gtemata.com

Cum se utilizează un Jim subțire

Învățarea utilizării unui subțire imi poate fi o experiență foarte utilă atunci când sunteți blocat din mașină. Slim Jim sunt produse excelente pentru a ieși din aceste situații dificile, deoarece acestea pot fi folosite pentru a deschide ușile mașinii fără a folosi cheile. Cu toate acestea, pentru a utiliza unul corect, ar trebui să exersați procedura de deschidere a unei uși.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați un Slim Jim Pasul 1
1
Ușa unei mașini nu este o fereastră simplă.
 • Imaginea intitulată Folosiți un Slim Jim Pasul 2
  2
  Cele mai multe mașini produse după 1992 au o mulțime de mecanică și o varietate de funcții de control adăpostite în ușa mașinii. Acestea pot avea airbag-uri laterale și cabluri electrice pentru încuietori. Acestea pot avea conectori pentru închiderea centralizată.
 • Imaginea intitulată Folosiți un Slim Jim Pasul 3
  3
  Dacă nu sunteți 100% sigur de ceea ce se află în interiorul ușii mașinii pe care încercați să o deschideți, nu treceți dincolo de Pasul 1 al acestui articol. Probabil ați deteriora blocarea mașinii, încercând să folosiți un subțire pentru ao deschide. Ruinarea operațiunii de deschidere a unei mașini vă poate costa mai mult de 150 de euro dacă le deteriorați (sau vă puteți răni pe altcineva).
 • Imaginea intitulată Folosiți un Slim Jim Pasul 4


  4
  Introduceți cu atenție instrumentul între fereastra ușii pasagerului și garnitură. Acesta este un spațiu îngust și puteți avea numai aproximativ 60 mm de acces la încuietoare.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Slim Jim Pasul 5
  5
  Mutați scula încet înainte și înapoi până când se blochează tija de blocare.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Slim Jim Pasul 6
  6
  Mutați-l cu grijă până când blocul este liber. Ușa mașinii este acum deblocată!
 • Sfaturi

  • Învățarea de a folosi un subțire Jim începe cu o înțelegere a încuietorilor. Cele mai multe blocări ale mașinilor funcționează cu ajutorul unui braț de control. Aceasta se activează atunci când cheia vehiculului este poziționată în încuietoare, dar poate fi, de asemenea, ocolită pentru a deschide ușa fără cheie. Un subțire Jim este o bucată subțire de oțel cu o crestătură la un capăt. Acest capăt crestat este folosit pentru a accesa acest braț de control prin fereastra mașinii. Îți face mai ușor să ridici ltijă de blocare.

  Avertismente

  • Sunteți foarte atent atunci când utilizați un subțire pentru a deschide ușa pasagerului. Nu încercați niciodată să deschideți ușa șoferului cu ajutorul dispozitivului subțire, deoarece puteți deteriora cu ușurință toate dispozitivele de control, mai ales dacă nu aveți experiență.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit