gtemata.com

Cum să vindeți mașina în mod privat

Este nevoie de săptămâni sau de luni să vă vindeți mașina dacă pierdeți din vedere obiectivul. Urmând aceste sfaturi, îl poți vinde rapid.

paşi

Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 1
1
Stabiliți valoarea utilizării dvs. Amintiți-vă că trebuie să existe un spațiu de negociere, dar nu lăsați prea mari sau potențiali clienți nu vor veni chiar să-l vadă.
 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 2
  2
  Luați o curățare temeinică sau gândiți-vă. Investigând 50-80 de euro pentru o mașină de curățare profesionistă, puteți face cumpărătorul potențial să creadă că ați făcut întotdeauna o întreținere scrupuloasă. Nu arătați niciodată mașina murdară oamenilor interesați, vor avea o impresie proastă.
 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 3
  3
  Publicați un anunț pe eBay sau pe Subito, cu toate informațiile despre mașina dvs. și încărcați și câteva fotografii. Este gratuit și veți primi niște răspunsuri dacă ați stabilit un preț rezonabil. De asemenea, puteți plasa anunțuri în ziarul local.
 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 4
  4
  Parcați mașina într-un loc în care se poate observa, poate că este o parcare lângă o intersecție aglomerată - dar aveți grijă, proprietarul parcării nu ar putea fi fericit că veți părăsi mașina acolo, dacă nu plătiți.
 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 5
  5
  Mașina nu ar trebui să aibă semne vizibile.
 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 6
  6
  Afișați toate documentele și chitanțele cupoanelor înainte de a vă întreba. Deci, veți arăta că nu aveți nimic de ascuns.
 • 7
  Fiecare tranzacție necesită încredere. Fii cinstit și bun cu oricine dorește să vadă mașina. Există mii de mașini uzate în jur. Faceți-i să aleagă pe a ta.


 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 8
  8
  Dacă doriți, arătați mașina și în casa dvs. Acest lucru vă va da credibilitate și va crea încredere. Întâlnirea într-o parcare nu va face același lucru.
 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 9
  9
  Se ocupă de posibili cumpărători. Toată lumea vrea să simtă că au făcut o afacere bună.
 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 10
  10
  Nu lăsați cumpărătorul potențial să încerce mașina singură. Poate nu se mai întoarce. Dacă aveți nevoie de inspecție profesională, nu vă panicați, înseamnă că sunteți într-adevăr interesat.
 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 11
  11
  Când o persoană dorește să cumpere mașina, faceți toate formalitățile necesare, contactați o agenție de practică pentru automobile, ACI sau PRA.
 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 12
  12
  Asigurați-vă că cecul (circular) este complet în întregime și că acesta indică prețul convenit, înainte de a semna fapta de vânzare.
 • Imagine cu titlul Vindem mașina în mod privat Pasul 13
  13
  Acum poți livra cheile mașinii. Asigurați-vă că livrați toate documentele și luați articolele personale.
 • Sfaturi

  • Dacă încercați mașina, dați cardul de credit al potențialului client și numărul licenței până când se întoarce cu mașina.
  • Asigurați-vă că curățarea completă este completă. Înlocuiți părțile uzate și ieftine (cum ar fi oglinda retrovizoare și capacul acoperișului) dacă aveți banii și doriți să revindeți mașina la un preț mai mare prin modernizarea acesteia. Refacerea și repetarea vânătăilor, puteți aduce cu ușurință valoarea unei mașini de la 2000 la 5000 de euro. Chiar și deschiderea automată fără chei este o opțiune fantastică care poate fi instalată fără cheltuieli majore dacă aveți deja o închidere centralizată.

  Avertismente

  • Verificați legile țării dvs. privind parcarea unei mașini cu cuvântul "vânzare". În California, de exemplu, este ilegal și implică o amendă.
  • Nu permiteți oamenilor să vă piardă timpul. La primul contact, întrebați dacă plătesc în numerar sau dacă trebuie să solicite un împrumut. Acest lucru vă va permite să înțelegeți dacă sunt gata să cumpere ACUM și apoi puteți face o programare. Dacă nu par foarte interesați sau doresc mașina la un preț nerezonabil, uitați-vă. Arătați mașina numai persoanelor interesate cu adevărat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit