gtemata.com

Cum să călătorească Lumina

Călătoriile, în special cu avionul, au devenit tot mai dificile în ultimii ani din cauza incertitudinilor legate de securitatea internațională. Este de preferat să călătorești lumina, pentru a evita întârzierile inutile și pentru a ajunge fără probleme la destinație.

paşi

Călătorește cu câteva bagaje

Imagine cu titlul Travel Light Step 1
1
Ia-ți o valiză mică. Ar trebui să fie ușor și ușor de transportat. Este util să aveți unul care poate fi de asemenea purtat ca un rucsac sau pe un umăr, în funcție de circumstanțe. Vasele care pot fi purtate ca un rucsac provoacă mai puține probleme ale spatelui și ale umărului atunci când vă aflați mersul pe jos de ceva timp. Bagajele ar trebui de asemenea să aibă roți (există argumente pro și contra în această privință, vom vorbi mai detaliat la sfârșitul articolului). Este destul de comun să călătorești pe distanțe lungi, să urci scări și să faci mai multe lucruri în același timp cu cât îți tragi valiza.
 • Imagine cu titlul Travel Light Step 2
  2
  Aflați despre climatul de la destinație. Verificați prognoza meteo, astfel încât să știți ce haine aveți nevoie. De exemplu, dacă este fierbinte, atunci nu este nevoie să purtați o jachetă grea - dacă este însorită, împachetați o pălărie, haine ușoare etc.
 • Imagine cu titlul Travel Light Step 3
  3
  Amintiți-vă că hainele pe care le veți împacheta va trebui să se potrivească reciproc. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să creați un aspect monocrom sau neoriginal. În schimb, ar trebui să căutați un anumit minimalism. O fustă și o pereche de pantaloni pot fi combinate cu un tricou, o cămașă elegantă sau un vârf pentru a crea șase costume diferite, ceea ce va fi suficient pentru o călătorie care durează o săptămână. Puteți îmbogăți aspectul cu o eșarfă, o bandană, o pălărie sau o bucată din garderoba care vă reprezintă și vă transmite unicitatea. De asemenea, ar trebui să aveți haine care se potrivesc cu locurile pe care le vizitați - de exemplu, dacă intri într-o biserică, va trebui să îmbrăcați în mod corespunzător. Prin ambalarea valizei în direcția corectă, va trebui să încărcați o singură mașină de spălat în timp ce vă aflați pe drum, fără a separa culorile întunecate și luminoase.
 • Imagine cu titlul Travel Light Step 4
  4
  Adu-ți suficientă lenjerie de corp curată cu tine. Asigurați-vă că aveți suficienți lideri nu trebuie să facă rufele pentru cel puțin jumătate din exemplul-excursie pentru, în cazul în care șederea durează 10 zile, nu o va face timp de cinci zile. După acest timp, va trebui totuși să vă spălați hainele, pentru că în caz contrar nu veți ști ce să purtați. Acest lucru este valabil și pentru șosete, dacă le purtați în fiecare zi. Nu uita produsele de care va trebui să facă rufe, presupunând că intenționați să faceți acest lucru (doar se toarnă detergent praf într-un sac de plastic sigilat ccalcolando toate sarcinile pe care doriți să faceți, nu aduc întregul pachet). Alternativ, în cazul în care vă mutați mult, puteți pachet de trei schimbare completă de lenjerie de corp în chiuvetă și spălați-le în mod regulat, amintindu să-și petreacă o zi sau înainte ca acestea să se usuce.
 • O altă alternativă pentru haine: pregătiți trei până la patru haine, inclusiv cea pe care o veți purta în ziua plecării. Va fi mai mult decât suficient, dar spălați rufele la fiecare două zile. În așteptare prea mult, veți termina cu o mulțime de lucruri de spălat, o perspectivă destul de descurajantă după o zi lungă afară. Unii își spală hainele în fiecare zi: în felul acesta efortul este minim, deoarece hainele sunt mai puțin.
 • Imaginea intitulată Lumina călătoriei Pasul 5
  5
  Alegeți pantofii potriviți. Împachetați cel puțin două perechi de pantofi confortabili, ideali pentru mersul pe jos. În cazul în care un cuplu se umezește, sau sunteți rănit în mod neașteptat, veți fi incredibil de fericit că ați adăugat încă unul. Poți purta unul și du-te celălalt într-o valiză. Puteți adăuga, de asemenea, o pereche de pantofi eleganți, potrivite pentru a vă deplasa în apropierea localnicilor, a mânca sau a lucra. Nu știi cine te-ai întâlni!
 • O altă alternativă la pantofi: în loc de două perechi de pantofi (așa cum am sugerat mai înainte), poartă doar o pereche de pantofi impermeabil și întuneric, ideale pentru drumeții. Dacă vin în contact cu apa, ele nu se uda, iar apoi sunt durabile și confortabile. Mai presus de toate, nu va trebui să suporți greutatea în plus, sacrificând spațiul ocupat de o altă pereche de pantofi în bagaje. Dacă într-adevăr doriți să călătoriți în special în lumină, nu aveți nevoie de încălțăminte inutilă. Ceea ce sunt pe cale să-ți spun este adevărat pentru cele mai multe lucruri (cu excepția hainelor), atunci când intenționează să călătorească cu puțină greutate: aduce un articol pe categorii, dar de bună calitate, nu vă va dezamăgi și va economisi spațiu sau greutate alt obiect.
 • Imagine cu titlul Travel Light Step 6
  6
  Luați în considerare cu atenție spațiul pe care îl aveți în valiza dvs. Puneți obiecte în interiorul altora, ca și cum ar fi fost matrioske. Rolați-vă hainele pentru a reduce aspectul de falduri neplăcute. Folosiți-vă spațiul în mod corespunzător, cu o notă de creativitate.


 • Imagine cu titlul Travel Light Step 7
  7
  Asigurați-vă cu grijă elemente de igienă personală. Împărțiți cele uscate de cele lichide și de gel, aranjându-le în două case de frumusețe diferite. Dacă zburați, amintiți-vă că puteți transporta un maxim de un litru de lichide în bagajele dvs. de mână, împărțite în sticle care nu pot depăși 100 ml. Totul trebuie plasat într-un plic transparent, cu etanșare etanșă.
 • Imagine cu denumirea Travel Light Step 8
  8
  Decideți ce să faceți cu obiectele și echipamentele speciale. Dacă aveți nevoie de alte elemente, investiți în versiunile de călătorie de înaltă calitate, astfel încât să se potrivească într-o valiză mai mică. O alternativă este să le trimiți mai întâi în hotel sau în casa în care veți sta. Acest lucru va necesita un pic de organizare, dar este mult mai ușor decât să tragi totul în călătoria voastră.
 • Imagine cu titlul Travel Light Step 9
  9
  Pregătește-ți valizele într-un mod inteligent și practic. În partea de sus a valizei sau într-un bagaj de mână separat, puneți crema de mâini, apă, ochelari de soare, dopuri pentru urechi, gustări, un ruj (sau un ruj), periuța de dinți dinți, ață dentară, perie sau pieptene, lenjerie de schimb, stilou, post-it și orice alte medicamente și alte elemente necesare. Călătoriile pot provoca accidente, deci pregătite. Nu purtați toate obiectele de valoare în această valiză (cum ar fi o cameră foto, un computer, bijuterii etc.). Dacă ar fi să o fure, nu veți pierde totul imediat.
 • Imaginea intitulată Lumina călătoriei Pasul 10
  10
  Nu uitați să vă protejați siguranța și să luați măsurile de precauție corecte. Puneți-vă identitatea, banii și cartea de credit într-un transportator de copii. Păstrați facturi mici în buzunar pentru achiziții scăzute (în loc să extrageți toți banii de fiecare dată). Luați fotocopii ale dvs. de identitate, permis de ședere și cartea de credit cu dvs., dar plasați-le într-un loc diferit de locul în care păstrați documentele originale (dacă le-ați pierdut, veți avea copii). Ele pot fi scanate și salvate pe un stick USB (eventual criptat). Dacă călătorești cu cineva, partenerul tău ar putea păstra fotocopiile importante și tu.
 • Imagine intitulată Lumina călătoriei 11
  11
  Roți sau nu roți? Ar trebui să luați în considerare acest factor înainte de a alege o geantă sau o valiză. Roțile ocupă mult spațiu și cântăresc bagajele. Pe de altă parte, ele sunt utile deoarece vă permit să trageți valiza pe măsură ce vă mișcați, iar sarcina pare mai ușoară.
 • În multe orașe, valize care au roți sunt mai greu de transportat datorită prezenței scărilor, a străzilor neuniforme, a trotuarelor și a pietruitelor. Acestea pot fi o adevărată provocare chiar și atunci când luați transportul public.
 • Dacă vă decideți să faceți o excursie la țară, roțile vor fi de fapt inutile datorită solului.
 • O alternativă este obținerea unui rucsac ușor și durabil, lăsând roțile libere. Din moment ce nu veți lua prea mult, nu veți pierde roțile și veți aprecia libertatea de a merge oriunde. Important este că nu este greu.
 • Sfaturi

  • Dacă credeți că valiza este grea deja în timp ce o scoateți din casă, atunci ați umplut-o prea mult.
  • Încercați să aveți întotdeauna pungi sigilate ermetic (pentru diferite utilizări) și o pungă de plastic mare, de care veți avea nevoie dacă hainele se udă și nu le pot lăsa să se usuce înainte de reumplere.
  • Aduceți un plic cu conținut de fructe uscate sau alte gustări după cum doriți. O plimbare cu trenul ar putea dura mai mult decât era de așteptat și, cu siguranță, nu doriți să cheltuiți bani în mod inutil pentru a cumpăra mâncare scumpă. Gustările sunt ideale pentru că nu vă vor face să vă simțiți dureri de foame, satisfăcând apetitul dvs. și nu sunt perisabile.
  • Aflați despre locul pe care îl veți vizita pentru a afla dacă trebuie să aveți articole speciale, greu de găsit la destinație (cum ar fi țânțar respingător sau agent de protecție solară).
  • Puteti lua o sticla mica de sapun castil si pastrati-o intr-o punga etansa. Puteți să-l utilizați pentru spălare, șampon, pastă de dinți și detergent de rufe.
  • Încercați să aveți întotdeauna o sticlă de apă la dispoziția dumneavoastră, este important să vă păstrați hidratat.
  • Aflați mai multe despre limitările de greutate ale bagajelor de mână și ale bagajelor de mână stabilite de compania aeriană cu care călătoriți.
  • Purtați hainele cele mai grele, cum ar fi blugi și pulovere, pantofi de alergat sau pantofi de tenis pentru a economisi spațiu. De asemenea, puteți înlocui blugi cu pantaloni ușori, care sunt mai puțin voluminoși și se usucă repede.
  • Pantalonii care pot fi transformați în pantaloni scurți și invers, sunt foarte utili, dar opțional.

  Avertismente

  • Nu luați un obiect care să vă poată servi de la distanță doar pentru că vă place foarte mult, căutați pentru minimalism.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit