gtemata.com

Cum se utilizează un cuier pentru a debloca ușa mașinii

Închiderea cheilor de la mașină în interiorul cabinei este un accident frustrant - din fericire, puteți folosi un cuier metalic pentru a deschide ușa. Dacă blocarea este mecanică, încercați să introduceți cârligul între suportul de susținere și ușa pentru a debloca știftul. Dacă geamul este ușor deschis și vehiculul este echipat cu închidere centralizată, încercați să glisați scula prin deschidere pentru a apăsa butonul de eliberare a ușii. Fiecare dintre aceste metode poate dauna mașinii și poate să nu fie eficientă în cazul modelelor și camionetelor moderne. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să apelați un lăcătuș sau un camion de remorcare pentru a recupera cheile, deși remediile descrise în acest articol pot rezolva o situație proastă.

paşi

Metoda 1
Deblocați încuietoarea

Imaginea intitulată Folosiți un cuier pentru a rupe într-o mașină Pasul 1
1
Îndreptați cârligul de haine. Îndreptați firul astfel încât să fie suficient de lung pentru a ajunge la piston sau butonul rotativ, cârligul și îndreptați complet firul, lăsând doar capătul curbat în forma sa originală. Pentru a deschide porțiunea răsucită pe ea însăși, merită să folosiți o pereche de clește - la sfârșit, ar trebui să obțineți un instrument aproape perfect liniar cu un cârlig la sfârșit.
 • Poate că este mai bine să purtați mănuși pentru această operație pentru a evita prinderea mâinilor.
 • Folosind clește, munca este mai ușoară.
 • Imaginea intitulată Utilizați un cuier pentru a rupe într-o mașină Pasul 2
  2
  Rabatați cârligul prin modelarea acestuia "V". Trebuie să o îndoiți pentru a putea prinde pistonul de deschidere - în general, forma a "V" sau cu un marcaj de selectare este cel mai potrivit deoarece permite instrumentului să alunece ușor în fanta îngustă a ușii și să cupleze mecanismul de deschidere. Utilizați întotdeauna o pereche de clești pentru a îndoi acest scop până la vârful "V" nu este suficient de strâns pentru a prinde pistonul.
 • Multe mecanisme de blocare sunt echipate cu o mica incizie sau o ruptura care faciliteaza aderenta.
 • S-ar putea să trebuiască să pliați cârligul de mai multe ori până când obțineți unul "V" de dimensiune corectă.
 • Imaginea intitulată Utilizați un cuier pentru a rupe într-o mașină Pasul 3
  3
  Închide fereastra pentru ao deschide puțin în cazul în care este închisă. Dacă este aranjat, puteți ignora acest pasaj - totuși, dacă acesta este perfect aderent la cadru, trebuie să introduceți o pană între cristal și suportul vertical pentru al deplasa de la structura vehiculului. Procedați cu precauție extremă, deoarece presiunea excesivă ar putea sparge paharul.
 • Un instrument cu o suprafață de contact mai mare, cum ar fi un răzuitor, este mult mai bun decât o mică unealtă (cum ar fi o șurubelniță).
 • Odată ce ați creat o fisură, introduceți un element pliat, cum ar fi o bucată de țesătură sau o bandă elastică pentru ao menține deschisă.
 • Imaginea intitulată Folosiți un cuier pentru a vă rupe într-o mașină Pasul 4
  4
  Puneți cuierul în deschidere. Țineți capătul opus al modelului turnat în mână "V" cu clești și glisați accesoriul în spațiul pe care tocmai l-ați creat între fereastră și în poziție verticală. Dacă pistonul de blocare este prea aproape de porțiunea din spate a ușii, va trebui să încercați să ajungeți din față.
 • Este important să ajungeți la piston într-o direcție care vă permite să aplicați presiune în timp ce o ridicați.
 • Aveți grijă să nu apăsați prea mult pe fereastră în timp ce este deschis și sub tensiune, pentru că îl puteți rupe.
 • Imaginea intitulată Folosiți un cuier pentru a rupe într-o mașină Pasul 5
  5
  Luați mecanismul, trageți-l în sus și în spatele mașinii. Tinker cu cuierul până când se fixează în jurul pistonului și se trage spre portbagajul mașinii. Dacă mecanismul este prea aproape de capătul din spate al ferestrei, continuați să aplicați presiunea în timp ce încercați să o ridicați - procedați astfel până când deschideți încuietoarea.
 • Dacă mecanismul se ridică, încuietoarea este deblocată și puteți deschide ușa.
 • Dacă cârligul pierde aderența pe piston, pot fi necesare mai multe încercări.
 • Imaginea intitulată Utilizați un cuier pentru a rupe într-o mașină Pasul 6
  6
  Apăsați butonul de deschidere dacă îl puteți atinge. Introduceți cârligul îndreptat prin fereastra semi-închisă și încercați să atingeți butonul cu vârful instrumentului improvizat. Aveți răbdare, poate fi necesar să încercați de mai multe ori, în funcție de lățimea sloturilor disponibile și de configurația interioară a interiorului.
 • Dacă aveți dificultăți la deschiderea deschiderii cu vârful cârligului, încercați să adăugați o bucată de cauciuc la capăt.
 • Înfășurați-l cu o bandă de cauciuc pentru a avea o aderență mai mare pe suprafață sau pentru a pune o gumă pe vârf - făcând acest lucru, puteți acționa mai bine pe buton.
 • Metoda 2
  Trageți sau împingeți maneta de deschidere

  Imaginea intitulată Utilizați un cuier pentru a rupe într-o mașină Pasul 7
  1
  Îndreptați coarda și modelați-o după cum este necesar. Pentru a ajunge la maneta de deschidere care urmează să fie împinsă sau trasă, trebuie mai întâi să trageți un fir drept din cârlig cu vârful îndoit astfel încât să se poată prăji. În funcție de modelul de mașină, poate fi necesar să modelați sfârșitul de mai multe ori sau să faceți numai câteva pliuri.
  • Poate că unele încercări și erori sunt necesare înainte de a găsi forma corectă pentru a da instrumentului.
  • Încercați însă să nu exagerați, deoarece foldurile reduc capacitatea de a apăsa sau de a trage maneta într-o linie dreaptă.
 • Imaginea intitulată Folosiți un cuier pentru a vă rupe într-o mașină Pasul 8
  2
  Rotiți cârligul într-un cârlig mic sau o proeminență care vă ajută să împingeți sau să trageți mecanismul. Dacă trebuie să trageți maneta pentru a deschide ușa, trebuie să modeleze capetele firului în formă de cârlig, astfel încât să poată încăpea pe IT- dacă în schimb trebuie să exercite o presiune, este mai bine să aleagă o formă care vă va permite să descărcați puterea necesară pentru a dezamorsa mecanismul.
 • Utilizați o pereche de clești pentru a crea un cârlig robust sau puțin "platformă" de împingere.
 • Dacă doriți să introduceți cârligul în fanta ușii în locul ferestrei, amintiți-vă că firul trebuie să fie foarte subțire.
 • Imaginea intitulată Folosiți un cuier pentru a vă rupe în mașină Pasul 9
  3


  Glisați instrumentul improvizat între ușă și post. Dacă nu puteți mișca ușor fereastra de pe structură, trebuie să acționați asupra micului spațiu dintre ușă și mașina în sine. Aceste două elemente sunt separate printr-un strat subțire de garnitură pe care l-ați putea deteriora în timpul procesului. Apăsați ferăstrăul astfel încât să traverseze cauciucul și să intre în habitaclu.
 • La unele autovehicule este imposibil să procedăm în acest fel din cauza unghiului care se formează între marginea ușii și cel vertical - în acest caz, trebuie să găsiți o cale de rupere și de a crea o fisură.
 • Dacă rupeți garnitura, trebuie să o înlocuiți, altfel vor exista infiltrații de apă.
 • Imaginea intitulată Utilizați un cuier pentru a rupe într-o mașină Pasul 10
  4
  Cereți unui prieten să vă ghideze uitandu-vă pe fereastra pasagerului. Odată ce vârful firului se află în interiorul mașinii, nu mai puteți vedea maneta din poziția dvs. - pentru acest motiv, cereți unei persoane să vă privească mișcările de pe cealaltă parte a mașinii și să vă ofere indicații de orientare corespunzătoare.
 • Puteți găsi mecanismul prin el însuși, dar prezența unui ajutor facilitează lucrurile.
 • Fiți răbdători și continuați să încercați până când puteți apăsa sau cupla maneta.
 • Imaginea intitulată Folosiți un cuier pentru a rupe un pas 11
  5
  Apăsați sau trageți mecanismul pentru a deschide mașina. Odată ce capătul cârligului a atins maneta, acționați în funcție de circumstanță pentru a deschide ușa. Din nou, este posibil să nu faceți prima dată, pot fi necesare mai multe încercări și poate că va trebui să schimbați foldul la sfârșit pentru a ajunge la maneta în unghiul corect.
 • Păstrați calm și continuați în acest fel până când atingeți obiectivul.
 • Aveți grijă să nu deteriorați în continuare etanșarea ușii în timp ce deplasați scula.
 • Metoda 3
  Rotiți cuierul într-un dispozitiv de deschidere a ușii

  Imaginea intitulată Utilizați un cuier pentru a rupe pasul 12
  1
  Îndreptați întreaga carieră lăsând un cârlig mic la capăt. La fel ca celelalte metode, aveți nevoie de o bucată lungă de sârmă cu vârful îndoit. Utilizați o pereche de clești pentru a forma un cârlig puțin mai mare de 1 cm și lăsați restul cârligului să rămână drept.
  • Poate că sunt necesare câteva încercări înainte de a da vârfului forma corectă.
  • Asigurați-vă că restul sculei este aproape drept.
 • Imaginea intitulată Utilizați un cuier pentru a rupe un pas 13
  2
  Introduceți cârligul între fereastră și garnitura acestuia. Ar trebui să vedeți o fâșie lungă de cauciuc negru, care ruleaza de-a lungul marginii de jos a muta finestrino--l departe de cristal, folosind degetele și ușor introduceți capătul instrument cuplat improvizat în fessura- ar trebui să fie în măsură să penetreze câțiva centimetri, fără a întâmpina rezistență.
 • După terminare, poate fi necesară înlocuirea garniturii dacă aceasta este deteriorată.
 • Uneori, inserția este mai simplă atunci când deschiderea cârligului este îndreptată în față, în timp ce în alte circumstanțe este întoarsă înapoi.
 • Imaginea intitulată Utilizați un cuier pentru a rupe pasul 14
  3
  Rotiți scula astfel încât cârligul să fie în direcția interiorului habitaclului. Odată ce ați intrat în poziție, întoarceți-o până când vă presupuneți că deschiderea este departe de dvs., ca să puteți apuca bara interioară a încuietorii. Nu este ușor să înțelegeți acest detaliu, puteți desena o marcă pe o parte a cârjei pentru a defini orientarea.
 • Cârligul trebuie să fie orientat spre interior pentru a se încadra pe bara de blocare.
 • Pot fi necesare mai multe încercări înainte de a învăța să realizați corect această tehnică.
 • Imaginea intitulată Utilizați un cuier pentru a rupe într-o mașină Pasul 15
  4
  Deplasați cârligul de la dreapta la stânga și invers până când simțiți mișcarea de blocare. În timp ce tinkering, instrumentul vine în contact cu pistonul sau cu bara care controlează deschiderea ușii și a încuietorii. Încercați să ridicați acest element pentru a activa mecanismul - de obicei, este la aproximativ 5 cm sub marginea ferestrei, lângă mânerul interior al ușii.
 • Modelele diferite respectă configurații diferite, prin urmare, această metodă nu ar putea fi eficientă pentru toate autovehiculele.
 • Nu folosiți prea multă forță atunci când trageți pistonul sau bara - având în vedere că nu puteți vedea ce faceți, cârligul poate fi blocat în elementul greșit.
 • În unele cazuri, trebuie să trageți pistonul spre partea din spate a mașinii și nu în sus.
 • Imaginea intitulată Utilizați un cuier pentru a sparge mașina într-o masă 16
  5
  Ridicați sau trageți înapoi partea care face blocarea mișcării. Dacă observați că mecanismul se mișcă ușor atunci când cârligul apucă bara sau pistonul, încercați să vă apropiați sau să vă întoarceți la acel element pe care l-ați atins pentru a deschide încuietoarea - dacă aveți o aderență bună, nu aveți nevoie de prea multă forță.
 • Tragerea în sus și înapoi vă va oferi o bună manetă pentru a mișca mecanismul și a spori șansele de a efectua mișcarea corectă pentru tipul de vehicul pe care lucrați.
 • Imaginea intitulată Folosiți un cuier pentru a rupe un pas 17
  6
  Continuați să încercați și remodelați cârligul după cum este necesar. Această metodă este foarte complexă deoarece nu vedeți ce faceți și fiecare mașină are mecanisme diferite. Nu trebuie să renunțați până când nu puteți încuia corect bara sau pistonul și trageți destul de mult pentru a deschide ușa.
 • Aveți grijă să nu deteriorați garnitura.
 • Dacă trageți prea tare sau prindeți o parte greșită a mecanismului, poate fi necesar să schimbați forma cârligului.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Suport metalic
  • clește
  • Ceva care să alunece ca o pană pe fereastră
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit