gtemata.com

Cum să vindeți cărți

Indiferent dacă aveți nevoie să vă subminați colecția de cărți sau să le publicați, există multe modalități de a le vinde. Faceți tot posibilul pentru a vă păstra cartile în stare perfectă, pentru a face niște cercetări și veți fi în cale să câștigați ceva, să scăpați de cărțile suplimentare.

paşi

Metoda 1
Vinde cărțile folosite

Imaginea intitulată Desfășurarea cercetării Pasul 1Bullet2
1
Reparați cele deteriorate. Dacă aveți baterii întregi pe care încercați să le vindeți, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să le readuceți în formă. Veți obține mai mult pentru cărți fără crestături, lacrimi sau muchii deteriorate. Chiar dacă nu puteți rezolva totul, faceți tot ce este mai bine pentru a repara orice daune. Desfaceți orice urechi, eliminați marcajele sau foile, utilizați o bandă adezivă pe margini pentru a evita deteriorarea ulterioară și pentru a rupe vizibile lacrimi.
 • Pentru acele texte care merită, este mai bine să cumpărați materiale pentru a repara cărțile frecvent utilizate de bibliotecari.
 • Dacă ați scris ceva, ștergeți-l acolo unde este posibil sau utilizați scolorina.
 • Imaginea intitulată
  2
  Determinați prețul cărții. S-ar putea să nu fie întotdeauna ușor să dai seama cât de mult merită, dar trebuie să stabilești un fel de rată aproximativă înainte de a le vinde. În acest fel veți ști cât de mult să le prețați sau dacă vă oferă o sumă decentă. Verificați prețul cărților online în condiții similare: dacă variază, luați unele lucruri care vă par a fi "normale" și faceți o medie pentru dvs. Dacă nu există copii pe piață (pentru că dvs. este vintage sau un manual), căutați pe cele similare pentru a evalua prețul.
 • O carte deteriorată nu va mai merita niciodată, indiferent de conținut.
 • Imaginea intitulată
  3
  Încercați cu vânzările online. Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și ușor de a vinde, cea mai bună opțiune pentru cărți este un magazin online. Căutați site-urile de vânzări specifice tipurilor de cărți pe care le aveți: text, epocă, gătit, romane etc. și înregistrați online. Există două moduri de a vinde online: direct către un cumpărător mare sau postarea cărții dvs., astfel încât oamenii să o poată găsi. Prima este o metodă mai rapidă de vânzare, aceasta din urmă vă oferă mai mult control asupra prețului și a cărții.
 • Căutați site-uri precum Amazon sau Ebay pentru a afla ce este procesul lor de vânzări.
 • Dacă nu doriți să plătiți pentru transport maritim, căutați o șansă de a vinde local prin site-uri precum Craigslist.
 • Imaginea intitulă Efectuați etapa de cercetare 11
  4
  Verificați librăriile folosite în zona dvs. Deși lanțurile sunt cele mai populare în zilele noastre, există multe librării folosite pentru cei care pariază pe economie. Aceste librării sunt furnizate de cei care doresc să-și vândă cărțile. Plecați, lăsați cărțile pe care doriți să le scăpați, fac prețul și vă oferă un procent din totalul vândutelor. Librăriile folosite sunt frumoase pentru că vă eliberează imediat de cărți, dar ele nu vă pot cumpăra tot ce aveți.
 • În ultimul timp, devine din ce în ce mai frecvent ca librăriile să furnizeze credite în loc să plătească cărți de numerar. Verificați politica magazinului pe care îl vizați înainte de a încheia tranzacția.
 • Amintiți-vă că, de obicei, librăriile de mâna a doua vând cărți de bună calitate, deci, dacă doriți să scăpați de condiții proaste, probabil că nu vă vor primi.
 • Imaginea intitulată Efectuați etapa de cercetare 12
  5
  Încercați să le vindeți pe o piață de purici. Dacă vremea nu este rea și aveți multe cărți pentru a le pune departe, ați putea fi interesați de o piață locală de purici. Puteți să vă configurați standul și să vă vindeți rapid cărțile. Aceste vânzări reprezintă terenuri de vânătoare pentru iubitorii de volum, deoarece găsesc de obicei multe la un preț scăzut. Puneți cărțile pe afișaj, dați-le un preț scăzut și oamenii le vor lua mai departe de mâinile lor mai repede decât crezi!
 • Reclamați vânzarea în avans pentru a maximiza fluxul clienților. Faceți un anunț într-un ziar sau puneți pliante în buzunare, astfel încât oamenii să știe unde să vă găsească.
 • Dacă aveți un prieten care, la rândul său, are la fel de multe de a vinde, vă puteți alătura forțelor. În acest fel nu numai că vor fi mai multe bunuri expuse, dar și mult mai mulți oameni interesați.
 • Metoda 2
  Vânzarea de cărți publicate în mod automat  Imaginea intitulată
  1
  Asigurați-vă că cartea este în stare perfectă. Cea mai mare eroare la vânzarea de cărți publicate în mod automat este de a le pune pe piață atunci când acestea trebuie încă revizuite. Asigurați-vă că dvs. este corect, formatat și că coperta este relevantă pentru poveste. O carte bună și corectă va vinde mai multe copii decât una plină de greșeli și o copertă realizată manual.
  • Ar merita să cheltuiți niște bani pentru a obține ajutor de la un editor sau de la un ilustrator profesionist, care vă va urma să pregătiți cartea și să o vindeți.
  • Nu vă bazați pe prieteni și familie pentru editare și evaluare. Ar fi evident că ați ales cea mai ușoară soluție în acest caz.
 • Imaginea intitulată Dezvoltarea unei relații cu un client Pasul 7
  2
  Reclama pe social media. Trebuie să lăsați cât mai mulți oameni să știe despre romanul dvs., ceea ce implică utilizarea mai multor platforme pentru a răspândi cuvântul. Ar trebui să postați în mod regulat știri despre el, astfel încât alții, chiar și prietenii și familia, să știe despre asta. Încercați cu:
 • Blog-uri / Tumblr
 • Facebook
 • stare de nervozitate
 • Goodreads (cum ar fi Facebook, dar pentru cărți / autori)
 • Instagram
 • Imaginea intitulată Scrieți o scrisoare pentru demonstrarea venitului Pasul 12
  3
  Accesați evenimente locale și semnați copii. Dacă apar în locuri în care publicul va fi prezent, cu siguranță veți vinde mai multe copii. Întrebați dacă bibliotecile, posturile de radio sau bibliotecile locale vă pot găzdui pentru un interviu sau o semnătură a copiilor. Dacă faceți o apariție publică și puteți încânta publicul cu farmecul dvs., aduceți-l pentru a citi cartea dvs., veți avea mai mulți cumpărători decât dacă îl trimiteți undeva.
 • Dacă aș putea face o înțelegere într-o librărie locală, ar fi perfectă.
 • O modalitate foarte bună de a vă face publicitate este publicarea într-un blog sau într-o revistă online. Căutați pe cei care vizează publicul cititorilor și întrebați dacă vă pot găzdui în paginile lor.
 • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de finanțare Pasul 22
  4
  Creați o listă de corespondență. Dacă vă puteți înregistra un număr de fani, veți fi cu un pas mai aproape de a obține cartea dvs. celor care nu vă cunosc. Au oamenii să se înscrie prin e-mail și să le trimită informații despre evenimente sau știri. Folosirea listei de discuții este o strategie de a construi relații mai intense cu fanii, în timp ce o faci prea des și într-un mod neprofesional ar putea să-i ducă să nu te mai urmărească. Faceți tot posibilul pentru a vă menține interesul în aceste liste, iar fanii dvs. îi vor recomanda, probabil, prietenilor și familiei.
 • Imaginea intitulă Fii un pas înainte pentru un antreprenor de succes 12
  5
  Faceți o mulțime de marketing. Nu este ușor, așa că studiem ani și ani. Cu toate acestea, dacă vindeți cărți ca o afacere și faci o mulțime de marketing, veți vinde mai mult decât autorii auto-publicării fac de obicei. Închiria un agent de marketing care să te ajute sau să faci niște cercetări. În cele din urmă, merită banii și timpul petrecut pentru că veți câștiga și sute de cititori vă vor descoperi.
 • Sfaturi

  • Dacă nu doriți să vă vindeți cărțile, puteți să le dați sau să le schimbați cu alții!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit