gtemata.com

Cum sa vinzi lucrari de arta

Știind cum să vă vindeți creațiile artistice vă va ajuta să învățați cum să atrageți clienții, precum și să vă familiarizați cu aspectul comercial al artei. Dacă sunteți un vânzător novice, nu vă simțiți copleșiți - nu aveți nevoie de un agent de modă sau o capodoperă definitivă pentru a vă vinde operele de artă. Urmați aceste sfaturi pentru a vă rambursa toată munca grea.

paşi

Partea 1
Se cunosc

Imagine cu titlul Sell Art Art
1
Tiparire carti de vizita si pliante promotionale. Distribuiți-le la galerii locale și târguri de artă.
 • Adresați-vă vânzătorilor din zona dvs. dacă le puteți lăsa unele dintre cărțile dvs. de vizită sau puteți posta un fluturaș pe buletinele lor. Luați în considerare contactarea vânzătorilor care pot avea clientela potrivită pentru munca dvs.
 • Publicați-vă munca la restaurante și magazine locale. Acest lucru vă va permite să atrageți oameni de toate felurile.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 2
  2
  Vorbește despre arta ta cu prietenii, colegii de familie și de muncă. Cei mai apropiați de voi sunt cei mai mari suporteri ai voștri. Lăsați-vă prietenilor, familiei și colegilor să știe că vă vindeți creațiile artistice.
 • Arătați-le câteva dintre piesele dvs. preferate, astfel încât acestea să poată transmite informații de la prima mana despre ceea ce vindeți. Amintiți-vă să le oferiți și o parte din materialele dvs. promoționale, astfel încât să poată circula informațiile dvs. de contact.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 3
  3
  Expuneți-vă arta la un târg local. Multe orașe găzduiesc mai multe târguri de artă pe tot parcursul anului. Cercetați diferitele opțiuni și decideți care dintre acestea ar fi cel mai potrivit pentru tipul de artă pe care doriți să îl vindeți.
 • De exemplu, dacă intenționați să vindeți picturi, mergeți la un târg dedicat în special picturilor.
 • Știți că, de obicei, trebuie să plătiți pentru o cabină la aceste târguri, însă considerați-o ca o mică investiție pentru afacerea dvs. Veți recupera această sumă de îndată ce ați vândut o parte din lucrările dvs.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 4
  4
  Aduceți-vă arta la patronii interesați. Dacă știți oameni care ar putea fi atrași de munca dvs., le dați o mică recepție la domiciliu sau la una dintre casele lor.
 • Puteți chiar să organizați o expoziție privată doar pentru o mână de oaspeți. Unii oameni au mai multe șanse să participe la un eveniment intim ca acesta, decât la un târg de artă. Cereți oaspeților să aducă un oaspete și, chiar atunci, vă veți extinde bazinul clienților pur și simplu pe cale orală.
 • Partea 2
  Creați o rețea de contacte în zona dvs.

  Imagine cu titlul Sell Art Art Step 5
  1
  Țineți o expoziție locală la o galerie de artă pentru a vă expune munca. Galeriile de artă găzduiesc evenimente pentru a prezenta lucrările noilor artiști și acest lucru vă poate ajuta să vă faceți cunoscuți în lumea artei.
  • Galeriile locale beneficiază de iubitorii loiali și constanți de artă, făcându-le locuri ideale pentru a construi un cerc de adepți. Chiar dacă nu atrageți atenția unor oameni importanți în lumea artei, veți face cunoscut numele dvs. persoanelor care ar putea cunoaște alții mai influenți în acest domeniu.
  • Aceste galerii au, de asemenea, tendința de a avea o rețea consolidată de promotori de artă care doresc să sprijine artiștii în devenire. De obicei, galeriile mici, tind să acorde o atenție specială artiștilor individuali. În plus, se vor concentra pe atragerea colecționarilor interesați - practic, publicitate pentru munca dvs.
  • Deși galeriile sunt bune pentru expoziții, știți că nu vă limitați să vă expuneți lucrările. Cafenele, birourile, școlile și alte locuri de afaceri adesea găzduiesc mici expoziții de talente locale. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă prezenta arta iubitorilor de artă casual. Amintiți-vă: nu toată lumea merge la galerii de artă, dar oricine merge să ia o cafea din când în când.
  • Probabil că va trebui să împărțiți o parte din profit cu galeria. Vă ajută să vă puneți numele pe piață, ceea ce vine la un cost. Nu vă faceți griji - este un preț mic care trebuie plătit pentru a vă face cunoscută munca.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 6
  2
  Du-te la expozițiile artistilor colegi și la evenimentele de artă. Afișarea suportului pentru colegii dvs. poate fi de neprețuit atunci când este timpul să vă organizați emisiunile. Aceasta va fi, de asemenea, o sursă de oportunități de afaceri irepetabile și de informații.
 • Rețineți că vânzarea operei tale depinde de cine știi. Majoritatea orașelor au o asociație locală de artă care promovează și gestionează evenimente artistice și expoziții. Aceste asociații știu că oferă finanțare artiștilor locali, în schimbul participării lor la proiecte comunitare sau la alte activități.
 • Comunitatea dvs. de artă poate avea un site pe care publică șanse regulate de locuri de muncă sau comisioane la scară mică. De asemenea, ar putea promova expoziții și expoziții locale. Fiți la curent cu aceste mass-media locale pentru a găsi oportunități profitabile.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 7
  3
  Luați legătura cu companiile locale. În plus față de entuziaști și promotori, unele companii preferă să fie cunoscute și pentru susținerea artei.
 • Nu este neobișnuit ca artiștii să fie invitați la evenimente pentru a crea o rețea de contacte. Încercați să participați la aceste evenimente organizate de companii locale și să vă distribuiți cărțile de vizită. Ați putea fi contactat mai târziu pentru un proiect interesant.
 • De asemenea, o companie ar putea avea nevoie de ajutor pentru decorarea birourilor sau cererea de artă ca premii pentru loteriile lor. Dacă faceți publicitate suficientă, puteți găsi și locuri de muncă ca designeri de site și produse care trebuie să creeze o imagine specifică.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 8


  4
  Scrieți sau trimiteți prin e-mail posturi de radio, ziare și alte publicații din zona dvs. Spuneți presei locale despre expozițiile dvs. și întrebați cine trebuie să vă adresați pentru un serviciu de redacție în ziarul local.
 • Mass-media locala place sa publice servicii pe profile de personaje unice in zona. Deoarece artistii sunt adesea asociati cu termeni precum "numai" și "special", pentru jurnaliști și bloggeri va avea sens să vă scrieți povestea.
 • De fiecare dată când țineți o expoziție, câștigați un concurs de artă sau completați un nou proiect, trimiteți un mic comunicat presei locale. Le-ai putea oferi chiar și bilete gratuite pentru spectacolul tău.
 • Nu fi intimidat de jurnaliști. Sunt oameni obișnuiți ca tine și cu mine, și ar putea dori să subliniez un talent în devenire. A fi prezent în mass-media locală vă va ajuta să rămâneți bine în ochii comunității locale.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 9
  5
  Asociați-vă cu o organizație de caritate locală pentru a vă prezenta opera de artă. Dacă ai un nume asociat unor angajamente caritabile, non-profit, te poți introduce în comunitate ca pe un nume fiabil și recunoscut. Acest lucru vă va aduce oportunități profitabile.
 • Găsiți o caritate a cărei operă te inspiră cu adevărat și lucrează cu ea. De exemplu, dacă vă place câinele de pictură, intrați în contact cu un adăpost pentru animale și faceți voluntariat pentru următorul eveniment, gratuit. Puteți, de asemenea, să donezi lucrări la loterie sau să le oferiți să-și decoreze locațiile de afaceri.
 • Majoritatea asociațiilor caritabile locale au deja o relație cu mass-media. Ajutorul nu este doar un lucru bun, dar și numele dvs. ar putea ajunge la acele mijloace media. Contribuția la comunitate este esențială pentru construirea unei baze de fani loiali care va continua să cumpere și să susțină arta ta.
 • În noiembrie 2013, Filipine a fost lovită de un taifun devastator în care au fost distruse milioane de case. Wells Fargo a lansat o campanie de caritate în care a donat 3 dolari pentru fiecare amprentă a mâinii trasate și decorate pe care o va primi. Mulți artiști locali au profitat de ocazie pentru a-și arăta sprijinul și a-și arăta arta într-un mod altruist.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 10
  6
  Vinde-ți opera de artă online.În era digitală, majoritatea tranzacțiilor comerciale au loc la calculator. Vizitați următoarele site-uri web pentru a vă prezenta arta dvs. simplu și ieftin.
 • Artpal.com este o galerie gratuită pentru vânzarea de opere de artă. Produsele lor de publicitate variază de la sculpturi la bijuterii, satisfăcând o gamă largă de artiști. Artpal este liber să vă înscrieți, dispune de un site ușor de utilizat (în limba engleză) și oferă multe funcții pentru a vă vinde arta online.
 • Publicați operele dvs. de artă pe publicații online populare, cum ar fi eBay. Veți fi nevoiți să plătiți doar costurile de expediere și veți ajunge să atrageți o gamă largă de consumatori. Dacă suficienți oameni vă cumpără locuri de muncă, articolele dvs. pot fi legate de alte articole populare și sunt listate ca "Vedeți ce păstrează ochii pe alții".
 • Bid pe Craigslist.com. Acest site, și Rome.craigslist.it să vândă în Italia, fac publicitate unei game largi de lucruri, de la oportunități de angajare la obiecte electronice folosite. Afișarea și vânzarea operelor dvs. consumatorilor ocazionali vă vor ajuta să câștigați încredere și să obțineți un profit atunci când căutați un spectacol local.
 • Partea 3
  Păstrați legătura cu clienții

  Imagine cu titlul Sell Art Art Step 11
  1
  Înregistrați un site web sau un blog pe domeniul dvs.. Vânzarea de opere de artă înseamnă învățarea cum să vă vindeți. După ce ați construit un mic număr, dați fanilor dvs. un loc pentru a afla mai multe despre dvs. și despre munca dvs.
  • Utilizați medii sociale precum Facebook sau Twitter pentru a vă conecta la site-ul dvs. În acest fel, adepții dvs. vor ști că pot fi contactați întotdeauna pe site, indiferent de tendințele online care vin și pleacă.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 12
  2
  Obțineți numele și informațiile de contact ale tuturor susținătorilor dvs. Acum, că v-ați vândut sau expus munca, stabiliți un mijloc de a menține comunicarea cu oameni importanți din lumea artei.
 • Depunerea de nume și informații de la suporteri și investitori ar putea fi instrumentul dvs. de marketing cel mai puternic. Asigurați-vă că aveți o modalitate de a comunica expozițiile viitoare. Obțineți numere de telefon, adrese de e-mail și chiar adrese poștale.
 • Evita să vă vindeți lucrările prin alte canale, dacă ați încheiat deja un acord cu o galerie de artă. Multe galerii de artă sunt reticente în a-și împărtăși informațiile de contact, în primul rând pentru că se tem că artiștii vinde în spatele lor.
 • Fii persistent în încercarea de a contacta noi potențiali clienți. Multe încercări pot fi necesare înainte de a găsi pe cineva care dorește să vă vândă munca.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 13
  3
  Efectuați o listă de corespondență a tuturor contactelor locale și a clienților. De fiecare dată când creați opere de artă noi sau păstrați o expoziție, spuneți-mi despre lista dvs. de corespondență.
 • Nu uitați să vă adresați clienților permisiunea de a le contacta. Doriți să le oferiți actualizări utile, nu mesaje nedorite.
 • contact personal clienții dvs. de fiecare dată când aveți opere de artă noi disponibile sau când cineva cumpără o piesă de la dvs. Trimiteți scrisori care exprimă recunoștință pentru faptul că ați achiziționat arta. Amintiți-vă că o persoană care a cumpărat munca dvs. și-a exprimat un interes real și a investit în dvs. Dacă nu poți menține legătura cu clienții după prima achiziție, poți fi nepoliticos și indiferent.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 14
  4
  Oferiți beneficiarilor dvs. regulat beneficii și recompense speciale. După ce ați obținut o stabilitate, stabiliți care dintre fanii dvs. sunt susținătorii dvs. constanți. Oferiți-le un tratament special, cum ar fi posibilitatea de a vă conecta cu dvs. și a fi primul care vă cumpără munca.
 • Dacă pictați picturi murale, oferiți un mic portret gratuit fanilor dvs. Dacă faceți tricouri, trimiteți-le gratuit prin poștă. Arătați suporterilor dvs. că pasiunea pentru artă se extinde dincolo de bani și ei ar putea reveni la acest concept.
 • Amintiți-vă că clienții sunt fundația unei baze de fani loiali. Ei au demonstrat deja că vor să vă sprijine și să vă aprecieze munca. Arătați-le că vă apreciați sprijinul și interesul oferindu-le un tratament special pe care majoritatea admiratorilor nu-l primesc.
 • Rețineți că cei mai buni clienți nu se limitează la un anumit grup de persoane. Acest număr va crește în mod inevitabil cu suita dvs. Nu fi zgârcit cu beneficii speciale - obiectivul dvs. este de a obtine cele mai multe persoane înapoi pentru a obține mai mult.
 • Imagine cu titlul Sell Art Art Step 15
  5
  Organizați prânzuri sau mese frecvente cu clienții actuali și potențiali. Stabilirea relațiilor sociale cu investitorii dvs. dincolo de lumea artei și a afacerilor este la fel de importantă ca construirea unei baze de susținători loiali.
 • Permiteți investitorilor dvs. să vă cunoască la nivel personal. Uneori, familiarizarea cu personalitatea unui artist oferă o opinie interesantă despre munca sa.
 • Nu vă fie frică să vă recomandați investitorilor colegii dvs. Cine știe, poate vă vor da înapoi favoarea și vă va recomanda cuiva în viitor.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit