vă confruntați cu o excursie intercontinentală nocturnă, Du-te la culcare! Chiar dacă doriți să mâncați și să urmăriți un film, amintiți-vă că atunci când ajungeți, în destinația aleasă, poate fi dimineața și aveți jet lag Poate nu este distractiv.
 • În funcție de fusul orar va trebui să vă confruntați, să dormiți cât mai mult posibil. Este posibil să nu reușiți să eliminați complet jet lag, dar puteți să-l reduceți.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul Pasul 9
  9
  Adu mâncăruri și gustări. Multe companii aeriene au eliminat "răsfăț" și mâncăruri gratuite, iar alimentele pe care le oferă pentru o taxă sunt adesea scumpe și necomestibile. Amintiți-vă să nu aduceți cu dvs. ingrediente lichide (băuturi, supe, etc.) deoarece nu au putut trece verificările de securitate. Preferați alimente solide, cum ar fi sandvișuri, chipsuri, biscuiți și fructe și legume tăiate deja.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu avionul Pasul 10
  10
  Păstrați-vă hidratat. Deseori, aerul din avion este foarte uscat. Luați o sticlă goală cu dvs. și umpleți-o după ce ați trecut verificarea de securitate. Alternativ, cumpărați-l înainte de îmbarcare, imediat după trecerea cecurilor. Dacă aveți piele uscată, luați o cremă hidratantă sau o loțiune bună cu dumneavoastră. Evitați consumul excesiv de alcool și sare.
 • Sfaturi

  • Luați o sticlă goală cu dumneavoastră în bagajele de mână. După trecerea controalelor de securitate, completați-le în toaletele aeroportului. Veți evita să cumpărați sticle de apă scumpe cu apă în magazinele aeroportului.
  • Când vă rezervați zborul, optați pentru o masă specială, cum ar fi sodiu sau vegetarian scăzut. De obicei, aceste mese sunt pregătite manual și sunt calitativ mai bune. În plus, mesele speciale sunt în mod normal servite mai întâi de către însoțitorii de zbor, indiferent de scaunul pe care îl ocupați.
  • Când te îmbraci, ia în considerare climatul destinației de sosire. Pe web puteți găsi cu ușurință condițiile meteorologice ale oricărei destinații din lume, pentru a afla în avans dacă în câteva ore va trebui să vă confruntați cu o căldură sau zăpadă sufocantă.
  • Nu utilizați parfum, spray de par sau colonie. Sunt inflamabile. Dacă este necesar, utilizați lacurile în cantități mici și evitați complet orice tip de parfum. Amintiți-vă că un avion este un spațiu de vârf și închis.
  • Purtați haine confortabile. Cele mai recente generații de haine sportive și de modă (cum ar fi costume) sunt o opțiune ideală deoarece sunt confortabile și sunt fabricate din fibre naturale.

  Avertismente

  • Nu faceți glume despre arme, deturnări, terorism etc. În aeroporturi și în avioane ar fi luate foarte în serios și veți fi escortat de securitate, cu riscul de a fi amendat și expulzat din zbor și din compania aeriană.
  • Amintiți-vă că însoțitorii de zbor nu sunt doar pentru servirea meselor și băuturilor. Sarcina lor principală este de a avea grijă de siguranța pasagerilor. Legea aviației internaționale impune tuturor pasagerilor să urmeze instrucțiunile de zbor furnizate de echipaj. Respectați întotdeauna autoritatea lor și urmați instrucțiunile.
  • Evitați provocarea de întârziere a aeronavei, rămânând neschimbată staționară pe coridor în timpul operațiunilor de îmbarcare. Introduceți rapid bagajele de mână în raftul de colet și așezați-vă în scaun cât mai repede posibil. Păstrați obiectele de care aveți nevoie în zbor, pentru a nu vă scuza de bagajele deasupra dvs. Înainte de a vă deplasa în avion, scoateți jacheta și puneți-o sub scaun în fața dvs. sau în raftul parcelă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • pașaport
  • Carte de credit
  • Copie a documentelor enumerate mai sus
  • Alte documente importante
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit