gtemata.com

Cum sa te imbraci ca James Bond

Îmbracându-te ca James Bond este ideal pentru a impresiona tinerele doamne și pentru a te simți încrezător în tine. Indiferent dacă doriți să vă îmbraciți ca Agent 007 permanent sau doar să creați un costum, acest articol vă va ajuta să aflați cum. De la Barry Nelson la Daniel Craig, să vedem cum se face!

paşi

Partea 1
Îmbracă-te cu Tutto Punto

Imagine cu denumirea Dress Like James Bond Pasul 1
1
Ia un costum negru sau un tuxedo personalizat. În timp ce găsirea unui smoching a cărui chirie costă 2.000 de euro pentru o noapte și care a fost condus de Christian Bale la premiera „Batman“, în cazul în care acest lucru complet nu vă place, nu va funcționa. Acesta este un factor principal care trebuie amintit de Bond. Purtați un costum care în mod clar nu vă aparține, nu o veți face a ta.
 • Bond`s este o virilitate rafinată. Dacă este posibil, costumul pe care îl purtați ar trebui să dea o formă V în bustul tău. Dacă poți, du-te la croitorul tău și-l rogi să pună butonul de sacou la cel mai îngust punct al vieții. Acest lucru va face umerii masculini să pară cât mai largi.
 • Imagine cu denumirea Dress Like James Bond Pasul 2
  2
  Alegeți o țesătură de calitate. Dacă aveți posibilitatea de alegere și capacitatea de a face acest lucru, găsiți un produs complet cu o țesătură bună. Ar trebui să opteze pentru o tesatura greutate de aproximativ 300 g, nu este transpirație atât de grele, chiar înainte de a ajunge fetele și nu este atât de ușor să-și piardă forma atunci când începe să lupte ninja.
 • De asemenea, trebuie să alegeți o țesătură din lână sau amestec de lână 100-120. Dacă este prea dur, nu veți fi atinși de tinerele doamne și, dacă este prea fin, veți simți căldura generată de exploziile cauzate de voi.
 • Imaginea intitulata Dress Like James Bond Pasul 3
  3
  Alege un costum negru sau albastru. În ceea ce privește culoarea, concentrați-vă pe negru sau, dacă nu vă place, în noaptea albastră (care este un albastru foarte închis). Dar negrul este culoarea standard, cea mai sigură și clasică. Noaptea albastră ar putea fi folosită pentru o invitație la cină.
 • Tipărele și modelele sunt interzise. Mai ales pentru jachete și pantaloni. Este posibil să aveți o fantezie delicată pe tuxedo sau pe cravată, dar asta e tot.
 • Imaginea intitulata Dress Like James Bond Pasul 4
  4
  Găsiți cămașa albă potrivită. S-ar putea să vă gândiți că este simplu, dar detaliile referitoare la acest articol de îmbrăcăminte sunt variate. Trebuie să alegi un curat, călcat și cu un guler fără butoane. Manșoanele monobloc și dublu sunt bune, presupunând că ele ies doar ușor de sub jacheta tuxedo.
 • Daniel Craig este adesea văzut purtând cămăși cu un guler înalt. Acest lucru oferă viață unui aspect bun, dar chiar și un guler inferior este bine (Craig nu are cel mai lung gât din lume). Și, vorbind de un guler, ar trebui să fie italian sau francez.
 • Imaginea intitulată Dress Like James Bond Pasul 5
  5
  Aveți grijă de detaliile potrivite. Acum știi care sunt culorile, materialele și regulile generale aplicabile aspectului costumului. Acum hai să vorbim despre detalii:
 • Alegeți o jachetă cu un singur rând. Este mai ușor de găsit și dă naștere la un aspect mai bun.
 • Evitați tăieturile și tăieturile dublu pe partea din spate a jachetei. Ignorați-le complet.
 • Puneți chingile, nu o centură. Ele nu sunt de modă veche, sunt clare.
 • Pune o trupă de tuxedo sau un gilet. Vrei ca trecerea de la pantaloni la tricoul tău să fie complet liberă de șocuri bruște.
 • Se potrivesc numai pentru gulerul șalului sau pentru curelele de vârf. Acest factor este fundamental.
 • Alegeți o batistă pentru buzunarul jachetei, poate fi albă sau roșie (pentru o atingere plină de viață).
 • Gemenii trebuie să fie mama-de-perle sau argint, simplu, de bază și mici.
 • Imaginea titlului Dress Like James Bond Pasul 6
  6
  Angajați purtarea de pantofi Oxford. Pentru a completa aspectul, aveți nevoie de încălțăminte potrivită. Acele ideale sunt reprezentate de o pereche de Oxford lustruit combinate cu cele complete, astfel încât negrul va fi în mod clar cea mai previzibilă alegere. Doar asigurați-vă că nu au nici o zgârieturi și lustruiți-le atât de mult încât să vă uimi ochii.
 • Aveți nevoie de mai multe detalii? Apoi, optați pentru Oxford cu șiruri comune și subțiri, cu talpă din piele fină și călcâi definit. Gândiți-vă într-un mod simplu. Întotdeauna simplu.
 • Imaginea intitulata Dress Like James Bond Pasul 7
  7
  Păstrați creativitatea la un nivel minim. Îmbrăcarea ca Bond nu este ocazia perfectă de a vă arăta sacul de catifea din burgundă. Agentul 007 este clasic și discret, astfel încât este abilitatea sa de a ocupa întreaga scenă. Nu este nimic plictisitor în a purta un tuxedo grozav sau un costum pentru bărbați, așa că nu simți nevoia de a face sălbatic cu culori sau modele.
 • Dacă trebuie să arate creativitatea, puteți face acest lucru prin batista în buzunarul jachetei, un cummerbund abia marcat de o fantezie sau o căptușeală de sacou vibratoare.
 • Partea 2
  Fiind "casual"

  Imagine cu denumirea Dress Like James Bond Pasul 8
  1
  Alege-ți Bond. Pentru a fi sincer, îmbrăcarea ca Sean Connery de "O cascadă de diamante" dă viață unui aspect foarte diferit de cel al "Skyfall" lui Daniel Craig. Și nici măcar nu-l atingem pe George Lazenby din "Serviciul Secret al Maiestății Sale". Cu toate acestea, există opțiuni. Ce modă place sau nu.
  • Aspectul casual este diferit pentru fiecare Bond. Ar putea fi caracterizat de o pereche de pantaloni kaki și de un pulover adaptat sau îmbrăcăminte sport purtată de Pierce Brosnan în "Goldeneye". În orice caz, dacă doriți ca toată lumea să știe că sunteți 007, probabil că ar trebui să puneți un costum negru.


 • Imaginea intitulă Dress Like James Bond Pasul 9
  2
  Alegeți culori neutre. Dacă un trandafir ar fi fost potrivit în `71, veți avea mult mai mult succes dacă rămânem în culori neutre în zilele noastre și în această eră. Gândiți-vă la nuanțele de negru, gri și bej.
 • Gândiți-vă la Roger Moore în "Moonraker - Spațiu de operare". O cămașă de culoare neagră, cu o pereche frumoasă de pantaloni negri. Mai ușor decât să mori și vei fi totuși rafinat și bine îmbrăcat.
 • Imaginea intitulată Dress Like James Bond Pasul 10
  3
  Gândește-te la timp. Bond nu este un super-om, el este încă supus la căldură și frig. Când se dedică activităților sale galante pe plajele din Fijian, el poate fi văzut purtând haine de lenjerie de culoare deschisă. Dacă este o căldură infernală, uitați de jachetă. Și rețineți că puteți bea întotdeauna Martini.
 • În filmul "Skyfall" îl vedem pe Daniel Craig purtând o jachetă de marinar. Există o atingere a feminității în Bond, care este încă masculină. Nu vă fie frică să fiți la modă. În acest caz, este un lucru foarte pozitiv.
 • Imaginea intitulata Dress Like James Bond Pasul 11
  4
  Când sunteți îndoieli, puneți-vă costumele de baie. În filmul "Goldfinger", îl vedem pe Sean Connery purtând costumul de baie albastru. În filmul "Casino Royale", notează un tribut lui Sean Connery, deoarece Daniel Craig poartă un costum de aceeași culoare. Nu orice Bond ar purta oricum acest costum. Care este stilul tău?
 • Desigur, Bond există în afara hainei sale oficiale. Puteți păstra stilul dvs. în orice mediu, puteți avea nevoie de niște bani în plus. Și o mulțime de călcat și de curățare uscată!
 • Partea 3
  Adăugați ultimele atingeri

  Imagine cu denumirea Dress Like James Bond Pasul 12
  1
  Au mirosul unui om misterios internațional. Într-o reclamă de către Axe, unele femei sunt trezite de un miros și se lasă ghidate de nasul lor celui mai apropiat om care poartă colonia. Ar trebui să fii omul ăsta. Utilizați un miros care vă lasă amprenta, indiferent de ce este. James Bond nu știe despre usturoi. Poate vodca ocazional, dar nu are niciodată un miros neplăcut.
  • Este evident să spui, dar trebuie să ai multă igienă personală. Luați un duș, săpați bine, clătiți și piepteneți părul.
 • Imaginea intitulata Dress Like James Bond Pasul 13
  2
  Radiați bine. Puteți lăsa firele de păr ale picioarelor așa cum sunt, dar trebuie să vă îngrijiți totul. Nu vei seduce doamnele cu o barbă fără adăpost, asta e sigur. Și nici măcar cu Fu Manchu. Fugiți imediat.
 • Trebuie să vă radeți complet. Evitați arsurile, capra și barba unei zile. Fața ta trebuie să fie curată, curată, curată. Și firele de păr ies din sub guler? Pleacă și tu.
 • Imaginea titlului Dress Like James Bond Pasul 14
  3
  Puneți accesoriile. Ceasuri! Nu aveți nevoie de ceasuri tehnologice care ar putea detona bombele (dar, dacă din întâmplare aveți unul, pune-l absolut!), Doar un singur stil, ca un Rolex sau Omega. Pur și simplu găsește un ceas bun. Unul cu clasă.
 • Șosetele ar trebui să fie lungi și negre. Găsiți o pereche de calitate într-un magazin bun și cumpărați-l pentru tot restul vieții. Amintiți-vă: lung și negru. Alb și instanță? NO. Lung și negru.
 • Ai un toc? Fantastic. Așezați-l pe partea dvs. Pentru o misiune extrem de secretă.
 • Imaginea intitulată Dress Like James Bond Pasul 15
  4
  Concentrează-te pe silueta ta. Dacă umbli pe stradă, cum arată umbra ta pe pământ? Pantalonii tăi sunt potriviți? Totul este reunit în partea centrală a corpului, oferindu-vă o formă ușor triunghiulară? Mânecile nu sunt prea lungi și prea scurte? Nu ne jucăm rochii de la Goldilocks aici!
 • Toate părțile trebuie să fie bune pe cont propriu, dar și pentru a ajuta la formarea unui aspect general. Aruncați o privire asupra întregului aspect odată ce l-ați creat. Arată uniformă?
 • Imaginea intitulata Dress Like James Bond Pasul 16
  5
  Puneti stima de sine in joc. Probabil că nu purtați prea mult un tuxedo. Cu toate acestea, va trebui să o purtați ca și cum ar fi tinuta ta clasică. Nu știți alte mărci în afară de Tom Ford și Brioni. Aceasta este ceea ce ați pus când sunteți jos. Aceasta este ceea ce purtați pentru a vă transmite indiferența tinerelor doamne. Aceasta este ceea ce purtați când sunteți singuri și urmăriți cel mai recent episod din "Orange este noul negru". Pe scurt, sunteți obișnuiți cu asta. Nu trebuie să te forțezi. Încearcă să-ți pari natural să ai mereu tuxedo-ul.
 • Un tuxedo (sau alt costum formal) nu va arata bine daca nu va simtiti bine. Cu toate acestea, dacă purtați o tinuță conturată, veți fi minunați. Deci, mergeți rigid! La urma urmei, asta ar face James Bond.
 • Sfaturi

  • Nu este nimic în neregulă cu închirierea unui tuxedo!
  • Bondul modern nu poartă legături. Cu toate acestea, dacă simțiți că aveți nevoie de ea, asigurați-vă că nu este prea mare sau prea îngust și are culoare închisă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit