gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru Printesa Leila

Vrei să te îmbraci ca celebra prințesă Leila din Star Wars? Acum puteți!

paşi

Imagine intitulata Dress Up Like Princess Leia Pasul 1
1
Învață să îți modelezi părul ca Printesa Leila. Partea de bază a costumului prințesei Leila este bunul. Dacă aveți părul lung, faceți linia în mijloc și răsuciți cele două laturi până când aveți toroane foarte strânse - apoi rotiți fiecare blocare într-un cocoș peste urechi și folosiți un clip pentru a le asigura. Dacă aveți păr scurt, purtați o perucă sau utilizați eșarfe întunecate pentru a imita bunici.
 • Imagine intitulată Dress Up Like Princess Leia Pasul 2
  2
  Alegeți materialul. Leila purta o rochie albă, cu guler înalt și mâneci foarte largi. Cea mai ușoară modalitate de a imita acest aspect este folosirea unei haine albe sau a unui halat de baie. De asemenea, puteți cumpăra o bucată de țesătură albă sau puteți tăia o foaie.
 • Imaginea intitulă Dress Up Like Princess Leia Pasul 3
  3
  Adăugați o capotă. Pentru a copia rochia cu gluga prințesă Leila, puteți folosi un halat cu glugă sau o pernă albă. Luați perna (sau o altă țesătură albă) și împingeți-o într-un triunghi, apoi fixați două capete pe umeri ale rochiței folosind pini.
 • Imagine intitulata Dress Up Like Princess Leia Pasul 4


  4
  Strângeți costumul folosind o centură. O curea alba cu talie de argint la inaltimea taliei este esentiala intr-un costum Princess Leila. Dacă nu aveți o centură albă și de argint, puteți utiliza și o centură neagră. Sau puteți crea unul folosind un prosop alb, o cămașă sau o foaie, adăugând câteva bucăți de argint (fiecare piesă trebuie să fie la câțiva centimetri una de alta).
 • Imagine intitulata Dress Up Like Princess Leia Pas 5
  5
  Purtați cele mai mari cizme albe pe care le aveți. Chiar și cizmele negre, sau cowgirls, sunt bine.
 • Imagine intitulată Dress Up Like Princess Leia Pasul 6
  6
  Adăugați accesorii ca un pistol negru cu laser. Leila a folosit atât o pușcă mai mică, cât și o pușcă cu laser. Sunt arme foarte asemănătoare pentru a copia și puteți folosi orice obiect din plastic negru sau metal care seamănă vag cu forma unui pistol.
 • Sfaturi

  • Uita-te pe internet pentru unele imagini de Princess Leila, astfel încât să puteți purta machiaj în același mod.

  Avertismente

  • Nu folosiți niciodată arme reale cu costumul tău!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit