gtemata.com

Cum sa te imbraci ca vaduva neagra a lui Marvel (Natasha Romanov)

Cum sa te imbraci ca cel mai iubit spion rus de benzi desenate (si cinema). Natasha Romanov - codificat Black Widow - este membru al echipei Avengers. Sa născut în Rusia, unde a primit o pregătire foarte tânără, înainte de a fi recrutată de S.H.I.E.L.D. Pe ecran se joaca Scarlett Johansson, vazut pe Iron Man 2, The Avengers si Captain America: Soldierul de iarna.

paşi

Imagine cu titlul Dress Like Marvel` class=
1
El poartă un costum negru. Această formă este o parte bună a costumului văduvei negre. Are mâneci lungi cu gât V și se potrivește strâns. În benzi desenate este făcută dintr-o țesătură din PVC, dar nu aș recomanda căutarea unei mașini similare pe internet - încercați un bumbac, cel mult în spandex. Dacă aveți vreo îndoială, utilizați jambiere negre și o jachetă neagră cu mâneci lungi, cu fulgere.
 • Imagine cu titlul Dress Like Marvel
  2
  Obțineți o stemă a S.H.I.E.L.D. Văduva Neagră poartă stema vulturului S.H.I.E.L.D. pe ambele antebrațe ale costumului său - le puteți găsi pe net.
 • Imagine cu titlul Dress Like Marvel` class=
  3
  Purtați cizme negre, mici sau înalte pentru genunchi, cu curele și catarame. Dacă doriți ceva mai înalt, încercați adidași negri, sau cizme negre cu tocuri - evitați cizme cu călcâie de 10 cm. și spiked.
 • Imagine cu titlul Dress Like Marvel
  4
  Ia-ti o centura sexy frumoasa. În benzi desenate, Black Widow poartă o curea în jurul taliei compus dintr-o serie de discuri de aur, cu cel central, care aduce „gravarea unei clepsidre. În filme, poartă două benzi realizate din plasă neagră. În partea de jos, în jurul șoldurilor , acestea sunt atașate două buzunare toc pe coapse, iar cea superioară are o formă cataramă clepsidră roșie în sticlă, cu buzunare pentru obiecte negri.
 • Imagine cu titlul Dress Like Marvel` class=


  5
  Luați niște brățări frumoase. Ea poartă "mușcăturile văduvei" pe ambele încheieturi - arma principală. Aceste brățări eliberează o descărcare electrică letală. S-ar putea să trebuiască să o faceți singur - puteți găsi benzi de gloanțe din plastic în magazinele de jucării, cele care merg cu costumele în stil militar. Proiectilele pot fi de multe ori deconectate unele de altele. Detașați două secțiuni suficient de mari pentru a întoarce încheietura mâinii, și colorați negru (ca în film) sau galben auriu (ca în benzi desenate). Dacă nu puteți găsi gloanțele, creați-le prin rostogolirea benzi de hârtie, la aproximativ 5 cm lățime și suficient de lungi pentru a-i dea forma unui glonț. Utilizați o bandă elastică și un ac pentru a le coase împreună odată colorate.
 • Imagine cu titlul Dress Like Marvel
  6
  „Înarmat“. În plus față de mușcătura văduvei, vaduva neagră preferă armele la arme mari. Căutați magazine de jucării - multe dintre arme nu vor fi negre, așa că este posibil să trebuiască să le colorați.
 • Imagine cu titlul Dress Like Marvel
  7
  Creați-vă propria coafură. Parul văduvei negre este puțin roșu închis. Utilizați coaserii pentru păr, o placă curată și o vopsea de păr lavabilă dacă este necesar.
 • Imagine cu titlul Dress Like Marvel` class=
  8
  Purtați hainele civile corecte. În timp ce sub acoperire ca asistent al lui Tony Stark, Natasha prefera rochii simple, cu mâneci scurte și o fusta direct la genunchi, și pantofi negri cu tocuri înalte. La sfârșitul Avengers, vom vedea în cizme de luptă, blugi stramti negri, un tricou roșu, pulover negru și o jachetă din piele maro.
 • Sfaturi

  • Păstrați lumina machiajului - rimelul și o atingere a rujului de culoare roz pal este tot ce aveți nevoie.
  • Dacă doriți, puteți purta și mănuși negre fără degete.
  • Păstrați-vă părul liber, fără a vă prezenta în față, ca și cum ați fi gata să vă luptați.

  Avertismente

  • Aveți grijă să mergeți cu arme false - dacă le-ați confundat cu adevărat, ați putea provoca probleme.
  • Dacă alegeți un costum din PVC, fiți foarte atent la siguranța dvs. dacă sunteți în mijlocul străinilor, deoarece este posibil să primiți comentarii sau atenții nedorite.
  „>
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit